Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

As vis ziuriu "Strasti po Capaju", tai visa nakti kartu su Ciapajevu kariavau lotuliukas.gif Anekdotas is filmo(tuo filma daro kartu linksma, kad kas kiek laiko iterpia anekdotine situacija. biggrin.gif
Filme rodo, kad Capajevas dalyvauja vieno kareivelio vestuvese, isgere gerokai jis, vos ji Petka(eilinis kareivukas) i staba partempe. Pagulde Petka savo divizijos vada i lova, tas girtas ten kazka vapalioja. Susimaste Petka, klausia:
-Vasilijau Ivanoviciau, jus stiprus vyras, daug isgeret, sakykit, o jei butumet gave puse kibiro samagono, ar butumet isgeres?
-Isgerciau, Petka, laisvai isgerciau.
-O jei 3/4 kibiro gautumet dykai, ar isgertumet?-nerimsta Petka.
-O ko gi ne, jei gera uzkanda, laisvai isgerciau.
-Tikiu, Vasilijau Ivanoviciau,-pritaria Petka.-Kitais nepatikeciau, o va jumis tikiu, jus niekada nemeluojate. Na o kibira samagono ar isgertumet, Vasilijau Ivanoviciau?
-Ne, Petka, neisgerciau,-pamastes atsako Cepajevas.-Kibira samagono gali isgerti tik draugas Leninas,-ir parodo i portreta, kabanti ant sienos.
-Tikrai, -pamastes pritaria Petka.-Nemeluoja musu Vasilijus Ivanovicius, tiesa sako musu vadas. drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif Bet reikejo pamatyti, kaip jie tokia anekdotine situacija suvaidino, nu tokiais rimtais veidais, kad pasakojant kaip anekdota tokio efekto nepasieki biggrin.gif
Atsakyti
Laba
user posted image

Ar nepamiršot?
Новогодний подарок от Кинозал.ТВ!

P.S. Ką siusities?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 31 gruodžio 2012 - 11:12
Sveikos 4u.gif Nepasigedot? bigsmile.gif bigsmile.gif
Su visokiomis Šventėmis. Laimės, meilės sau ir kitiems 4u.gif
(Nemokamų saitų visokių filmams žiūrėt mirksiukas.gif )

Ką siunčiatės iš kinozalo akcijinio? Nieko ta tema nešnekat.
Aš uždėjau цыганъки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=393087
ir žinoma 7 internus
Atsakyti
Aš dar nežinau ką siųstis, neišsirenku g.gif Ar matėt kiek į parą galima atsisiųsti filmų? Kaip suprantu kiekv tokią grandiozinę dovaną kinozal'as 'padovanojo' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:14)
Nepasigedot? bigsmile.gif

Žinoma, kad pasigedom biggrin.gif Matyt užpūstė, kad ilgai kelio į palatą neradot, na arba ilgai baliavojot, kad va tik ant švenčių parsiradot lotuliukas.gif
Ką žiūrit šiuo metu?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 11:35)
Ką žiūrit šiuo metu?

Taigi guodžiaus, kad kompas užlūžo. Išsivežė vaikai Vilniun ir tik per Kalėdas parvežė. Prikėlė senelį iš mirusių, bet kažin, kiek betrauks...Kalėdų Senelis užjauzdamas atnešė naują. Dabar du serialus iškart žiūrėt galėsiu biggrin.gif

Pažiūrėjau daktarės Zaicevos antrą dalį. Matėt? Kažin, ar nebus trečia, kažkaip pasibaigė be pabaigos g.gif

Na ir, žinoma, Internai ištisai sukasi. MB kaip prie semečkų priprato. O ir aš vis prisėdu(ar prigulu). 6 sezonus įveikėm.

Sakykit, ką žiūrėt po Internų tokio panašaus? Svotus ar Voroninus?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:46)

Aš asmeniškai siūlyčiau pradėti nuo Svotų. Jis man 'stipresnis' už Voroninus visom prasmėm.
Atsakyti
''Новогодний переполох'' /2012/
ТРЕЙЛЕР
http://kinozal.tv/de....php?id=1044374
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 31 gruodžio 2012 - 12:52
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:46)

Ir tą ir tą lotuliukas.gif
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 11:56)
Aš asmeniškai siūlyčiau pradėti nuo Svotų. Jis man 'stipresnis' už Voroninus visom prasmėm.

O aš nesutinku. Man tai jie ant svarstyklių vienodai balansuotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 12:56)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku , " Сваты " tai cia geriausias is mano matytu serialu thumbup.gif bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
''День Додо'' /2012/
ТРЕЙЛЕР
http://kinozal.tv/de....php?id=1044383
user posted image

QUOTE(Karmenta @ 2012 12 31, 12:37)
"Сваты" tai cia geriausias is mano matytu serialu thumbup.gif

Man, kaip iš šeimyninės komedijos- taip pat vienas iš geriausių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:14)
Sveikos 4u.gif  Nepasigedot? bigsmile.gif  bigsmile.gif
Su visokiomis Šventėmis. Laimės, meilės sau ir kitiems 4u.gif
(Nemokamų saitų visokių filmams žiūrėt mirksiukas.gif )

Nugi pasigedom, pasigedom tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 12:31)
''Новогодний переполох'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1044374
user posted image

O, kokie visi matyti veidai, ir džiugu juos matyti vėl smile.gif Tik mergiotė nepamenu kur matyta g.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 31, 12:32)
O aš nesutinku. Man tai jie ant svarstyklių vienodai balansuotų  ax.gif

O man Svotai labiau. Vorononų iškenčiau tik porą serijų. Man jie visai trenkti (atsiprašau)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 31 gruodžio 2012 - 13:18
o as serialu nemegstu smile.gif norisi kuo daugiau filmu pamatyti, tai max iki 15 seriju kad butu smile.gif
turiu savo prioritetines temas: kad butu ir meiles, ir kriminalo, ir veiksmo, ir dramos, ir aktoriai grazus smile.gif Kitaip neidomu ziureti nors tu ka... nemegstamos temos: karas, kaimas, senesni laikai ir pan. Be to, fimas turi uzkabinti bent is pirmos serijos.
Atsakyti