Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Na, palatos draugės, iš anksto siunčiu gyvatišką sveikinimą, mažu šiandien jau nebeprieisiu čia tongue.gif

user posted image

Tegul visos jūsų svajonės išsipildo smile.gif O jeigu kuri nors svajonė išsipildyti negali realybėje, tegul išsipildo bent sapnuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 31 gruodžio 2012 - 13:31
Nu va matot,kaip čia su tais Voroninais-beveik niekam nepatinka..Matyt mudu su B stipriai trenkti,nes mum jie superiniai ax.gif smile.gif
Na mano vaišės sutiktuvėms jau paruoštos liko susiruošt parėdus smile.gif
Atsakyti
Nu kągi, kolegės žiūrovės, šiemet nebesusitiksim mirksiukas.gif
Gero vakaro, gerų Naujųjų metų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 12:46)
Sakykit, ką žiūrėt po Internų tokio panašaus? Svotus ar Voroninus?

1. Svati
2. Svetofor
3. Igruski
4. Jei nebera ka ziureti-Voronini.
Ir pasakysiu, kodel sudeliojau taip. Todel, kad pirmi du filmai buvo kurti NE SCENOJ, t.y. filmuota ir gamtoje, ir namuose, ir sodybose, ir kaime, ir gatveje, naturaliai erdves daugiau ir jumoristines scenos gimsta kazkaip savaime. Plius, kai filmuota ne scenoje, tai nera to mano nekenciamo uzsceninio juoko. Nu tokia debile as tada jauciuosi, kad neidomia ar kvaila kokia situacija palydi tas isteriskas uzsceninis juokas doh.gif Tad pirmuose dviejuose tu dalyku nera, filmai tikrai turtingi sodriu rusisku humoru drinks_cheers.gif
"Igruski" ir "Voronini"(isdeliojau butent taip, nes Igruski dar sugebejau perziureti, o Voroninus pasidaviau po kokiu 4-5 seriju), Patalpos dekoracijos ir uzsceninis juokas-tu serialu patys didziausi minusai. drinks_cheers.gif

Su Naujai, 2013 metais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 31 gruodžio 2012 - 15:45
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 31, 15:38)
1. Svati
2. Svetofor
3. Igruski
4. Jei nebera ka ziureti-Voronini.

AčiŪ. Jūsų skoniui ištirt kaip tik siunčiuos Čiapajevą mirksiukas.gif
Iki kitų metų 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot iš kur Internus su lietuviškais titrais parsisiųst galima?
Atsakyti
Viskas su jumis visomis aišku lotuliukas.gif Nu,Vilioja,pažiūreėkit nors kelias serijas ir jūsbent kad nuomonę susidaryt. Man jau dabar visai cekava,ar aš čia vienintelė tokia būsiu g.gif Bet kad ir vienintelė-nieko striošno: nu ką jau dabar darysi,kad man jie patinka,net labai ax.gif
Na ir ką-aš ir užsukau jau tik pasveikint su ateinančiai,šnypščiančiais gyvatės metais. Būkit laimingos,sveikos ir nesileiskit įkandamos,o jei ką-kąskit atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale visai lengvas ir tinkantis naujametiniam vakarui bigsmile.gif
Новогодний брак (2012)
Papildyta:
Su sventem mergaites, nebukim kitais metais gyvatem biggrin.gif
Atsakyti
Visas filmu, serialu myletojas su 2013 metais!!!!
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Su Naujais, mergikes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 12 31, 20:44)
Ale visai lengvas ir tinkantis naujametiniam vakarui  bigsmile.gif
Новогодний брак (2012)

man tokie kaip blynai iskepti naujameciam vakarui filmai nelabai nelabai schmoll.gif kaip ir visos musu tv tuos paciu filmus jau gera desimtmeti per sventes rodo doh.gif
Atsakyti