na jau dabar po Visgi rekomendacijos ir Татьяна Арнтгольц paminėjimo pažiūrėjau ''Виктория'' treilerį ir žiūrėsiu
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 11:46)
Aš vakar kaip pradėjau šį filmą žiūrėti taip ir neatsitraukiau, negalėjau. Visas 8 serijas iki 02val nakties Tenka pripažinti, kad Татьяна Арнтгольц skystuose filmuose nevaidina. Šiame filme, kitos jos vaidmenyje net neįsivaizduoju.
Man asmeniškai patiko ir labai įdomus. Užtat dabar po tookio filmo didelė dilema- ką toliau išsirinkt žiūrėti
Man asmeniškai patiko ir labai įdomus. Užtat dabar po tookio filmo didelė dilema- ką toliau išsirinkt žiūrėti
dabar zinau ka ziuresiu po "Dikij"
Visgi, pritariu tavo zodziams
buciau gal as baigus iki 4val., bet stengiuosi apie 12 eit lovyten, nes katinas ryte zadintuvu dirba
buciau gal as baigus iki 4val., bet stengiuosi apie 12 eit lovyten, nes katinas ryte zadintuvu dirba
Помним...
Сегодня, ему бы исполнился 41 год. Сергей Бодров. Вечная память...
Kaip as jo gailejau..Taip,kaip ir V.Galkino
Sveikos,
Skaitau, bet parašyti nėra ką....Kažkokia metų pabaigos depresija (gal gailiuosi, kad nebuvo pasaulio pabaigos? )
Šianakt be miego, nes mb susirgo Jam kas porą metų būten tuo laiku angina sukyla, bet taip siaubingai
Nieko nežiūriu. Tiksliau, nieko naujo
Per tas švenčių dienas turėjau sesę svečiuose, tai kentėjau normalų TV O širdis taip ir šaukė prie kompo
Bet vistiek, paskaitau, ir jaučiuosi kaip namie
Skaitau, bet parašyti nėra ką....Kažkokia metų pabaigos depresija (gal gailiuosi, kad nebuvo pasaulio pabaigos? )
Šianakt be miego, nes mb susirgo Jam kas porą metų būten tuo laiku angina sukyla, bet taip siaubingai
Per tas švenčių dienas turėjau sesę svečiuose, tai kentėjau normalų TV O širdis taip ir šaukė prie kompo
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 27, 21:59)
Vaje, kaip suprantu jus- ir apie tą apatją (man taip buvo iki pasaulio pabaigos), ir apie neišsipildžiusius lūkesčius dėl pasaulio pabaigos O dar ir bemiegė naktis, imkit
Bet svarbiausia, kad 'palatoj' gera gera
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 22:25)
Vaje, kaip suprantu jus- ir apie tą apatją (man taip buvo iki pasaulio pabaigos), ir apie neišsipildžiusius lūkesčius dėl pasaulio pabaigos O dar ir bemiegė naktis, imkit
Ačiū
Palatoj tikrai gera Atrodo, nieko nepasiūlai, nieko nežiūri, ale vistiek, kaip namie...
O sergantys mb tai blogiau nei maži vaikai
tiesa, norėjau pakomentuoti Влизнецы...Nu kurių galų Sokolovui tuos plaukus uždėjo (žinoma, ten jis jaunesnis ir plaukai tikri...Ale netinka...Nuimkit ). Pražilęs jis ir su mažiau plaukų turi būti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 27, 22:33)
...Nu kurių galų Sokolovui tuos plaukus uždėjo (žinoma, ten jis jaunesnis ir plaukai tikri...Ale netinka...Nuimkit ). Pražilęs jis ir su mažiau plaukų turi būti
Vo blin, šiuveliūrą uždėjo?
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 23:12)
Vo blin, šiuveliūrą uždėjo?
Na, Bliznecai gi 2004 metų, tai logiška kad ten jis jaunesnis ir kitaip atrodo. O pamačiau aš pirmą kart filme Ličnyje obstojatelstva va tokį:
O čia va Bliznecai:
Yra skirtumas
P.S. Pas mane namie visiška ligoninė, LOR skyrius MB nuo vakar guli paslikas, iš elgesio atrodo kad jau miršta (visi vyrai vienodi), o širyt dukrai temperatūra sukilo, angina.
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 09:48)
Yra skirtumas
P.S. Pas mane namie visiška ligoninė, LOR skyrius MB nuo vakar guli paslikas, iš elgesio atrodo kad jau miršta (visi vyrai vienodi), o širyt dukrai temperatūra sukilo, angina.
Yra skirtumas Pas mane abudu sitie filmai dar tik laukia eiles
P.S. Pas mane ir LOR ligonis ir taipogi MB.Jam gi sinusitas Ir prie visko nuo antibiotiku dar ir infekcinis skyrius nepamaisytu Va ruosiasi Vilniun i truputuka neramu,kad gali pakeliui WC prireikt
Beje,ar nieks neziurjot Liubopitnaja Varvara? Nu man toks gundantis pasirode,parsisiunciau,bet kada ziuresiu-neznaju
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 11:46)
Tenka pripažinti, kad Татьяна Арнтгольц skystuose filmuose nevaidina. Šiame filme, kitos jos vaidmenyje net neįsivaizduoju.
man dabar sutapo, kad 3 serialus iš eilės su ja žiūrėjau odnoliuby, viktorija ir snaipery:liubov pod pricielom. pirmas toks šeimyninis, visai nieko. viktoriją kai žiūrėjau, tai vyras vis šalia trynės, tai neiškentęs jau užklausė; kokį briedą čia žiūri sako iš vienos nelaisvės tiesiaiį kitą ir taip visą filmą o va snaiperiai, ta super. labai patiko
dar prieš tai žiūrėjau moja bolšaja semja. irgi nieko, visai patiko. dabar krasavica sukas, kol rasiu vėl ką širdžiai mielo
visiems ligoniams
visas su praėjusiom šventėm
Labas rytas ar labadien, net nžn kaip čia rašyt, nes ką tik atsikėliau. Jetau kaip gerai miegojau, pasaka Šiandien man į darbą nereikia, tai kaip sakoma- laisvė papūgoms!
Ojaaai koks skirtumas Bože, negi ten jo tikri plaukai?? Ne ne, man gražiau irgi be tos plaukuosenos didžiosios.
Bet ir išvis, žiūriu vieni vyrai jaunesni simpatiškesni nei jau vėliau vyresni esantys, o kiti atvirkščiai- patapę vyresni simpatiškesni tampa, nei buvę jaunesni. Arba dar yra tokia rūšis, kur jaunas bet jau senas, na pvz turiu omeny mūsų šokėją Butkų. Pamačius jį visad taip pagalvoju, jaunai senas.
Dėl vyrų- pritariu. Bent jau pagal savo žinau (ir paga savo puskės vyrą). Pas mane tas pats. Gali būti jam 37.1 o jaučiasi kaip beturėdamas 39.1, ir jau tada toks nesvietiškas ligonis gali jaustis, atrodytų lyg namie koks vos ne gedulas. Na kažkas panašaus, manau Ramsiau supranti apie ką čia aš Na bet dabar pas tamstą rimčiau, visgi angina, ane?
O jau va dėl vaikų tai ir suprantu ir užjaučiu, tikrai. Jau geriau atrodytų pati sirgtum nei vaikai...
Julsita Jetau jetau, kas gi čia per ligos užpuolė į metų visišką galą
Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.
Gerai čia pasakė Svarbu- kaip dar taikliai, ir sugalvok tu man taip
Aš vakar apie tą snaiperį galvojau. Jaučiu šiandien žiūrėsiu jį.
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 09:48)
Yra skirtumas
Ojaaai koks skirtumas Bože, negi ten jo tikri plaukai?? Ne ne, man gražiau irgi be tos plaukuosenos didžiosios.
Bet ir išvis, žiūriu vieni vyrai jaunesni simpatiškesni nei jau vėliau vyresni esantys, o kiti atvirkščiai- patapę vyresni simpatiškesni tampa, nei buvę jaunesni. Arba dar yra tokia rūšis, kur jaunas bet jau senas, na pvz turiu omeny mūsų šokėją Butkų. Pamačius jį visad taip pagalvoju, jaunai senas.
Dėl vyrų- pritariu. Bent jau pagal savo žinau (ir paga savo puskės vyrą). Pas mane tas pats. Gali būti jam 37.1 o jaučiasi kaip beturėdamas 39.1, ir jau tada toks nesvietiškas ligonis gali jaustis, atrodytų lyg namie koks vos ne gedulas. Na kažkas panašaus, manau Ramsiau supranti apie ką čia aš Na bet dabar pas tamstą rimčiau, visgi angina, ane?
O jau va dėl vaikų tai ir suprantu ir užjaučiu, tikrai. Jau geriau atrodytų pati sirgtum nei vaikai...
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 10:00)
P.S. Pas mane ir LOR ligonis ir taipogi MB.Jam gi sinusitas Ir prie visko nuo antibiotiku dar ir infekcinis skyrius nepamaisytu Va ruosiasi Vilniun i truputuka neramu,kad gali pakeliui WC prireikt
Beje,ar nieks neziurjot Liubopitnaja Varvara? Nu man toks gundantis pasirode,parsisiunciau,bet kada ziuresiu-neznaju
Julsita Jetau jetau, kas gi čia per ligos užpuolė į metų visišką galą
Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.
QUOTE(arden @ 2012 12 28, 10:51)
Gerai čia pasakė Svarbu- kaip dar taikliai, ir sugalvok tu man taip
Aš vakar apie tą snaiperį galvojau. Jaučiu šiandien žiūrėsiu jį.