Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 01 02, 09:39)
Pas mane planai panašūs,tik baigt norėčiau Dikiaus pirmą dalį,bet likę dar penkios serijos,tai jaučiu,kad galiu ir neįveikt,nes norisi namus privest prie tvarkingos padėties  tongue.gif

pas mane liko 4 smile.gif

ne i tema,bet man nepatiko kad Dikij 2 pakeite viena aktore doh.gif ji man taip ir "neprilipo" schmoll.gif
Atsakyti
labutis, visas su naujais metais!!!! gathering.gif

Sita filma ziurejau pries kelias savaites, paliko nerealu ispudi doh.gif ziuredavau visu laisvu laiku iki paryciu, "suvalgiau" per kelias dienas. Idomiausia, kad filmas baigesi, o intriga tai liko g.gif Kiek zinau, 2013 pabaigoje bus filmuojamas tesinys... lauksiu rolleyes.gif REKOMENDUOJU 4u.gif

Вероника. Потерянное счастье. 2012. 16 seriju.

user posted image

sia nakti ziurejau Исчезновение, 2007.
Pradzia labai suintrigavo, itrauke, veliau net apsiverkiau blush2.gif patiko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 02 sausio 2013 - 13:06
Labas vakaras

''Новогодняя жена'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1044909
user posted image
Atsakyti
[

Вероника. Потерянное счастье. 2012. 16 seriju.

teko ziureti sita filma ,nieko visai vat ir noretusi pratesimo sio filmo g.gif Sitas filmukas ir toks lengvas galiu pasiulyti pasiziureti,, Девичья охота,,
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2013 01 02, 19:00)
Sitas filmukas ir toks lengvas galiu pasiulyti pasiziureti,, Девичья охота,,

bet kiek daaaaaug seriju doh.gif blink.gif ne man tokie, nors paskaicius apie ka, tai visai idomus turetu buti.....
Atsakyti
siulau dar pasiziureti ,,,Проклятый рай,,,tikrai geras filmas man ziauriai patiko galbut kazkada ir minejote tiesiog nelabai seku jusu temos ,bet tikrai patariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kas megsta su vyrais kartu ziureti patarciau sita ,,,,Братство десанта,, (2012)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 02 sausio 2013 - 18:43
paziurejau Dikij 3 ir susinervinau doh.gif nu pabaiga..... doh.gif

Dabar ziuriu Viktorija labai patinka thumbup.gif jauciu neuzmigsiu kol nepaziuresiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 02, 21:06)
paziurejau Dikij 3 ir susinervinau doh.gif nu pabaiga..... doh.gif

Dabar ziuriu Viktorija labai patinka thumbup.gif jauciu neuzmigsiu kol nepaziuresiu cool.gif

Tai kas dabar-negi nugalabijo pagrindinį g.gif
Aš ir dvi serijas peržiūrėjau,kitas palikau rytdienai. Nieko nieko,bet aš pavakarosiu su lengvesniu filmuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 02, 21:56)
Tai kas dabar-negi nugalabijo pagrindinį  g.gif
Aš ir dvi serijas peržiūrėjau,kitas palikau rytdienai. Nieko nieko,bet aš pavakarosiu su lengvesniu filmuku  ax.gif

pabaiga neaiski,i jo busima nescia zmona saude, tipo nuzude,o i ji saude,bet ar gyvas liko ar ne-velnias zino doh.gif turbut bus 4 dalys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 02 sausio 2013 - 22:14
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 02, 22:09)
pabaiga neaiski,i jo busima nescia zmona saude, tipo nuzude,o i ji saude,bet ar gyvas liko ar ne-velnias zino doh.gif turbut bus 4 dalys g.gif

tai ko gero. Aš maniau,kad ir pirmos dalies pabaigoj jį prišautą paliks,bet ne smile.gif
Atsakyti
dekui Visgi ir senapazystama bandysiu kelias serijas parsisiusti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas pagelbėtų ir padėtų prisiminti bent jau pavadinimą:
senas rusų filmas, kurio siužetas toks: dukra parsiveda jaunikį į namus (jis jos viršininkas, abu dirba kažkokioj tyrimų laboratorijoj, tiria ar tai muses, ar kažkokius vabaliukus) ir pareiškia mamai, kad ji dabar krastytųsi miegot į virtuvę, nes butas 1 kambario, mama labai supyksta, išbega į gatvę stveria pirmą pasitaikiusį, parsitempia į namus, tai filmo pradžia, visas veiksmas vyktas tam kambaryje, žodžiu praktiškai visą filmą vaidina 4 aktoriai, kažkas panašuas į "Dviese stotyje" ar Likimo ironija", kur aktorių mažai, bet pritraukia žiauriai iki filmo galo smile.gif Nesugebu deja jo rasti sad.gif, o taip norisi pažiūrėti dar kartelį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 sausio 2013 - 11:23