Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Labas vakaras

Dar visi svenciat ar jegas kaupiat rytojui, darbo dienai? biggrin.gif
Ka gero siuntetes is kinozalo? As tai 2 dienas galva sukau ka cia man atsisiusti... Siaip ne taip, pasidariau sarasiuka ka galbut noreciau paziureti, ir gavos 15 'siuntiniu'. Vel turiu rezerva. Bet kada juos pavyks perziureti, tai cia jau kitas klausimas.
Paziurejau savo visu 2012metu ziuretu filmu suvestine. Bozhe bozhe, plius minus apie 180 filmu perziurejau per metus mastau.gif

QUOTE(svelni @ 2013 01 01, 17:27)
man tokie kaip blynai iskepti naujameciam vakarui filmai nelabai nelabai  schmoll.gif 

kaip ir visos musu tv tuos paciu filmus jau gera desimtmeti per sventes rodo  doh.gif

Man kartais tokie visai net nieko rolleyes.gif

Jau tradicija cia tokia per kaledas ar naujus matyti tuos pacius smile.gif net paziurejau pvz 'Vienas namuose' kelintu metu, pasirodo 1990m... na nieko sau kaip laikas suoliais lekia blink.gif
Atsakyti
Kam patinka Анастасия Заворотнюк, tai siulau paziureti "Код апокалипсиса" (2007).Keista man ja matyti tokiame "kietame" vaidmeny biggrin.gif toks saudau-gadau.Bet man patiko smile.gif
user posted image
http://kinozal.tv/de....php?id=1041456
Atsakyti

Kam patinka Анастасия Заворотнюк, tai siulau paziureti "Код апокалипсиса" (2007).Keista man ja matyti tokiame "kietame" vaidmeny biggrin.gif toks saudau-gadau.Bet man patiko smile.gif
user posted image
http://kinozal.tv/de....php?id=1041456
P.S. Filmo biudzetas 16mln $ blink.gif
Atsakyti
merginos o kaip voroninai Jums nes daug skirtingu nuomoniu ar kazkas panaaus kaip svotai, beje minejote sviesofora gal galima placiau apie ji, dideliai Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Nesupratau tos Zaijcevos kiek seriju yra 2 sezono g.gif 16 paziurejau ir jau antra savaite nededa, tai cia jau viskas g.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(georgiana @ 2013 01 02, 08:25)
merginos o kaip voroninai Jums nes daug skirtingu nuomoniu ar kazkas panaaus kaip svotai, beje minejote sviesofora gal galima placiau apie ji, dideliai Aciu 4u.gif

As pasikartosiu jau, bet tuo paciu atsakysiu jums i klausima. Bent jau man asmeniskai Voroninai ir Svotai- nesulyginami du dalykai, visu pirma tuo, kad jie isvis abu nepanasus, skirtingi. Ir pirmenybe teikiu antrajam.
P.S. nors mano vaikai (progai pasitaikius), Voroninus ziurejo ir jiems jis ir tiko ir patiko

Del sviesoforo- neziurejau, tai gal atsakys ziurejusieji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 sausio 2013 - 08:47
QUOTE(georgiana @ 2013 01 02, 09:25)

Zmones skirtingi, nuomones skirtingos, parsisiuskit pradzioj tik kelias serijas arba paziurekit online, o tada ir spresit, ziureti ar neziureti, patinka ar nepatinka 4u.gif Voroninai visiskai nepanasus i Svotus schmoll.gif
"Svetofor" filmas apie tris vyrus draugus: vienas vedes, tad jam svetimom moterims dega raudona sviesa, antras susizadejes, tad jam dega geltona sviesa, trecias nevedes mergininkas, tad jam svetimom moterims-zalia sviesa. Uz tai ir pavadinimas toks-sviesoforas. Man pvz patiko jis labai drinks_cheers.gif Tuo tarpu mano sesei jis visai nepatiko, bet jai nepatiko ir Svotai. Taip kad, nuomones skirtingos drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 02, 09:31)
Labos  4u.gif
Nesupratau tos Zaijcevos kiek seriju yra 2 sezono  g.gif 16 paziurejau ir jau antra savaite nededa, tai cia jau viskas  g.gif

As irgi nesuprantu nieko g.gif Raso, kad antro sezono yra 24 serijos, tai gal dar nepagamino ar tiesiog svencia, nera kam ideti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 02, 08:37)
As irgi nesuprantu nieko g.gif Raso, kad antro sezono yra 24 serijos, tai gal dar nepagamino ar tiesiog svencia, nera kam ideti? biggrin.gif

Nu galvociau, kad svencia, bet ju sventes gi tik vakar prasidejo g.gif Ju kaledos dar tik priesaky g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 02, 08:35)
Zmones skirtingi, nuomones skirtingos, parsisiuskit pradzioj tik kelias serijas arba paziurekit online, o tada ir spresit, ziureti ar neziureti, patinka ar nepatinka 4u.gif

Pritariu sena pažįstama. Lygiai taip pat patarciau. As ir pati taip darau, kai negaliu suprast- verta ziuret ar ne. Paziuriu online ar youtube ir man tada aiskiau.
Papildyta:

Zinokit niekuo nuostabaus. As vieno filmo taip apie 2 savaites laukiau, kol likusias serijas sudes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 02, 08:34)
Del sviesoforo- neziurejau, tai gal atsakys ziurejusieji.

ir man ir vyrui jis labai patiko thumbup.gif

Labas 4u.gif

Su naujais 4u.gif

Siandien baigsiu ziureti Dikij 3 ir pradesiu Viktorija smile.gif
Atsakyti
Sveikutės
Dar kartą su Naujais. Mes juos sutikom šauniai thumbup.gif Kad tokie visi metai būtų (išskyrus mano vyro sveikatą) tongue.gif
Na ir ačiū dievui viskas jau praėjo,viskas stos į senas vėžes.Belieka tik eglutę nupuošt
QUOTE(georgiana @ 2013 01 02, 08:25)

Aš iš tų,kur patiko net labai,bet ir Svotai patiko labai labai,bet ,kaip ir sakė,tai visiškai skirtingos komedijos,nors kai kokių situacijų panašių surast ir galima būtų,kas liečia svotų tarpusavio bendravimą

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 02, 09:28)

Siandien baigsiu ziureti Dikij 3 ir pradesiu Viktorija smile.gif

Pas mane planai panašūs,tik baigt norėčiau Dikiaus pirmą dalį,bet likę dar penkios serijos,tai jaučiu,kad galiu ir neįveikt,nes norisi namus privest prie tvarkingos padėties tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ania? doh.gif O aš įsivaizdavau, kad pažiūrėjau visą antrą sezoną, bet jis toks biškį be pabaigos, susiruyošiau laukt trečio lotuliukas.gif
Ir tik dabar jums parašius pasižiūrėjau - akurat: 1-16 serijos iš 24
http://kinozal.tv/de....php?id=1033498
Atsakyti