QUOTE(Visgi @ 2012 12 28, 11:34)
1..Jetau kaip gerai miegojau, pasaka
...
2.Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.
...
2.Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.
1. Bet a6 kaip miegojau-kaip gerus metus nemiegojus Mano ma=iulelis pirma karta ismiegojo visa nakti nepabudes Budavo taip iki kokiu 6 menesiu,o paskui kad prasidejo,tai du sykiai kaip nieko buvo.O sianakt visa nakti Isvis,jis pas mane kazkoks miegapele darosi (labai tikiuosi ne pries liga ). Vakar diena du sykius po pusantros val.miegojo,siandien vel va jau miega gera valanda O va pasiodysiu i ta pacia tema,na ir apskritai,prie forumo temos tinkancia nuotrauka. Cia mes vakar btaip Masa ir lokys ziurejom
Vajeeeei kokia kumeline nuotrauka,bet nezinau kaip sumazint
2.Is jusu aprasymo sprendziu,kad man patiks Aciu