Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 16:02)
Ka tik nuo savo mamos gavau lengvu velniu,kad pasiuliau labai s..filma,o ji, kai neturejo daugiau ka ziuret,perziurejo  lotuliukas.gif  O tas filmas....Viktorija  lotuliukas.gif  Pagrindine heroje boba su tokiu charakteriu,kad vyras ne bet kuris toki turi,o jau durna kokia-i kalnus vaziuoja su 10cm aukstakulniais  lotuliukas.gif  Klausiau pasipiktinusios moteriskes tirada ir vos tvardziausi,kad juoktis jai i rageli nepradeciau  lotuliukas.gif

biggrin.gif idomu ivairus pastebejimai ir visuose yra dalis tiesos rolleyes.gif

man sitam fime uzkliuvo 2 dalykai:

1. per daug isreiksta viktorijos meile vyrui. manes visai neitikino. pasilaike karteli uz ranku ir jau meile ojojoj, neisvystita sita tema. biggrin.gif

2. per mazai isreiksta meile vaikui. na nezinau...butu mano vaika pagrobe teroristai, is proto iseiciau, o cia kazkaip per daug ramumos. neitikino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 28, 16:40)
Smagu. Sveika prisijungus smile.gif

Na va. Matyt reikejo ko nors lengvesnio, svelnesnio biggrin.gif

Tai mano mamukei tokie ir reikalingi,o as ir maniau,kad pateikiau jai kazka tokio,kaip Giulcitai blush2.gif Dabar,kad is minuso padaryt pliusa sau,turiu kazka grazaus romantisko uzfundyt,tik nezinau ka,nes visas naujienas ji jau sukrimtus g.gif

QUOTE(sttropez @ 2012 12 28, 16:47)
biggrin.gif idomu ivairus pastebejimai ir visuose yra dalis tiesos  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 11:49)
Beje, dėl Bliznecų, Visgi, tų jį matei juk, tai pasakyk, ar aš gerai supratau, (Julsita, neskaityk ) - ta mergina, jo žmona, tai juk buvo jo duktė???

QUOTE(Visgi @ 2012 12 28, 13:04)
** Tikrai? As ji maciusi? Kazko nipomniu g.gif

Pasitikrinau. Sim@ jį mačius. tai tada klausimas jai.....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 11:49)
ta mergina, jo žmona, tai juk buvo jo duktė???

Man net nemaciusiai smalsu pasidare- o tai cia kuria prasme: filme taip personazai susideliojo, ar ji tikra jo dukte (realybej) tik, kad siame filme taip teko vaidinti?
Atsakyti
Nu man labai patiko ,,Viktorija", nu aktore, kaip pasakyt ,,boba su k....", bet jos vaidmenys visuose filmuose tokie charaktingi ir stiprus thumbup.gif
Neapsisprendziu ,,Bliznecy" ziuret, turiu atsisiuntus, ar online ko pasiieskot. Snd paziurejau ,,jiescio odin sans", itariu, kad antrakart ziurejau, bet geras.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 12 28, 23:14)
Nu man labai patiko ,,Viktorija", nu aktore, kaip pasakyt ,,boba su k....", bet jos vaidmenys visuose filmuose tokie charaktingi ir stiprus thumbup.gif

Pritariu kiekv zodziui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 28, 23:10)
Man net nemaciusiai smalsu pasidare- o tai cia kuria prasme: filme taip personazai susideliojo, ar ji tikra jo dukte (realybej) tik, kad siame filme taip teko vaidinti?

Filme taip.
Sokolovo personažas permiegojo su draugo žmona (ji jį galima sakyt išprievartavo). Paskui buvo šakar makar, vienžu, gime vieniems dvyniai, kitiems (tam draugui ) - duktė. Mergaites apkeitė. Eigoje gavosi taip, kad Sokolovo personažas susimylėjo su ta apkeistąja, t.y., su draugo dukra, ją vedė...Ir gale kai jau viska spaaiškėjo, ji prašė jo sužinoti, aks visdėlto buvo jos tėvas......ten buvo nuotraukos, susišaudymas, vienžu, Sokolovas liko gyvas, bet taip neaiškiia jai pasakė...Tai taip ir nesupratau...Pagal viską tai jis ir turėjo būti tas tėvas...Bo iki tol, kol ta žmona jo nesuviliojo, tas draugas su ja porą metų gyveno be vaikų.......
Atsakyti
Laba smile.gif

Kazkoks sunkus man rytas, ir dar tas oras kazkoks 'murzinas'. Eisiu isgersiu kavos ir palomos uzvalgysiu.
Kaip nuotaikos priessventines? Kaip nusiteike Naujiems?
As tai kazkaip neypatingai rolleyes.gif
Paziurejau sita. Nepatiko man schmoll.gif Nors filmo veiksmas vyksta likus penkiom dienom iki Naujuju, bet... nuoboda.
Patiko tik mazyte kruopelyte to filmo- pati pabaiga, (t.y. paskutines 10minuciu). Tokia sventine, grazi, pozityvi. Vienu zodziu galima ziureti nuo 1:16:20 minutes.
''Я желаю тебе себя'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1042219
user posted image

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 29, 00:53)
Filme taip.
Sokolovo personažas permiegojo su draugo žmona (ji jį galima sakyt išprievartavo). Paskui buvo šakar makar, vienžu, gime vieniems dvyniai, kitiems (tam draugui ) - duktė. Mergaites apkeitė. Eigoje gavosi taip, kad Sokolovo personažas susimylėjo su ta apkeistąja, t.y., su draugo dukra, ją vedė...Ir gale kai jau viska spaaiškėjo, ji prašė jo sužinoti, aks visdėlto buvo jos tėvas......ten buvo nuotraukos, susišaudymas, vienžu, Sokolovas liko gyvas, bet taip neaiškiia jai pasakė...Tai taip ir nesupratau...Pagal viską tai jis ir turėjo būti tas tėvas...Bo iki tol, kol ta žmona jo nesuviliojo, tas draugas su ja porą metų gyveno be vaikų.......

Boze moj kokia santabarbara biggrin.gif O tai cia, sitam butent filme, Sokolovas su ta geltona siuveliura?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 29, 11:08)
Laba smile.gif

Kazkoks sunkus man rytas, ir dar tas oras kazkoks 'murzinas'. Eisiu isgersiu kavos ir palomos uzvalgysiu.
Kaip nuotaikos priessventines? Kaip nusiteike Naujiems?

MAn ir ne ypatingas-tingiu tinget doh.gif Jau su antru kavos puodeliu,bet energijos nieks neduoda g.gif O prie visu "virtuviniu"planu,dar ir vedarus kept susiruosiau,tai viespateliau auksciausias,koks Misteris Properis nepamaisytu blush2.gif
Kas ta paloma unsure.gif
O nuotaikos man visai nieko. Mano vyrelis sutikimui pasiule labai netradicine tema baliukui-sportas. Ir tai,kaip jis nusiteikes "puostis",man jau dabar nuotaika kelia thumbup.gif Tai net ir laukiu,ko jau daug metu nebuve-vis noredavau ramiai namie su seima,o siemet kazkaip sparnai kyla kompanijon ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 29, 12:11)
MAn ir ne ypatingas-tingiu tinget  doh.gif  Jau su antru kavos puodeliu,bet energijos nieks neduoda  g.gif  O prie visu "virtuviniu"planu,dar ir vedarus kept susiruosiau,tai viespateliau auksciausias,koks Misteris Properis nepamaisytu  blush2.gif
Kas ta paloma  unsure.gif
O nuotaikos man visai nieko. Mano vyrelis sutikimui pasiule labai netradicine tema baliukui-sportas. Ir tai,kaip jis nusiteikes "puostis",man jau dabar nuotaika kelia  thumbup.gif  Tai net ir laukiu,ko jau daug metu nebuve-vis noredavau ramiai namie su seima,o siemet kazkaip sparnai kyla kompanijon  ax.gif

Man irgi kava nepadejo. Nzn nzn is kur cia man tos energijos paraut, kad sparnai uzaugtu biggrin.gif
Na as cia visai jau nusirasiau doh.gif ne paloma o Pomelo/Pamela (didysis greifrutas). Labai megstu. Galiu viena visa suvalgyti vienu prisedimu essen.gif
Faini tie teminiai vakareliai. Mes irgi ta praktikavaom anksciau, dabar kazkaip- ne. Matyt parako jau tam nebeuztenka arba daromes seslesni, namisedos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 gruodžio 2012 - 12:32
''Во саду ли, в огороде'' /2012/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1043760
user posted image
Atsakyti
''Я желаю тебе себя'' /2012/

sitas ir man nepatiko schmoll.gif isvis paskutiniu metu nieko gero filmu nerandu unsure.gif
Atsakyti