Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Čia jūs apie šitą šnekat?
http://kinozal.tv/de...s.php?id=801906
Ar kitas kažkoks yr tokiu pat pavadinimu?
Atsakyti
mes apie šitą
Atsakyti
Aišku. Šito ir aš noriu. Tik atsikvėpsiu nuo Арнтгольц. Nemėgstu žiūrėt iš eilės filmų su tuo pačiu aktoriumi.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2013 01 06, 15:05)
Kiek šiame seriale serijų? 12 ar 24? Man visai patinka, gyvenimiškas toks  smile.gif

12 smile.gif

Na pagaliau Brat za brata sulake savo eiles smile.gif jau dvi serijas paziurejau,patinka smile.gif
Atsakyti

Gal ir ne i tema, bet man taip patiko.... wub.gif Net susigraudinau kazkaip.....Ir tas balsas, ir balso savininkas labai tiko prie visu minciu...

Как много тех, с кем можно лечь в постель. Как мало тех, с кем хочетсья проснутся.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 05, 16:38)
Beje,kalbant apie Rusiją,kaip tik pradėjau žiūrėt tą Sčiastlivyje liūdi.Paliksiu ir vyrui,bet ir man patinka.Tikrai įdomu pasižiūrėt,kaip žmonės gtvena....

man tai irgi patiko "Sčiastlivyje liūdi" thumbup.gif , gal dar kokių į jį panašių filmų yra ?
Atsakyti
Tesinys...
''Яблочный спас'' /2013/
трейлер-анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1046216
user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 06, 09:35)
Nu visai man patiko "lastochkino gnezdo",

Man taip pat patiko. Taciau buciau nieko pries jei butu viena serija daugiau...
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 06, 16:51)
man tai irgi patiko "Sčiastlivyje liūdi"  thumbup.gif , gal dar kokių į jį panašių filmų yra ?

Šiandien truputuką prasikuičiau dokumentiniuose,bet nieko tokio neradau(bet kelis parsisiunčiau,man užkliuvusius).Jei kada užtiksiu-pasidalinsiu,nes dabar ir ten žvilgtelsiu,kai būsiu kinozale
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 06, 18:37)
Man taip pat patiko. Taciau buciau nieko pries jei butu viena serija daugiau...

na taip,galejo buti dar viena serija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 06, 18:41)
Šiandien truputuką prasikuičiau dokumentiniuose,bet nieko tokio neradau(bet kelis parsisiunčiau,man užkliuvusius).Jei kada užtiksiu-pasidalinsiu,nes dabar ir ten žvilgtelsiu,kai būsiu kinozale

dėkui, Julsita, gal kas patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Клубничный рай vakar vakare rode filma si per RTR planeta, visai toks nieko sakyciau g.gif ka manot, dabar siunciuosi visas 4 serijas, nes nete radau, kad tai serijalas, o per TV programa - rase kad tai filmas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 06 sausio 2013 - 20:42
''Отдам котят в хорошие руки'' /2012/

Paziurejau apie situos katiniukus smile.gif Siaip tai, neypatingas.
Yra nemazai humoro elementu. Pagrindine aktore labai subtiliai, graziai tas humoristines vietas mokejo perteikti savo veido israiska. Tas man labai patiko.

QUOTE(georgiana @ 2013 01 06, 20:09)
Клубничный рай vakar vakare rode filma si per RTR planeta,  visai toks nieko sakyciau g.gif ka manot

Maciau tik pirmaji. Nepasakyciau, kad jau ten labai labai toks fainas, bet ziureti galima. Man tik per daug ten chaoso, ir truputi erzino tos 'reksnes' personazas. Na bet vistiek antraji ziuresiu smile.gif

''Любовник для Люси'' /2012/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1046250
user posted image

Greit pasirodysiantis rusiskas siaubiakas
''Синевир'' /2012/ Трейлер
user posted image
Atsakyti