Ramsius
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 07, 21:09)
O visai gerų yra Kai kurie ir naudojami
O aš vakar vėl peržiūrėjau du dokumentinius filmus ir tuo patenkinta Pirmo pavadinimas suintrigavo Милый,я залетела ,o antras apie man labai patinkančią švedų grupę ABBA .Man jų dainos taip patinka,o apie juos beveik nieko nežinojau,net gi,kad tai buvo dvi šeimos
Na o šiaip dabra vėl stengiuosi sekt naujienas,bet,kiek įmanoma ,laikausi jų nesisiųsdama (bet kiek įmanoma ),nes nu labai jau noriu galų gale ištuštint kompą nuo devynių galybių prisiųstų filmų. Kada skaičiavau,kiek aš jų turiu,tai suskaičiavus 63 serialus,mažius išjungė kompą ,o buvo dar ne apačia puslapio O jų yra ir 40serijų,ir 60,nors dauguma ne daugiau 24 Taip,kad žiūrėk,žiūrėjęs
Taip perziurejau kazkaip dejau daugiau vilciu nei atrode man, tikrai taip nevykes serialas tad obuoliuku nesisiusiu tikrai, na dar eileje voroninus pasitikrinti; kazkaip paskutinis chugunskii style su Sakalausku nepamisrstamai lengvai istriges mini serialas aisku neskaitant svotu, ech gaila kad 6-tojo tesinio dar vis nera
merginos, o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui
merginos, o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui
Laba
Internai, Dnievnik doktora Zaicevoij patiko. Jei apie dektarus tiks.
Niekada nevertinu balais, tik tiko/nepatiko/siaip sau.... nors prieš siųsdamasi kinozale vertinimą visada pažiūriu.
Nerandu kol kas serialo sau. Prisisiunčiau neauksinių, pažiūrėjau Viktoriją ir Ja sčastlivaja(man atrodo buvau mačius anksčiau), o dabar pradedu ir užmiegu, mb užsikabina ir pabaigia, jis jau pažiūrėjo Potstava,dabar žiūri Pod prikritijem (ar kažkaip panašiai). Gal reiks Ciganki žiūrėt vakare, jei noras bus. Einam teatran žiūrėt "Langas į Parlamentą"
QUOTE(georgiana @ 2013 01 08, 13:06)
Internai, Dnievnik doktora Zaicevoij patiko. Jei apie dektarus tiks.
Niekada nevertinu balais, tik tiko/nepatiko/siaip sau.... nors prieš siųsdamasi kinozale vertinimą visada pažiūriu.
Nerandu kol kas serialo sau. Prisisiunčiau neauksinių, pažiūrėjau Viktoriją ir Ja sčastlivaja(man atrodo buvau mačius anksčiau), o dabar pradedu ir užmiegu, mb užsikabina ir pabaigia, jis jau pažiūrėjo Potstava,dabar žiūri Pod prikritijem (ar kažkaip panašiai). Gal reiks Ciganki žiūrėt vakare, jei noras bus. Einam teatran žiūrėt "Langas į Parlamentą"
QUOTE(georgiana @ 2013 01 08, 13:06)
Internus jau paminėjo,Zaiceva man,turbūt,vienintelei vis gi nepatiko,o šiaip dar Svetofor,Igruški, Soldaty(serijš gal koks pusė tūkstančio),Turisty,Studenty,Moja prekrasnaja niania
O Čiugunskas su Sakalausku ir man labai patiko
QUOTE(georgiana @ 2013 01 08, 14:06)
o gal kas be svotu,voronininu esate dave didesni bala dar vienam serialui
"Internai" fantastiski
Man dar patiko "Baiki Mitiaja"(cia is Svotu tas Mitiajus)-reikia tik prakenteti kokias tris serijas, kur totaliai nusirodo arba pradeti ziureti nuo 4 serijos
Ir "daktares Zaicevos dienorastis" patinka, pirmas sezonas toks humoristiskas buvo, o vakar, pvz, antro sezono 17 serijoj man verkti norejosi, toks gyvenimiskas, jautrus filmas pasirode
"Soldaty"-patiko pirmi sezonai, toliau buvo tas pats per ta pati, tik personazai keitesi. Nepabaigem su vyru ziureti
"Svetofor"-su malonumu pasiziurejom visus keturis sezonus, neprailgo
http://kinozal.tv/de...s.php?id=311192
kas mėgsta karinius ir nematę. šiandien žiūriu, visai skanus
pradėjau brat za brata, sustojau po 3 serijų reikia tokiems įkvėpimo. tik va žiūriu į žaliaakė... tobulas...
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 08, 16:03)
Našą Rašą pamiršom
Taip, sis irgi patiko
As dar prisimenu "Maski sou", ale jie neleidzia ikelti i torentus, nezinau, gal bandyti online ieskoti?
Paieskojau, yra, dalinuosi, namuose irgi ziuresiu
http://smotrim-seria...maski-shou.html
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 08, 15:03)
Našą Rašą pamiršom
Tiiiiksliai O tas Zolotyje jaica su jais,tai net klykiau iš juoko
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 08, 14:55)
"Soldaty"-patiko pirmi sezonai, toliau buvo tas pats per ta pati, tik personazai keitesi. Nepabaigem su vyru ziureti
Neatsimenu nuo kurio,gal nuo kokio 7-o sezono tikrai jau buvo stipriai išsikvėpę,MB ir metė,o aš tai peržiūrėjau visus iki galo ir su visom "atšakom",nes paskui vėl man visai gerai atsigavo
QUOTE(Visgi @ 2013 01 08, 14:25)
Laba
''Метод Фрейда'' /2013/
''Метод Фрейда'' /2013/
bet komentarai tai nekokie
QUOTE(arden @ 2013 01 08, 15:06)
pradėjau brat za brata, sustojau po 3 serijų reikia tokiems įkvėpimo. tik va žiūriu į žaliaakė... tobulas...
as sita dabar ziuriu man tokie filmai patinka