Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Laba

''Новогодняя жена'' /2012/

Pažiūrėjau vakar šitą. Filmo siužetas- lengva naujametinė avantiūra.

QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 03, 11:23)
gal kas pagelbėtų ir padėtų prisiminti bent jau pavadinimą:
senas rusų filmas, kurio siužetas toks:

Neturiu supratimo kas čia per filmas g.gif
Atsakyti
Aha,aš ir neatgaminau,kad būčiau tokį mačius
Atsakyti
Vakar iveikiau Viktorija,labai jau idomu buvo cool.gif labai patiko thumbup.gif

o siandien ziurejau Оборотень в погонах,nu neprilipo g.gif nors man ji labai rekomendavo.

http://kinozal.tv/de....php?id=1040033

o dabar net nezinau ka ziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 03, 16:08)
o dabar net nezinau ka ziureti g.gif

nezinau ir as biggrin.gif

pradedu Ласточкино гнездо, 12 seriju (2012) . vykdau tiksla perziureti filmus su Tatjana Arntgolc. (ta pati Viktorija, kas nezino mirksiukas.gif ) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 03 sausio 2013 - 16:40
QUOTE(sttropez @ 2013 01 03, 16:39)
nezinau ir as  biggrin.gif

pradedu Ласточкино гнездо, 12 seriju (2012) . vykdau tiksla perziureti filmus su Tatjana Arntgolc. (ta pati Viktorija, kas nezino  mirksiukas.gif ) biggrin.gif

jau siunciu,gal patiks g.gif nemegstu melodramu blush2.gif

o dar siunciu Prosto Dzhekson,sesuo sake kad geras g.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1035232

o dabar ziuresiu "Otpusk" g.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1034712
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 03 sausio 2013 - 17:07
QUOTE(sttropez @ 2013 01 03, 16:39)
nezinau ir as  biggrin.gif

pradedu Ласточкино гнездо, 12 seriju (2012) . vykdau tiksla perziureti filmus su Tatjana Arntgolc. (ta pati Viktorija, kas nezino  mirksiukas.gif ) biggrin.gif

user posted image

Tai kad sita jau seniai ziurejom g.gif
Atsakyti
Merginos,dalinuosi nuoroda man pačiai rekomenduoto filmo. Jis dokumentinis,bet rekomendavęs žmogus sakė jam labai patiko. Tai filmas apie Rusijos glūdumoj gyvenančius žmones. Aš dar nemačiau,bet pažiūrėsiu http://kinozal.tv/de...s.php?id=840059
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 03, 19:14)
Tai kad sita jau seniai ziurejom  g.gif

na, prie jusu neseniai prisijungiau, todel dar nebuvau macius sito filmo.

paziurejau tik viena serija kol kas, bet labai patiko thumbup.gif ziuriu toliau ax.gif
Atsakyti
Na įveikiau ir aš Viktoriją. Nors tikrai tikėjausi kitokio,bet nieko.Be to,pradėdama žiūrėt,jau žinojau,kad ne tas,ko tikiuosi smile.gif Džiaugiuosi,kad peržiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras

As ziuriu toki lengvai trenkta ''Виола Тараканова'' 1-2-3 сезон /2004-2006/ Seniai jau norejau ji paziureti.

Filmas su detektyvo ir humoro elementais, kaip atskirom tokiom serijom su naujais ivykiais, bei apie mergina kuri amziais kur nors isivelia. Ja vos ne pacia reik saugot nuo saves. Per viena toki ivyki ji susipazista su milicininku, kuris nejucia ja pradeda 'globoti', nes mato kad ji kaip vejo pamusalas, t.y. velnio nesta ir pamesta (bet labai geros dusios). Dar sugeba ir jo tyrimams sutrukdyti, o apart to, dar jam tenka ir ja pacia gelbeti...

Куприн и Виола фрагменты
Анонс
фрагмент

user posted image
Atsakyti
Ir as paziurejau "Viktorija", ka dabar ziureti? g.gif Tusti vakarai bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 04, 00:13)
Labas vakaras

As ziuriu toki lengvai trenkta ''Виола Тараканова'' 1-2-3 сезон /2004-2006/ Seniai jau norejau ji paziureti.

Filmas su detektyvo ir humoro elementais, kaip atskirom tokiom serijom su naujais ivykiais, bei apie mergina kuri amziais kur nors isivelia. Ja vos ne pacia reik saugot nuo saves. Per viena toki ivyki ji susipazista su milicininku, kuris nejucia ja pradeda 'globoti', nes mato kad ji kaip vejo pamusalas, t.y. velnio nesta ir pamesta (bet labai geros dusios). Dar sugeba ir jo tyrimams sutrukdyti, o apart to, dar jam tenka ir ja pacia gelbeti...

Куприн и Виола фрагменты
Анонс
фрагмент

user posted image

Pažiūrėjau youtubėj visų 3 sezonų geriausius gabakiukus. Manau žiūrėsiu aš šitą filmą smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 04, 08:16)
Ir as paziurejau "Viktorija", ka dabar ziureti? g.gif Tusti vakarai bus unsure.gif

Pažįstamas jausmas. tongue.gif

Labas rytas 4u.gif ax.gif
Atsakyti