Visgi, ačiū
QUOTE(Visgi @ 2012 12 12, 22:14)
pažiūrėjau taip lauktas ir tikėta KAŽKO...deja neblogas filmas, idomus. Baigiantis filmui, paliekama intriga...ir, aišku, žiūrima ir ..laukiama, ir pasąmonėj kyla klausimas: "Nejaugi? ", bet taip ir baigias kažkaip ne taip, kaip tikėtąsi ir vidinis balsas manė....
_čia tik mano nuomonė.
Pradžioj nervino tas anglų - rusų derinys, bet...žiūrėt galima.
kurios laukėt_pažiūrėkit įdomu bus išgirst ir kt.nuomonę
Labas rytas. Registruojuos.
QUOTE(Visgi @ 2012 12 12, 10:09)
Visų pirmą Ramsiui, Julsitai, ir Sim@'ai nuoširdžiai linkiu, kad jų atžalos pasveiktų kuo greičiau. Kad iki švenčių spėtų išsikapsyti ir būtų visi vaikučiai sveiki drūti.
Dabar papasakosiu kas man nutik3 buvo.
Dabar papasakosiu kas man nutik3 buvo.
prididedu prie linkėjimų sveikti ir šventes sutikti sveikiems, drūtiems
tikras stebuklas kaip smagu, kad dar gerų žmonių ant svieto likę
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 12, 10:45)
Eina sau
As Kaledini stebukla irgi darau
Visas vilnietes noriu pakviesti gruodzio 22 diena nuo 11 iki 14 valandos i Salininku priemiesti, konkreciai-pradine mokykla(Pupines 11). Ten organizuoju jau trecius metus viena rengini-Kaledine mainu muge Jos principas toks: pasikeisti, apsimainyti, o kartais tiesiog dovanoti mums nereikalingu, vaiku isaugtu daiktu(rubu, batu, vezimeliu, voneliu ir t.t.). Tokiu budu paremiamos tvarkingos seimos, kurios niekada nekaulija jokiu pasalpu, yra dirbantys, nepijokai kokie, bet kartu isdidus, kad priimtu kieno nors labdara. O mugeje kiekvienas gali issirinkti pagal savo vaiko ugi ir stiliu tvarkingus kito vaiko isaugtus rubelius, moketi nereikia
Jei noresit konkretesnes informacijos, tai man i az
As Kaledini stebukla irgi darau
Visas vilnietes noriu pakviesti gruodzio 22 diena nuo 11 iki 14 valandos i Salininku priemiesti, konkreciai-pradine mokykla(Pupines 11). Ten organizuoju jau trecius metus viena rengini-Kaledine mainu muge Jos principas toks: pasikeisti, apsimainyti, o kartais tiesiog dovanoti mums nereikalingu, vaiku isaugtu daiktu(rubu, batu, vezimeliu, voneliu ir t.t.). Tokiu budu paremiamos tvarkingos seimos, kurios niekada nekaulija jokiu pasalpu, yra dirbantys, nepijokai kokie, bet kartu isdidus, kad priimtu kieno nors labdara. O mugeje kiekvienas gali issirinkti pagal savo vaiko ugi ir stiliu tvarkingus kito vaiko isaugtus rubelius, moketi nereikia
Jei noresit konkretesnes informacijos, tai man i az
būčiau vilniuj, tikrai prisijungčiau labai šauni idėja
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 12, 13:44)
mano Matui_angina. Vakar tempa laikes_39,8. Bet vaistu pagalba numusem, tai sedziu namie su abiem vaikais, nes dukreles neina kaip darzelin nuvest
ojej tai antibiotikai neišvengiami jau
labas rytas atsivelku dar iš senos temos sėdžiu kaip Visgi ant seklumos, po zaicevos nerandu ką žiūrėt dabar keletą rekomenduotų siunčiuos, bandysiu laimę
pasiskųsiu ir aš. koją labai skauda. anądien su sūriukais lauke buvom ir VA nuo grandinės nutrūko, bėgo link mūsų ir tikra ta žodžiu prasme mane kaip strike išmušė o pas jį jėgos ir svoris ir visa tai kliuvo per koją pirma mintis buvo, kad lūžo, nes atsistot negalėjau ir skaudėjo vaje vaje bet ačiū die nelūžo, atsipirkau tik mėlyne ir skausmu. ypatingas diskomfortas vairuojant.
QUOTE(arden @ 2012 12 13, 08:59)
prididedu prie linkėjimų sveikti ir šventes sutikti sveikiems, drūtiems
ojej tai antibiotikai neišvengiami jau..
pasiskųsiu ir aš. koją labai skauda.
ojej tai antibiotikai neišvengiami jau..
pasiskųsiu ir aš. koją labai skauda.
1) sakoma, kad dekoti ir sakyti aciu negalima, tai padekosiu uz gerus palinkejimus
2) tai Ospamx'a ir vartojam
3) paciai ir sveikatos, ir kuo daugiau jos lai atnesa artejantys 2013 gyvates metai
geriu kava ir jums palieku
ir iseinu pas dantiste ligoniuka ir mazaja pasaugos senelis
QUOTE(arden @ 2012 12 13, 07:59)
pasiskųsiu ir aš. koją labai skauda. anądien su sūriukais lauke buvom ir VA nuo grandinės nutrūko, bėgo link mūsų ir tikra ta žodžiu prasme mane kaip strike išmušė o pas jį jėgos ir svoris ir visa tai kliuvo per koją pirma mintis buvo, kad lūžo, nes atsistot negalėjau ir skaudėjo vaje vaje bet ačiū die nelūžo, atsipirkau tik mėlyne ir skausmu. ypatingas diskomfortas vairuojant.
Na tai gerai,kad nelūžo,nes skaudėję ir diskomfortas būtų buvęs daug ilgiau
Aš ir šiandien vešiu savo ligonius pas daktarę. Dukra antra savaitė,sūnus savaitė geria antibus ir liga nepasitraukia nei per žingsnį nei vienam Jau atrodo koki dieną lyg geriau,sekančią vėl aygal
Na o aš vakar vakare pabaigiau Bies v rebro ir dabar renkuosi ir neišsirenku,ką man čia vėl žiūrėt miegamajam-prisiųsta devynios galybės ir neišsirenku
''Андрейка'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1037355
paziurejau REKOMENDUOJU
lengvas, gyvenimiskas, yra apie ka pamastyti
paziurejau REKOMENDUOJU
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 13, 21:14)
''Андрейка'' /2012/
paziurejau REKOMENDUOJU
paziurejau REKOMENDUOJU
Ziurejau, visai nieko toks
QUOTE(NateLa @ 2012 12 13, 22:19)
Ziurejau, visai nieko toks
bet koks tas Pasa lengvabudis kaip dar zmona ilgai su juo laikes...
QUOTE(Visgi @ 2012 12 12, 22:14)
na neblogas,bet kai paliekama intriga...na ka lauksim tesinio
merginos kur ras t svotu 5 dali normaliai kad parsisiusti, ir svotu temoje minima kad nebera jau vieno is pagrindiniu aktoriu, kurio, nes googlinau nieko neradau, Aciukas
QUOTE(georgiana @ 2012 12 14, 08:37)
merginos kur ras t svotu 5 dali normaliai kad parsisiusti, ir svotu temoje minima kad nebera jau vieno is pagrindiniu aktoriu, kurio, nes googlinau nieko neradau, Aciukas
čia tiktų? http://kinozal.tv/br...
yra ir toorent'uose...
nėra šito Анатолий Васильев
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ar matėt kas ? Siaubas kaip baugu... ir tas garsas. Realiai matyti tokį vaizdą- net sunku įsivaizduoti... Grenlandijoje nufilmuota, kaip atskyla 7,4 kubinio kilometro dydžio ledkalnis