Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

man vyras instaliavo tokią programą - zona. gal turit. atsidarai, pasirenki rusškus serialus ir ten visi paletėj su paveiksliukais ir prierašu kokios rūšies
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif kažkas klausė dėl filmo "Tolko ty". Mačiau aš jį. Šiaip visai neblogas, tik ne iš tų, kad pažiūri ir dar ilgai ilgai negali pamiršt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 09, 13:33)

Julsita, 09 Sau 2013 - 13:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dar dabar pasakykit,kad visų tolimųjų reisų vairuotojai  tongue.gif

Dar dabar pasakykit,kad visų tolimųjų reisų vairuotojai  tongue.gif

mano irgi _TRV, jei ka bigsmile.gif Tik siuo metu Airijoj.

QUOTE(arden @ 2013 01 09, 16:29)

arden, 09 Sau 2013 - 16:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nerandu ką žiūrėt  doh.gif

nerandu ką žiūrėt  doh.gif

paziurek KRUTOJ_rekomenduoju, geras, o ir pagrindinis aktorius_ thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 09, 21:12)

Visgi, 09 Sau 2013 - 21:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

''Ты не один'' /2013/

''Ты не один'' /2013/

cia kaip suprantu, bus ne 1 serija? g.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 09, 23:32)

arden, 09 Sau 2013 - 23:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

šitą matėt kas nors?
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=830195
Papildyta:
o šitas?
user posted image
http://kinozal.tv/de....php?id=1017016

abu maciau. thumbup.gif filmai. paziurek butinai

Papildyta:

Visgi, 09 Sau 2013 - 21:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Paziurejau ''Костер на снегу'' /2012/ Man patiko.

Paziurejau ''Костер на снегу'' /2012/ Man patiko.

man ir patiko 4u.gif
Atsakyti
Ketinu ziureti ''Однажды в провинции'' /2008/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=250046

Sunkus filmas. Daug negatyvumo. Apie tai, kaip zmones degraduoja...
QUOTE(arden @ 2013 01 09, 23:06)
man vyras instaliavo tokią programą - zona. gal turit. atsidarai, pasirenki rusškus serialus ir ten visi paletėj su paveiksliukais ir prierašu kokios rūšies

Turim sita programa.
Atsakyti
Ketinu ziureti ''Однажды в провинции'' /2008/

dekui uz rekomendacijas 4u.gif

abu sie aktoriai patinka man ax.gif
user posted image
ir sis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 09, 23:46)
abu maciau.

turiu, bet dar niekaip negaliu perziureti, reiks kada prisiruosti biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz rekomendacijas komedijai "Turisty" thumbup.gif thumbup.gif Nu antri "Svotai"-su tokiu naturaliu humoru, tikrom situacijom biggrin.gif Vakar su MB ziurejom ir kikenom.
Trumpas siuzetas: skirtingos rusu seimos pirma karta vaziuoja ilsetis i Turkija. Vieni ju turtingi, kiti gi vargsai studentai, isisruose i Turkija i AI su trilitriais marinuotu agurku ir maisu miltu lotuliukas.gif Maza to, kad skrenda vienu lektuvu, bet ir apgyvendinami buna viename viesbutyje. Na o rusai nebutu rusai, jei neimtu turku mokyti gyventi lotuliukas.gif
Kadangi esu buvusi Turkijoje nesyki ir su rusais nesyki baliavojus, tai galiu pasakyti, kad visa tiesa ir parodyta tame seriale drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 09, 22:32)

pirmas patiko,antro nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 10, 08:06)
Aciu uz rekomendacijas komedijai "Turisty" thumbup.gif  thumbup.gif Nu antri "Svotai"-su tokiu naturaliu humoru, tikrom situacijom biggrin.gif Vakar su MB ziurejom ir kikenom.
Trumpas siuzetas: skirtingos rusu seimos pirma karta vaziuoja ilsetis i Turkija. Vieni ju turtingi, kiti gi vargsai studentai, isisruose i Turkija i AI su trilitriais marinuotu agurku ir maisu miltu  lotuliukas.gif  Maza to, kad skrenda vienu lektuvu, bet ir apgyvendinami buna viename viesbutyje. Na o rusai nebutu rusai, jei neimtu turku mokyti gyventi lotuliukas.gif
Kadangi esu buvusi Turkijoje nesyki ir su rusais nesyki baliavojus, tai galiu pasakyti, kad visa tiesa ir parodyta tame seriale drinks_cheers.gif

sena pazistama sutinku 100 proc.super filmas sakiau dar karta ziuresiu, nes labai jau niuru uz lango 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
REKOMENDUOJU
user posted image
aprasas cia_
http://kinospisok.ru...m...m&obj=25179
Maksim Drozd
user posted image
_mano mylimiausias aktorius (po Sergejaus Bezurkovo "Brigada"). Kiek teko matyt filmu su MD, tai visuose jis grieztas, konkretus. O siame filme mane sugraudino iki sirdies gelmiu, kaip islaisvines pagrobta maza mergaite moka ja nuramint, kad nieko nebijotu, kol jis salia ax.gif
ech, ir as prie tokio vyro nieko nebijociau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kadangi vakar ieskojau vakarui filmo, tai griebiau rekomenduota ''Костер на снегу'' /2012/ , tris serijas iveikiau, net manau, kad zinau kaip baigsis ax.gif siltas, nuosirdus drinks_cheers.gif
Sim@, tu cia ,,Brigados" gerbeja, tai sakyk ,,BRIGADA 2.NASLIEDNIK" tik viena serija?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 10, 10:20)

ech, ir as prie tokio vyro nieko nebijociau ax.gif  4u.gif

O man jis toks tarsi apsinarkosines blush2.gif Akys tokios plaukiancios...
Atsakyti