Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

na jau dabar po Visgi rekomendacijos ir Татьяна Арнтгольц paminėjimo pažiūrėjau ''Виктория'' treilerį ir žiūrėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 11:46)
Aš vakar kaip pradėjau šį filmą žiūrėti taip ir neatsitraukiau, negalėjau. Visas 8 serijas iki 02val nakties doh.gif Tenka pripažinti, kad Татьяна Арнтгольц skystuose filmuose nevaidina. Šiame filme, kitos jos vaidmenyje net neįsivaizduoju.
Man asmeniškai patiko ir labai įdomus. Užtat dabar po tookio filmo didelė dilema- ką toliau išsirinkt žiūrėti g.gif

dabar zinau ka ziuresiu po "Dikij" smile.gif
Atsakyti
Visgi, pritariu tavo zodziams 4u.gif
buciau gal as baigus iki 4val., bet stengiuosi apie 12 eit lovyten, nes katinas ryte zadintuvu dirba ax.gif
Atsakyti
user posted image
Помним...
Сегодня, ему бы исполнился 41 год. Сергей Бодров. Вечная память...
Kaip as jo gailejau..Taip,kaip ir V.Galkino verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Skaitau, bet parašyti nėra ką....Kažkokia metų pabaigos depresija (gal gailiuosi, kad nebuvo pasaulio pabaigos? g.gif )

Šianakt be miego, nes mb susirgo doh.gif Jam kas porą metų būten tuo laiku angina sukyla, bet taip siaubingai blink.gif doh.gif

Nieko nežiūriu. Tiksliau, nieko naujo tongue.gif ax.gif
Per tas švenčių dienas turėjau sesę svečiuose, tai kentėjau normalų TV verysad.gif g.gif O širdis taip ir šaukė prie kompo bigsmile.gif

Bet vistiek, paskaitau, ir jaučiuosi kaip namie smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 27, 21:59)

Skaitau, bet parašyti nėra ką....Kažkokia metų pabaigos depresija (gal gailiuosi, kad nebuvo pasaulio pabaigos? g.gif )

Šianakt be miego, nes mb susirgo doh.gif Jam kas porą metų būten tuo laiku angina sukyla, bet taip siaubingai blink.gif  doh.gif

Nieko nežiūriu. Tiksliau, nieko naujo  tongue.gif  ax.gif
Per tas švenčių dienas turėjau sesę svečiuose, tai kentėjau normalų TV verysad.gif  g.gif O širdis taip ir šaukė prie kompo bigsmile.gif

Bet vistiek, paskaitau, ir jaučiuosi kaip namie smile.gif  smile.gif  smile.gif

Vaje, kaip suprantu jus- ir apie tą apatją (man taip buvo iki pasaulio pabaigos), ir apie neišsipildžiusius lūkesčius dėl pasaulio pabaigos biggrin.gif O dar ir bemiegė naktis, imkit 4u.gif
Bet svarbiausia, kad 'palatoj' gera gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 22:25)
Vaje, kaip suprantu jus- ir apie tą apatją (man taip buvo iki pasaulio pabaigos), ir apie neišsipildžiusius lūkesčius dėl pasaulio pabaigos biggrin.gif O dar ir bemiegė naktis, imkit 4u.gif
Bet svarbiausia, kad 'palatoj' gera gera smile.gif

Ačiū tongue.gif
Palatoj tikrai gera ax.gif Atrodo, nieko nepasiūlai, nieko nežiūri, ale vistiek, kaip namie... 4u.gif

O sergantys mb tai blogiau nei maži vaikai blink.gif doh.gif

tiesa, norėjau pakomentuoti Влизнецы...Nu kurių galų Sokolovui tuos plaukus uždėjo g.gif doh.gif blink.gif (žinoma, ten jis jaunesnis ir plaukai tikri...Ale netinka...Nuimkit doh.gif doh.gif ). Pražilęs jis ir su mažiau plaukų turi būti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 27 gruodžio 2012 - 22:35
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 27, 22:33)
...Nu kurių galų Sokolovui tuos plaukus uždėjo g.gif  doh.gif  blink.gif (žinoma, ten jis jaunesnis ir plaukai tikri...Ale netinka...Nuimkit doh.gif  doh.gif ). Pražilęs jis ir su mažiau plaukų turi būti doh.gif  lotuliukas.gif

Vo blin, šiuveliūrą uždėjo?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 23:12)
Vo blin, šiuveliūrą uždėjo?

Na, Bliznecai gi 2004 metų, tai logiška kad ten jis jaunesnis ir kitaip atrodo. O pamačiau aš pirmą kart filme Ličnyje obstojatelstva va tokį:
user posted image

O čia va Bliznecai:
user posted image

Yra skirtumas doh.gif lotuliukas.gif

P.S. Pas mane namie visiška ligoninė, LOR skyrius doh.gif MB nuo vakar guli paslikas, iš elgesio atrodo kad jau miršta doh.gif (visi vyrai vienodi), o širyt dukrai temperatūra sukilo, angina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 28 gruodžio 2012 - 09:50
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 09:48)

Yra skirtumas  doh.gif  lotuliukas.gif

P.S. Pas mane namie visiška ligoninė, LOR skyrius doh.gif MB nuo vakar guli paslikas, iš elgesio atrodo kad jau miršta  doh.gif (visi vyrai vienodi), o širyt dukrai temperatūra sukilo, angina.

drinks_cheers.gif Yra skirtumas smile.gif Pas mane abudu sitie filmai dar tik laukia eiles
P.S. Pas mane ir LOR ligonis ir taipogi MB.Jam gi sinusitas doh.gif Ir prie visko nuo antibiotiku dar ir infekcinis skyrius nepamaisytu cool.gif Va ruosiasi Vilniun i truputuka neramu,kad gali pakeliui WC prireikt unsure.gif
Beje,ar nieks neziurjot Liubopitnaja Varvara? Nu man toks gundantis pasirode,parsisiunciau,bet kada ziuresiu-neznaju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 28 gruodžio 2012 - 10:00
QUOTE(Visgi @ 2012 12 27, 11:46)
Tenka pripažinti, kad Татьяна Арнтгольц skystuose filmuose nevaidina. Šiame filme, kitos jos vaidmenyje net neįsivaizduoju.
Man asmeniškai patiko ir labai įdomus. Užtat dabar po tookio filmo didelė dilema- ką toliau išsirinkt žiūrėti g.gif

man dabar sutapo, kad 3 serialus iš eilės su ja žiūrėjau smile.gif odnoliuby, viktorija ir snaipery:liubov pod pricielom. pirmas toks šeimyninis, visai nieko. viktoriją kai žiūrėjau, tai vyras vis šalia trynės, tai neiškentęs jau užklausė; kokį briedą čia žiūri lotuliukas.gif sako iš vienos nelaisvės tiesiaiį kitą ir taip visą filmą biggrin.gif o va snaiperiai, ta super. labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
dar prieš tai žiūrėjau moja bolšaja semja. irgi nieko, visai patiko. dabar krasavica sukas, kol rasiu vėl ką širdžiai mielo wub.gif

visiems ligoniams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visas su praėjusiom šventėm wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ar labadien, net nžn kaip čia rašyt, nes ką tik atsikėliau. Jetau kaip gerai miegojau, pasaka biggrin.gif Šiandien man į darbą nereikia, tai kaip sakoma- laisvė papūgoms! lotuliukas.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 28, 09:48)
Yra skirtumas  doh.gif  lotuliukas.gif

P.S. Pas mane namie visiška ligoninė, LOR skyrius doh.gif MB nuo vakar guli paslikas, iš elgesio atrodo kad jau miršta  doh.gif (visi vyrai vienodi), o širyt dukrai temperatūra sukilo, angina.

Ojaaai koks skirtumas doh.gif Bože, negi ten jo tikri plaukai?? Ne ne, man gražiau irgi be tos plaukuosenos didžiosios.

Bet ir išvis, žiūriu vieni vyrai jaunesni simpatiškesni nei jau vėliau vyresni esantys, o kiti atvirkščiai- patapę vyresni simpatiškesni tampa, nei buvę jaunesni. Arba dar yra tokia rūšis, kur jaunas bet jau senas, na pvz turiu omeny mūsų šokėją Butkų. Pamačius jį visad taip pagalvoju, jaunai senas.

Dėl vyrų- pritariu. Bent jau pagal savo žinau (ir paga savo puskės vyrą). Pas mane tas pats. Gali būti jam 37.1 o jaučiasi kaip beturėdamas 39.1, ir jau tada toks nesvietiškas ligonis gali jaustis, atrodytų lyg namie koks vos ne gedulas. Na kažkas panašaus, manau Ramsiau supranti apie ką čia aš biggrin.gif Na bet dabar pas tamstą rimčiau, visgi angina, ane?

O jau va dėl vaikų tai ir suprantu ir užjaučiu, tikrai. Jau geriau atrodytų pati sirgtum nei vaikai...

QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 10:00)
P.S. Pas mane ir LOR ligonis ir taipogi MB.Jam gi sinusitas  doh.gif Ir prie visko nuo antibiotiku dar ir infekcinis skyrius nepamaisytu  cool.gif  Va ruosiasi Vilniun i truputuka neramu,kad gali pakeliui WC prireikt  unsure.gif
Beje,ar  nieks neziurjot Liubopitnaja Varvara? Nu man toks gundantis pasirode,parsisiunciau,bet kada ziuresiu-neznaju  ax.gif

Julsita 4u.gif Jetau jetau, kas gi čia per ligos užpuolė į metų visišką galą unsure.gif

Aš vakar pradėjau žiūrėti. Ten toks filmas šeimyniniame kontekste... Kiekviena serija kaip atskira. Yra šmaikštumo elementų, yra anytos-marčios 'pasišpilkavimų', be to vaidina ir aktorė iš Svaty, ta mesčionė 'kotia' smile.gif Bet man jis vakarykščiai nuotaikai netiko, per daug toks ramus pasirodė.

QUOTE(arden @ 2012 12 28, 10:51)
lotuliukas.gif  sako iš vienos nelaisvės tiesiaiį kitą

o va snaiperiai, ta super. labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif

Gerai čia pasakė lotuliukas.gif Svarbu- kaip dar taikliai, ir sugalvok tu man taip biggrin.gif

Aš vakar apie tą snaiperį galvojau. Jaučiu šiandien žiūrėsiu jį.
Atsakyti