Sveikos,
Viską skaičiau, viską žinau Bet kažkaip nesinori rašyti, kažkoks nuotaikos nebuvimas..... Lyg ir viskas gerai, bet
Kompą čia man įtaisė, ale be garso Tai galimybes turiu žiūrėti tik Čaplino laikų filmus - begarsius Nu bet kartasi ir to užtenka
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 14, 13:03)
Bet kažkaip nesinori rašyti, kažkoks nuotaikos nebuvimas..... Lyg ir viskas gerai, bet
Palatoj tikroji randates kaip suprantu? Tad nenuostabu, kad tokia nuotaika
Nuotaikai pagyvinti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 14, 13:21)
Palatoj tikroji randates kaip suprantu? Tad nenuostabu, kad tokia nuotaika
Nuotaikai pagyvinti
Nuotaikai pagyvinti
Aga, tikroj. Naktti tai namie miegojau, vaikina spareiske kad jis nori vienas nakvoti.....Tai vakare turejau progos su garsu paziureti viena filma....
MB vakar staiga reziumavo - tu, sako, anais laikais, kaip visas Anties dainas mokejai, taip dabar nori su Boiku (kaip cia buvo kad pavarde prisimine ) visus filmus paziureti.... Sakau nu taip, idomu palyginti, juk ir zanrai skirtingi pagaliau....Apie kitas priezastis kukliai nutylejau Ir kad kai kuriuos po kelinta karta matau irgi nutylejau
Negaliu LT rasyti, bo nervuoja mane tie klaviaturs perjunginejimai...Ir prie kompo dar nepripratau...
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 14, 14:19)
Kokį filmą žiūrėjot?
Kokios prognozės, kada paleis?
Nu va koks vyras tamstos pastabus
QUOTE(Visgi @ 2012 12 14, 12:36)
čia tiktų? http://kinozal.tv/br...
yra ir toorent'uose...
nėra šito Анатолий Васильев
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ar matėt kas ? Siaubas kaip baugu... ir tas garsas. Realiai matyti tokį vaizdą- net sunku įsivaizduoti... Grenlandijoje nufilmuota, kaip atskyla 7,4 kubinio kilometro dydžio ledkalnis
yra ir toorent'uose...
nėra šito Анатолий Васильев
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ar matėt kas ? Siaubas kaip baugu... ir tas garsas. Realiai matyti tokį vaizdą- net sunku įsivaizduoti... Grenlandijoje nufilmuota, kaip atskyla 7,4 kubinio kilometro dydžio ledkalnis
Labai Aciu, ech gaila sio aktoriaus toks gerietis buvo, matyt amzius padare savo
QUOTE(georgiana @ 2012 12 14, 14:37)
ech gaila sio aktoriaus toks gerietis buvo, matyt amzius padare savo
Анатолий Васильев ушел из "Сватов": "Я понял, что не могу так больше
QUOTE(Visgi @ 2012 12 14, 15:41)
o as pagalvojau kad rimtai tada googlinau ir tiesiog irgi radau stai ka
5 сезон семейной комедии «Сваты» принес телезрителям немало удивлений. Ну, во-первых, действие разворачивается, спустя несколько лет, когда внучка Женя достигла такого возраста, когда очень трудно найти общий язык с ребенком, тем более с тем, который стал готом. Внучку Женю в «Сватах» пять сыграла киевлянка Анна Кошмал, для которой эта роль стала первой в жизни.
А вот еще один новый, но не совсем приятный для зрителя момент. Согласно сценарию, умер дедушка Юра (Юрий Ковалев), которого в «сватах» играл Анатолий Васильев. Интеллигентный дедушка Юра умер от болезни сердца.
Очень жаль подумали зрители, лишившись такого персонажа, как дедушка Юра.
А вот что же случилось с этим дедушкой Юрой из «Сватов 5». Оказывается, что Анатолий Васильев просто не нашел общего языка с Федором Добронравовым. Васильев был против съемок 5 сезона «Сватов», т.к. посчитал, что сериал себя отжил и чем дальше, тем не интереснее.
Sveikutės
Ramsiau,tai gal labai ilgai nebūsit ligoninėj?
O pas mane jau lėtėja filmų žiūrėjimo tempai.Mat tėvelis mūs jau atostogauja,tai kažkaip suranda jis man veiklos,nesuprantu pati kokios:nuveikt nieko nenuveikiu,bet nei rankdarbio į rankas paimu,nei filmo pažiūriu
Tiesa,vakar vakare pradėjau Моя большая семья. Pražiūrėjus 3 serijas vos prisiverčiau išjungt,nes taip įtraukė,kad ir miegai išsilakstė-turbūt būčiau iki ryto pražiūrėjus.Kažkaip net nepastebui,kaip serija praeina. Man patinka šits filmas
Ramsiau,tai gal labai ilgai nebūsit ligoninėj?
O pas mane jau lėtėja filmų žiūrėjimo tempai.Mat tėvelis mūs jau atostogauja,tai kažkaip suranda jis man veiklos,nesuprantu pati kokios:nuveikt nieko nenuveikiu,bet nei rankdarbio į rankas paimu,nei filmo pažiūriu
Tiesa,vakar vakare pradėjau Моя большая семья. Pražiūrėjus 3 serijas vos prisiverčiau išjungt,nes taip įtraukė,kad ir miegai išsilakstė-turbūt būčiau iki ryto pražiūrėjus.Kažkaip net nepastebui,kaip serija praeina. Man patinka šits filmas
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2012 12 14, 09:16)
na neblogas,bet kai paliekama intriga...na ka lauksim tesinio
manai, kad bus tesinys?
QUOTE(Julsita @ 2012 12 14, 16:02)
O pas mane jau lėtėja filmų žiūrėjimo tempai.Mat tėvelis mūs jau atostogauja,tai kažkaip suranda jis man veiklos...
smagu
mes kt.savaite irgi savo tecio jau sulauksim vaikai labai laukia nes vyras rugsejo men.isvaziuodamas pasake: "As grysiu, kai lauke bus ziema ir bus labaiiiiiiii daug sniego!"
laba visoms vakar paziurejau "Andreika"_lb patiko. Mano stiliaus filmas
QUOTE(Visgi @ 2012 12 14, 14:31)
Kokį filmą žiūrėjot?
Nezinau dar, jauciu be pirmadienio nepaleis.
Ai, ziurejau Pari na liubov...Kadang mb buvo okupaves kompa, mokosi mat vairavimo egzui, tai teko ziureti tai, ka turejau harde, TV. Pasirinkima sbuvo nedidelis.
Nu, kur jau nepastebesi Turejau va toki darbalauki , tai ir aklas pamatytu Dabar uzsidejo kazkokius vabalus, nepanoro akiu ganti i manaji
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2012 12 14, 15:02)
MA tas pats buvo su situo filmu. Tik biesino ta pagr personazo zmona. Nu nepatiko man ji
RAMSIUS_laikykites
kol vaikai miegojo, paziurejau "Idiot"_kazkuri rekomendavote, bet...nelabai. Labai jau istemptas
kol vaikai miegojo, paziurejau "Idiot"_kazkuri rekomendavote, bet...nelabai. Labai jau istemptas
''Снимать на поражение'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1039146
''Честь самурая'' /2012/
Премьера
http://kinozal.tv/br...
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1039146
''Честь самурая'' /2012/
Премьера
http://kinozal.tv/br...