Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 12 28, 11:34)
1..Jetau kaip gerai miegojau, pasaka biggrin.gif

...

2.Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' smile.gif Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.

1. thumbup.gif Bet a6 kaip miegojau-kaip gerus metus nemiegojus thumbup.gif Mano ma=iulelis pirma karta ismiegojo visa nakti nepabudes wub.gif Budavo taip iki kokiu 6 menesiu,o paskui kad prasidejo,tai du sykiai kaip nieko buvo.O sianakt visa nakti wub.gif Isvis,jis pas mane kazkoks miegapele darosi (labai tikiuosi ne pries liga unsure.gif ). Vakar diena du sykius po pusantros val.miegojo,siandien vel va jau miega gera valanda g.gif O va pasiodysiu i ta pacia tema,na ir apskritai,prie forumo temos tinkancia nuotrauka. Cia mes vakar btaip Masa ir lokys ziurejom tongue.gif
user posted image
Vajeeeei kokia kumeline nuotrauka,bet nezinau kaip sumazint blush2.gif
2.Is jusu aprasymo sprendziu,kad man patiks ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 28 gruodžio 2012 - 11:46
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 12:45)
Isvis,jis pas mane kazkoks miegapele darosi (labai tikiuosi ne pries liga  unsure.gif  ).

Smagus miegapelius thumbup.gif
O as isiziurejau i "Cepajeva", siandien net bandziau googlinti, ale nieko neradau, tik anekdotus, o juk buvo neeiline asmenybe pagal filma. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Julsita, mums po balioną 4u.gif

Su Arngoldt (ar kaip ten ją) dar mačiau Наваждение. Ten ir Žaliaakis vaidina ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 28, 11:34)
Ojaaai koks skirtumas doh.gif Bože, negi ten jo tikri plaukai?? Ne ne, man gražiau irgi be tos plaukuosenos didžiosios.

Bet ir išvis, žiūriu vieni vyrai jaunesni simpatiškesni nei jau vėliau vyresni esantys, o kiti atvirkščiai- patapę vyresni simpatiškesni tampa, nei buvę jaunesni. Arba dar yra tokia rūšis, kur jaunas bet jau senas, na pvz turiu omeny mūsų šokėją Butkų. Pamačius jį visad taip pagalvoju, jaunai senas.

Dėl vyrų- pritariu. Bent jau pagal savo žinau (ir paga savo puskės vyrą). Pas mane tas pats. Gali būti jam 37.1 o jaučiasi kaip beturėdamas 39.1, ir jau tada toks nesvietiškas ligonis gali jaustis, atrodytų lyg namie koks vos ne gedulas.

Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' smile.gif Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.

1. Nu ir man. Net juokinga buvo į jį tuose Bliznecuose žiūrėti. Apie suvalgymą nei kalbos schmoll.gif Beje, dėl Bliznecų, Visgi, tų jį matei juk, tai pasakyk, ar aš gerai supratau, (Julsita, neskaityk ) - ta mergina, jo žmona, tai juk buvo jo duktė???
2. Dėl vyrų grožio/amžiaus. Norėjau prie plaukuosenos anam poste tą patį parašyti. drinks_cheers.gif Nu tikrai taip...Vieni jauni tokie nei šiokie nei tokie, pienburniai, o va su metais vis patrauklėja. Kiti gi ir jauni būna wub.gif , ale su metais darosi irgi patrauklesnį, įgauna kažkokio kito žavesio...

3. Dėl vyrų ligonių drinks_cheers.gif blink.gif PAs mus tas pats. Guli ir dejuoja. Nu suprantu, skauda ta gerklė, nu bet gimdyti tai dar labiau skauda lotuliukas.gif

4. Ką pradėjai žiūrėti?? Neparašei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 11:48)
Smagus miegapelius thumbup.gif
O as isiziurejau i "Cepajeva", siandien net bandziau googlinti, ale nieko neradau, tik anekdotus, o juk buvo neeiline asmenybe pagal filma. drinks_cheers.gif

Aciu mirksiukas.gif
Nu as ji kelis sykius ziurejau ziurejau kinozale,bet taipo ir nesisiunciau,bet vyrelis prisiciupo.As vis gi manau,kad neiveukciau-nu tas laikmetis,apie kuri filmu nemegstu blush2.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 11:49)
1.Julsita, mums po balioną  4u.gif

2. Nu ir man. Net juokinga buvo į jį tuose Bliznecuose žiūrėti. Apie suvalgymą nei kalbos schmoll.gif  Beje, dėl Bliznecų, Visgi, tų jį matei juk, tai pasakyk, ar aš gerai supratau, (Julsita, neskaityk ) - ta mergina, jo žmona, tai juk buvo jo duktė???

3.  nu bet gimdyti tai dar labiau skauda lotuliukas.gif

4. Ką pradėjai žiūrėti?? Neparašei  tongue.gif

1.Jamu mirksiukas.gif
2.Kur as tau neziuresiu-gi idomiausia,kai paslepta blush2.gif
3. thumbup.gif lotuliukas.gif Taigi saviskiui vakar taip ir pasakiau "kazi ka darytum,jei gimdyt reiktu" lotuliukas.gif
4. Liubopitna Varvara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 12:58)
Aciu  mirksiukas.gif
Nu as ji kelis sykius ziurejau ziurejau kinozale,bet taipo ir nesisiunciau,bet vyrelis prisiciupo.As vis gi manau,kad neiveukciau-nu tas laikmetis,apie kuri filmu nemegstu  blush2.gif

Nemegstu ir as to laikmecio ir is viso apie kara nelabai kenciu, bet cia toks paprastas ir toks zmogiskas, lengvas filmas padarytas. Nuo to laiko, kai Cepajevas buvo dievotas jaunuolis, states baznycias, mylejes moteri, savom rankom ja palaidojes, iki to, kaip kare isgelbsti karininka, kaip netycia tampa bolseviku ir ima vadovauti didelei armijai...
Man idomus asmenybes pateikimas, toks ne anekdotiskas ir visai ne sovietinis, daugiau apie Cepajeva suzinojau kaip istorine asmenybe, o visokius istorinius as megstu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 11:45)
Cia mes vakar btaip Masa ir lokys ziurejom

2.Is jusu aprasymo sprendziu,kad man patiks  ax.gif  Aciu  4u.gif

Dievuliau, tai bent ziurovas smile.gif

2. Manau, kad patiks tamstai smile.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 11:49)
* Наваждение

** Beje, dėl Bliznecų, Visgi, tų jį matei juk,

* Man patiko sis filmas.

** Tikrai? As ji maciusi? Kazko nipomniu g.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 12:22)
Nemegstu ir as to laikmecio ir is viso apie kara nelabai kenciu, bet cia toks paprastas ir toks zmogiskas, lengvas filmas padarytas. Nuo to laiko, kai Cepajevas buvo dievotas jaunuolis, states baznycias, mylejes moteri, savom rankom ja palaidojes, iki to, kaip kare isgelbsti karininka, kaip netycia tampa bolseviku ir ima vadovauti didelei armijai...
Man idomus asmenybes pateikimas, toks ne anekdotiskas ir visai ne sovietinis, daugiau apie Cepajeva suzinojau kaip istorine asmenybe, o visokius istorinius as megstu drinks_cheers.gif

As sita tai tikrai-butinai ziuresiu, man jis jau seniai 'kabo' pasamonej biggrin.gif Pagal anonsa sprendziu, kad nera jau tas filmas toks 'zostkas'. As speju, kad jis man patiks.

Man nei sis laikmetis nei laikmetis apie kara, nera jau toks baisus, kaip... Man baisiausias laikmetis yra tas kur susijes su kryziuociais. Ir visi filmai su kryziuociais, brrr. Pamenu kai vaikas buvau, kazkaip tuo metu per TV daug tokiu filmu buvo ir suauge ziuredavo... Tai man ir uzsiliko tokios ne kokios asociacijos nuo vaikystes su tais kryziuociais.

Nu va, ir vel namu klaviatura man boikota skelbia biggrin.gif

Viskas, lekiu reikalu tvarkyti. Stai tau ir iseigine kad nori doh.gif
Atsakyti
labuka, jungiuosi i rusu filmu myletoju bureli smile.gif seku jusu pokalbius ir daug filmu jau perziurejau, aciu uz rekomendacijas smile.gif
\
Del Tatjanos Arntgolc, tai ji mano megstamiausia aktore, perziurejau visus rastus filmus su ja, po to dar tuos, kur jos sesuo vaidina smile.gif

Paskutini vakar pabaigiau "Viktorija". superinis. VISGI, jei nori kazko labai panasaus ir nematei, paziurek След саламандры. Siuzetas panasus, man irgi labai patiko smile.gif

dabar ieskausi ka cia toliau ziureti...
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 12 28, 13:42)
labuka, jungiuosi i rusu filmu myletoju bureli smile.gif seku jusu pokalbius ir daug filmu jau perziurejau, aciu uz rekomendacijas smile.gif
\

Labuką labuką.Prašom jungtis ir ne tik sekt,o ir rekomenduot,aptarinėt ir visaip bendraut,kaip tik dūšia geidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 13:48)
Labuką labuką.Prašom jungtis ir ne tik sekt,o ir rekomenduot,aptarinėt ir visaip bendraut,kaip tik dūšia geidžia  mirksiukas.gif

4u.gif

pradejau ziureti sita Гадание при свечах, 2010. 16 seriju. g.gif gal kas matet?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 12 28, 14:20)

pradejau ziureti sita Гадание при свечах, 2010. 16 seriju.  g.gif gal kas matet?

Ne,aš nemačius,bet iš paveiksliuko man taip niūriai nuteikė unsure.gif
Atsakyti
Ka tik nuo savo mamos gavau lengvu velniu,kad pasiuliau labai s..filma,o ji, kai neturejo daugiau ka ziuret,perziurejo lotuliukas.gif O tas filmas....Viktorija lotuliukas.gif Pagrindine heroje boba su tokiu charakteriu,kad vyras ne bet kuris toki turi,o jau durna kokia-i kalnus vaziuoja su 10cm aukstakulniais lotuliukas.gif Klausiau pasipiktinusios moteriskes tirada ir vos tvardziausi,kad juoktis jai i rageli nepradeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 28 gruodžio 2012 - 16:04
QUOTE(sttropez @ 2012 12 28, 13:42)
labuka, jungiuosi i rusu filmu myletoju bureli smile.gif

Smagu. Sveika prisijungus smile.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 16:02)
Ka tik nuo savo mamos gavau lengvu velniu,

Na va. Matyt reikejo ko nors lengvesnio, svelnesnio biggrin.gif
Atsakyti