As vis ziuriu "Strasti po Capaju", tai visa nakti kartu su Ciapajevu kariavau Anekdotas is filmo(tuo filma daro kartu linksma, kad kas kiek laiko iterpia anekdotine situacija.
Filme rodo, kad Capajevas dalyvauja vieno kareivelio vestuvese, isgere gerokai jis, vos ji Petka(eilinis kareivukas) i staba partempe. Pagulde Petka savo divizijos vada i lova, tas girtas ten kazka vapalioja. Susimaste Petka, klausia:
-Vasilijau Ivanoviciau, jus stiprus vyras, daug isgeret, sakykit, o jei butumet gave puse kibiro samagono, ar butumet isgeres?
-Isgerciau, Petka, laisvai isgerciau.
-O jei 3/4 kibiro gautumet dykai, ar isgertumet?-nerimsta Petka.
-O ko gi ne, jei gera uzkanda, laisvai isgerciau.
-Tikiu, Vasilijau Ivanoviciau,-pritaria Petka.-Kitais nepatikeciau, o va jumis tikiu, jus niekada nemeluojate. Na o kibira samagono ar isgertumet, Vasilijau Ivanoviciau?
-Ne, Petka, neisgerciau,-pamastes atsako Cepajevas.-Kibira samagono gali isgerti tik draugas Leninas,-ir parodo i portreta, kabanti ant sienos.
-Tikrai, -pamastes pritaria Petka.-Nemeluoja musu Vasilijus Ivanovicius, tiesa sako musu vadas.
Bet reikejo pamatyti, kaip jie tokia anekdotine situacija suvaidino, nu tokiais rimtais veidais, kad pasakojant kaip anekdota tokio efekto nepasieki
Sveikos Nepasigedot?
Su visokiomis Šventėmis. Laimės, meilės sau ir kitiems
(Nemokamų saitų visokių filmams žiūrėt )
Ką siunčiatės iš kinozalo akcijinio? Nieko ta tema nešnekat.
Aš uždėjau цыганъки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=393087
ir žinoma 7 internus
Ką siunčiatės iš kinozalo akcijinio? Nieko ta tema nešnekat.
Aš uždėjau цыганъки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=393087
ir žinoma 7 internus
Aš dar nežinau ką siųstis, neišsirenku Ar matėt kiek į parą galima atsisiųsti filmų? Kaip suprantu kiekv tokią grandiozinę dovaną kinozal'as 'padovanojo'
Papildyta:
Žinoma, kad pasigedom Matyt užpūstė, kad ilgai kelio į palatą neradot, na arba ilgai baliavojot, kad va tik ant švenčių parsiradot
Ką žiūrit šiuo metu?
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:14)
Nepasigedot?
Žinoma, kad pasigedom Matyt užpūstė, kad ilgai kelio į palatą neradot, na arba ilgai baliavojot, kad va tik ant švenčių parsiradot
Ką žiūrit šiuo metu?
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 11:35)
Ką žiūrit šiuo metu?
Taigi guodžiaus, kad kompas užlūžo. Išsivežė vaikai Vilniun ir tik per Kalėdas parvežė. Prikėlė senelį iš mirusių, bet kažin, kiek betrauks...Kalėdų Senelis užjauzdamas atnešė naują. Dabar du serialus iškart žiūrėt galėsiu
Pažiūrėjau daktarės Zaicevos antrą dalį. Matėt? Kažin, ar nebus trečia, kažkaip pasibaigė be pabaigos
Na ir, žinoma, Internai ištisai sukasi. MB kaip prie semečkų priprato. O ir aš vis prisėdu(ar prigulu). 6 sezonus įveikėm.
Sakykit, ką žiūrėt po Internų tokio panašaus? Svotus ar Voroninus?
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:46)
Sakykit, ką žiūrėt po Internų tokio panašaus? Svotus ar Voroninus?
Aš asmeniškai siūlyčiau pradėti nuo Svotų. Jis man 'stipresnis' už Voroninus visom prasmėm.
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:46)
Ir tą ir tą
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 11:56)
Aš asmeniškai siūlyčiau pradėti nuo Svotų. Jis man 'stipresnis' už Voroninus visom prasmėm.
O aš nesutinku. Man tai jie ant svarstyklių vienodai balansuotų
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 12:56)
visiskai sutinku , " Сваты " tai cia geriausias is mano matytu serialu bet cia tik mano nuomone
''День Додо'' /2012/
ТРЕЙЛЕР
http://kinozal.tv/de....php?id=1044383
Man, kaip iš šeimyninės komedijos- taip pat vienas iš geriausių
ТРЕЙЛЕР
http://kinozal.tv/de....php?id=1044383
QUOTE(Karmenta @ 2012 12 31, 12:37)
"Сваты" tai cia geriausias is mano matytu serialu
Man, kaip iš šeimyninės komedijos- taip pat vienas iš geriausių
QUOTE(Vilioja @ 2012 12 31, 11:14)
Sveikos Nepasigedot?
Nugi pasigedom, pasigedom
QUOTE(Visgi @ 2012 12 31, 12:31)
O, kokie visi matyti veidai, ir džiugu juos matyti vėl Tik mergiotė nepamenu kur matyta
QUOTE(Julsita @ 2012 12 31, 12:32)
O aš nesutinku. Man tai jie ant svarstyklių vienodai balansuotų
O man Svotai labiau. Vorononų iškenčiau tik porą serijų. Man jie visai trenkti (atsiprašau)...
o as serialu nemegstu norisi kuo daugiau filmu pamatyti, tai max iki 15 seriju kad butu
turiu savo prioritetines temas: kad butu ir meiles, ir kriminalo, ir veiksmo, ir dramos, ir aktoriai grazus Kitaip neidomu ziureti nors tu ka... nemegstamos temos: karas, kaimas, senesni laikai ir pan. Be to, fimas turi uzkabinti bent is pirmos serijos.
turiu savo prioritetines temas: kad butu ir meiles, ir kriminalo, ir veiksmo, ir dramos, ir aktoriai grazus Kitaip neidomu ziureti nors tu ka... nemegstamos temos: karas, kaimas, senesni laikai ir pan. Be to, fimas turi uzkabinti bent is pirmos serijos.