Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Ramsius thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 07, 21:09)

Pėdkelnių panaudojimo būdas iš gyvenimo.

O visai gerų yra thumbup.gif Kai kurie ir naudojami ax.gif
O aš vakar vėl peržiūrėjau du dokumentinius filmus ir tuo patenkinta thumbup.gif Pirmo pavadinimas suintrigavo Милый,я залетела ,o antras apie man labai patinkančią švedų grupę ABBA .Man jų dainos taip patinka,o apie juos beveik nieko nežinojau,net gi,kad tai buvo dvi šeimos smile.gif
Na o šiaip dabra vėl stengiuosi sekt naujienas,bet,kiek įmanoma ,laikausi jų nesisiųsdama (bet kiek įmanoma smile.gif ),nes nu labai jau noriu galų gale ištuštint kompą nuo devynių galybių prisiųstų filmų. Kada skaičiavau,kiek aš jų turiu,tai suskaičiavus 63 serialus,mažius išjungė kompą doh.gif ,o buvo dar ne apačia puslapio doh.gif O jų yra ir 40serijų,ir 60,nors dauguma ne daugiau 24 doh.gif Taip,kad žiūrėk,žiūrėjęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 sausio 2013 - 12:54
Taip perziurejau kazkaip dejau daugiau vilciu nei atrode man, tikrai taip nevykes serialas tad obuoliuku nesisiusiu tikrai, na dar eileje voroninus pasitikrinti; kazkaip paskutinis chugunskii style su Sakalausku nepamisrstamai lengvai istriges mini serialas aisku neskaitant svotu, ech gaila kad 6-tojo tesinio dar vis nera smile.gif
merginos, o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(georgiana @ 2013 01 08, 13:06)

merginos, o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui  drinks_cheers.gif

Internai, Dnievnik doktora Zaicevoij patiko. Jei apie dektarus tiks.
Niekada nevertinu balais, tik tiko/nepatiko/siaip sau.... nors prieš siųsdamasi kinozale vertinimą visada pažiūriu.

Nerandu kol kas serialo sau. Prisisiunčiau neauksinių, pažiūrėjau Viktoriją ir Ja sčastlivaja(man atrodo buvau mačius anksčiau), o dabar pradedu ir užmiegu, mb užsikabina ir pabaigia, jis jau pažiūrėjo Potstava,dabar žiūri Pod prikritijem (ar kažkaip panašiai). Gal reiks Ciganki žiūrėt vakare, jei noras bus. Einam teatran žiūrėt "Langas į Parlamentą"
Atsakyti
Laba

''Метод Фрейда'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1046759
user posted image
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 01 08, 13:06)
merginos, o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui  drinks_cheers.gif

Internus jau paminėjo,Zaiceva man,turbūt,vienintelei vis gi nepatiko,o šiaip dar Svetofor,Igruški, Soldaty(serijš gal koks pusė tūkstančio),Turisty,Studenty,Moja prekrasnaja niania
O Čiugunskas su Sakalausku ir man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 sausio 2013 - 14:54
QUOTE(georgiana @ 2013 01 08, 14:06)
o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui  drinks_cheers.gif

"Internai" fantastiski thumbup.gif
Man dar patiko "Baiki Mitiaja"(cia is Svotu tas Mitiajus)-reikia tik prakenteti kokias tris serijas, kur totaliai nusirodo arba pradeti ziureti nuo 4 serijos biggrin.gif
Ir "daktares Zaicevos dienorastis" patinka, pirmas sezonas toks humoristiskas buvo, o vakar, pvz, antro sezono 17 serijoj man verkti norejosi, toks gyvenimiskas, jautrus filmas pasirode cray.gif
"Soldaty"-patiko pirmi sezonai, toliau buvo tas pats per ta pati, tik personazai keitesi. Nepabaigem su vyru ziureti blush2.gif
"Svetofor"-su malonumu pasiziurejom visus keturis sezonus, neprailgo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Našą Rašą pamiršom biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=311192

kas mėgsta karinius ir nematę. šiandien žiūriu, visai skanus smile.gif

pradėjau brat za brata, sustojau po 3 serijų smile.gif reikia tokiems įkvėpimo. tik va žiūriu į žaliaakė... tobulas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 08, 16:03)

Taip, sis irgi patiko drinks_cheers.gif
As dar prisimenu "Maski sou", ale jie neleidzia ikelti i torentus, nezinau, gal bandyti online ieskoti?
Paieskojau, yra, dalinuosi, namuose irgi ziuresiu clap.gif
http://smotrim-seria...maski-shou.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 08 sausio 2013 - 15:10
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 08, 15:03)

Tiiiiksliai thumbup.gif O tas Zolotyje jaica su jais,tai net klykiau iš juoko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 08, 14:55)

"Soldaty"-patiko pirmi sezonai, toliau buvo tas pats per ta pati, tik personazai keitesi. Nepabaigem su vyru ziureti blush2.gif

drinks_cheers.gif Neatsimenu nuo kurio,gal nuo kokio 7-o sezono tikrai jau buvo stipriai išsikvėpę,MB ir metė,o aš tai peržiūrėjau visus iki galo ir su visom "atšakom",nes paskui vėl man visai gerai atsigavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 08, 14:25)
Laba
''Метод Фрейда'' /2013/

bet komentarai tai nekokie g.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 08, 15:06)
pradėjau brat za brata, sustojau po 3 serijų smile.gif reikia tokiems įkvėpimo. tik va žiūriu į žaliaakė... tobulas... wub.gif

as sita dabar ziuriu drinks_cheers.gif man tokie filmai patinka smile.gif
Atsakyti