Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 01 08, 15:21)
Tiiiiksliai  thumbup.gif  O tas Zolotyje jaica su jais,tai net klykiau iš juoko  thumbup.gif

Nuorodą prašom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 08, 15:33)
Nuorodą prašom ax.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=714404 Pavadinimą biškiuką sumaišiau. Bus tokia vieta:"Нашялника писниец..Писниец как писниец..И между ног ничего нешатается " Sakiau uždusiu iš juoko thumbup.gif Aš tą "pisniec kak pisniec" tai pati nuo to laiko,pritaikius progą,panaudoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 sausio 2013 - 17:23
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 07, 22:09)
5. Pėdkelnės gali pasitarnauti ir šiltnamyje - jomis galima parišti pomidorus.

thumbup.gif lotuliukas.gif reikes tetei pasakyt 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 08, 15:25)
''Метод Фрейда'' /2013/

4u.gif dekui 4u.gif

laba vakara visoms 4u.gif
Atsakyti
Šiandien šnekėjau su savo vyru(šiuo metu Vokietijoj jis).Tai net parašysiu ir jums,nes pati sau tai pasijuokiau tongue.gif Sako "Ar mačius Jekateriną? Jei ne,parsisiųsk-patiks tau.Čia toks iš naujasnių ir su tuo aktorium juodu aukštu,kur visos mergos svaigsta" (nu jis retkarčiais,kai renkasi filmus,kiek suprantu,paskaitinėja mūsų temukę).Tai aš gi jau maniau Žaliaakį jis čia galvoj turi.Nugis jieškau aš tos Jekaterinos ir man tik Furcevą išmeta ir dar kažkokį istorinį,pusiau dokumentinį. Aš jam esemesuoju,kad tikslintų pavadinimąą.Nugis patikslina..Ogi Вероника. Потерянное счастье su A.Diačenko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 sausio 2013 - 20:46
QUOTE(Julsita @ 2013 01 08, 20:45)
Šiandien šnekėjau su savo vyru(šiuo metu Vokietijoj jis).

maniškis irgi vokietijoj su mano kompu. tai sakiau, kad pažiūrėtų laimingus žmones. jam kaip žvejui turėtų patikt smile.gif
Atsakyti
Šiandien šnekėjau su savo vyru(šiuo metu Vokietijoj jis).Tai net parašysiu ir jums,nes pati sau tai pasijuokiau  tongue.gif  Sako "Ar mačius Jekateriną? Jei ne,parsisiųsk-patiks tau.Čia toks iš naujasnių ir su tuo aktorium  juodu aukštu,kur visos mergos svaigsta" (nu jis retkarčiais,kai renkasi filmus,kiek suprantu,paskaitinėja mūsų temukę).Tai aš gi jau maniau Žaliaakį jis čia galvoj turi.Nugis jieškau aš tos Jekaterinos ir man tik Furcevą išmeta ir  dar kažkokį istorinį,pusiau dokumentinį. Aš jam esemesuoju,kad tikslintų pavadinimąą.Nugis patikslina..Ogi  Вероника. Потерянное счастье su A.Diačenko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 08, 21:19)
maniškis irgi vokietijoj su mano kompu. tai sakiau, kad pažiūrėtų laimingus žmones. jam kaip žvejui turėtų patikt smile.gif

Maniškis ir žvejys,kuris neturėjo galimybės pažvejot jau gal kokius 10 metų lotuliukas.gif Ir šits filmas laukia jo smile.gif
Atsakyti
Merginos, labai ačiū , kad parekomendavot Šviesoforą. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 08, 21:57)
Maniškis ir žvejys,kuris neturėjo galimybės pažvejot jau gal kokius 10 metų  lotuliukas.gif  Ir šits filmas laukia jo smile.gif

biggrin.gif maniškis irgi tik žvejybos kanalais savo aistrą tenkina. kai bute gyvenom, tai lafa buvo, o dabar baigia pamiršt. natūraliai nėra kada
Atsakyti
Čia toks iš naujasnių ir su tuo aktorium  juodu aukštu,kur visos mergos svaigsta"

lotuliukas.gif akivaizdus pavyzdys, kaip vyrai "sugeba" isreiksti savo mintis biggrin.gif
mazdaug
- cia taigi tas, kur visos mergos svaigsta.
-kas TAS?
- nugi tas. As tau sakau svaigsta visos.
-kas TAS?
- nu negi nezinai kas. Nu tu duodi. Visos svaigsta, o tu nezinai kas toks. As tau sakau - juodas aukstas doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 09, 01:12)
nu negi nezinai kas. Nu tu duodi. Visos svaigsta, o tu nezinai kas toks. As tau sakau - juodas aukstas  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,sitas man lb patiko

http://russianserial...storiya-big.jpg

http://russianserial...pustotu-big.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jigsaw: 09 sausio 2013 - 07:55