QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 19:04)
Nežinau ką konkrečiai turit omeny, bet visumoj bendrais bruožais- taip. Net ir minimas allah vardas O ir pats veiksmas pagrinde vyksta toje šalyje.
Ir apskritai, ten kur islamas, musulmonai, man tie filmai truputi baugoki, bet tikrai žinau, kad ko jau ko, o veiksmo, įtampos visad bus. Kadangi žiūriu/mėgstu įvairius žanrus (tik kartais mano nuotaika nulemia ką man žiūrėti), tai man šis filmas irgi ne išimtis.
P.S. į Гюльчатай nepanašus savo siužetu. Nebent ta šalim ir ta tauta.
Ir apskritai, ten kur islamas, musulmonai, man tie filmai truputi baugoki, bet tikrai žinau, kad ko jau ko, o veiksmo, įtampos visad bus. Kadangi žiūriu/mėgstu įvairius žanrus (tik kartais mano nuotaika nulemia ką man žiūrėti), tai man šis filmas irgi ne išimtis.
P.S. į Гюльчатай nepanašus savo siužetu. Nebent ta šalim ir ta tauta.
Na as kazkaip tikejausi,kad bus kazkas panasaus,bet nieko-paziuresiu,kas ir kaip. Man ir tie su musulmonais baugoki,bet kartu ir traukia,nors buvo tokiu,kuriu meciau nuo per didelio ziaurumo,kurio mano nervu sistema neatlaike. Matysiu..Su mezginiu gal bus viskas gerai.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 12 26, 19:28)
o man Гюльчатай nepatiko
Tu gi pas mus nemegsti melodramu,todel ir nepatiko
O as va jau pirma serija Dikiaus paziurejau ir kazkodel atrodo,kad as macius,tik labai seniai Gal tik pirma sezona ziurejus Na bus matyt,bet va tokio stiliaus datektyvai man labai po dusie