Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(georgiana @ 2013 01 06, 20:09)
Клубничный рай vakar vakare rode filma si per RTR planeta,  visai toks nieko sakyciau g.gif ka manot, dabar siunciuosi visas 4 serijas, nes nete radau, kad tai serijalas, o per TV programa - rase kad tai filmas bigsmile.gif

Ot toks..Man pirmos dvi serijos visai nieko bavu,pakui kitas dvi serijas žiūrėjau,kad jau pirmos dvi peržiūrėtos buvo smile.gif Nu bet dar dar..Nu nemoku pasakyt.Žodžiu buvę daug geresnių,bet buvę ir kiek prastesnių smile.gif Tą tęsinį ir bandysiu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
o sita su Татьяна Арнтгольц kas nors mate? g.gif
Снайперы. Любовь под прицелом
http://kinozal.tv/de....php?id=1040333
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 06, 21:56)
user posted image

nemaciau, butinai paziuresiu thumbup.gif
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 06, 21:31)
Greit pasirodysiantis rusiskas siaubiakas
''Синевир'' /2012/ Трейлер
user posted image

O prie šito Sineviro ežero aš buvau, vaikystėje, kai su tėvais į Karpatus keliavom....Nu tikrai ežeras poklaikiai atrodo....Apsuptas juodų kalnų ir miškų, kažkur apačioj, tokioj duobėj...Ir prieiti sudėtinga blink.gif
Atsakyti

Turiu atsisiuntusi, bet dar neziurejau. Su Татьяна Арнтгольц visus filmus esu perziurejusi, tad ir sito tikrai nepraleisiu. Nesakau, kad ji mano labiausiai mylimiausia favorite, bet man patinka jos filmai: neskysti ir nenuobodus.
Tikrai pamenu- kazkas rase, kad si filma ziurejo ir labai patiko.

Man dabar net idomu pasidare, ar jus turit savo kokias mylimiausias aktores favorites? Del aktoriu favoritu tai viskas aisku, o aktores/aktore?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 06, 22:44)
Man dabar net idomu pasidare, ar jus turit savo kokias mylimiausias aktores favorites? Del aktoriu favoritu tai viskas aisku, o aktores/aktore?

pasikartosiu - Татьяна Арнтгольц biggrin.gif man labai patinka jos vaidmenys - tokia kieta sustra mergiote thumbup.gif

o isimylejau lotuliukas.gif ja po sito filmo Брак по завещанию rolleyes.gif kas nemate - REKOMENDUOJU wub.gif
Atsakyti
Man Porošina patinka user posted image ir Zavorotniuk user posted image
Ir dar Rozanova user posted image
Nu pririnkčiau ir daugiau,bet kuri pati pačiausia sunku pasakyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 06 sausio 2013 - 22:57
user posted image

aš mačiau thumbup.gif labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 06, 23:28)
aš mačiau  thumbup.gif  labai labai patiko  thumbup.gif

aha, tai cia jus buvot mirksiukas.gif
sakiau gi, kad tikrai pamenu jog kazkas labai si filma pagyre, o dabar zinau- ir kas....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 06, 23:44)

Man kaip ir Julsitai patinka lb Zavorotniuk ir Rozanova drinks_cheers.gif dar prie patinkanciu (bet ir gerai vaidinanciu)
Юлия Галкина
user posted image

Елена Великанова
user posted image

ir dar yra, bet nepamenu pavardziu blush2.gif
Papildyta:
kaip laukiu pasirodant "«Дурная кровь»" bigsmile.gif gaila,kad tik rudeni.......bet turetu buti tikrai geras filmas. O jau aktore kokia grazi pagrindine wub.gif
Мария Козакова
user posted image
http://www.kino-teat...2012/9-19/2699/
Atsakyti
labas, visas su Naujais metais_meiles, sekmes, sveikatos ir visko, ko dar truksta Jums smile.gif

aciu uz rekomenduotinus filmus visoms 4u.gif norejau cituot, bet lb daug postu, tad bendrai padekoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 07 sausio 2013 - 07:26
QUOTE(Visgi @ 2013 01 06, 22:44)
Nesakau, kad ji mano labiausiai mylimiausia favorite, bet man patinka jos filmai: neskysti ir nenuobodus.

as irgi pastebejau kad jos filmai idomus drinks_cheers.gif

man daug aktoriu patinka,bet kazkokios mylimiausios neturiu,tas pats ir su aktoriais smile.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 06, 23:28)
aš mačiau  thumbup.gif  labai labai patiko  thumbup.gif

jau siunciu smile.gif
Atsakyti