Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 19:04)
Nežinau ką konkrečiai turit omeny, bet visumoj bendrais bruožais- taip. Net ir minimas allah vardas rolleyes.gif O ir pats veiksmas pagrinde vyksta toje šalyje.
Ir apskritai, ten kur islamas, musulmonai, man tie filmai truputi baugoki, bet tikrai žinau, kad ko jau ko, o veiksmo, įtampos visad bus. Kadangi žiūriu/mėgstu įvairius žanrus (tik kartais mano nuotaika nulemia ką man žiūrėti), tai man šis filmas irgi ne išimtis.
P.S. į Гюльчатай nepanašus savo siužetu. Nebent ta šalim ir ta tauta.

Na as kazkaip tikejausi,kad bus kazkas panasaus,bet nieko-paziuresiu,kas ir kaip. Man ir tie su musulmonais baugoki,bet kartu ir traukia,nors buvo tokiu,kuriu meciau nuo per didelio ziaurumo,kurio mano nervu sistema neatlaike. Matysiu..Su mezginiu gal bus viskas gerai.

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 12 26, 19:28)
o man Гюльчатай nepatiko blush2.gif

Tu gi pas mus nemegsti melodramu,todel ir nepatiko tongue.gif
O as va jau pirma serija Dikiaus paziurejau ir kazkodel atrodo,kad as macius,tik labai seniai g.gif Gal tik pirma sezona ziurejus g.gif Na bus matyt,bet va tokio stiliaus datektyvai man labai po dusie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 26, 19:56)
1  Man ir tie su musulmonais baugoki,bet kartu ir traukia,nors buvo tokiu,kuriu meciau nuo per didelio ziaurumo,kurio mano nervu sistema neatlaike. Matysiu..Su mezginiu gal bus viskas gerai.
2.Tu gi pas mus nemegsti melodramu,todel ir nepatiko  tongue.gif
3 ,bet va tokio stiliaus datektyvai man labai po dusie  thumbup.gif

1. mazai ju esu macius, labiausiai man isimine "vkus granata",patiko smile.gif

2. aga biggrin.gif

3. drinks_cheers.gif thumbup.gif

Atsakyti
Visgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man tai norisi pratęsimo serialo " Без следа / Без вести" , gerai 24 serijos suėjo ir aktoriai tiko:

http://www.youtube.c...h?v=LG5kResWk7A
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 26 gruodžio 2012 - 21:58
QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 26, 21:57)

man tai norisi pratęsimo serialo " Без следа / Без вести" , gerai 24 serijos suėjo ir aktoriai tiko:

drinks_cheers.gif Ir man atrodo,kad jis bus..Man ir jis patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 26, 21:57)
Visgi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o cia raso 23 serijos g.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=999309
Dar nemaciau jo,jau siunciu smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 27 gruodžio 2012 - 08:02
QUOTE(Julsita @ 2012 12 26, 13:16)

Vyras vieną jau rekomendavao,sakė,kad man patiks,tai ir pasidalinsiu su tom,kurios mėgsta  tuos detektyvus,kur kiekviena serija vis nauja byla ir dar su nemažai jumoro. Prašom:
Дикий

vakar jau 3 sezona prazejau,labai uzvedantis smile.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2012 12 27, 10:33)
vakar jau 3 sezona prazejau,labai uzvedantis smile.gif

ir as vakar pradejau,jau 10 seriju paziurejau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 27 gruodžio 2012 - 10:40
Oho kokios jūs greitos smile.gif Aš vakar tik 3 serijas pirmos dalies įveikiau ax.gif
Beje,ar nei viena nežiūrėjot prieš kokį pusmetį Хвост? Tada buvo įdėta tik 28 serijos iš 40-ties. Dabar jau sudėta likę 12 http://kinozal.tv/de...s.php?id=950271 Toks gana primityvus ir lengvas apie mamytės sūnelį detektyvą,kurio visas bylas išaiškina pati mamytė tongue.gif Man tai toks visai nieko. Šianakt,kai pabudus pusę keturių,niekaip nėjo užmigt,cielas dvi serijas peržiūrėjau smile.gif
Atsakyti
pažiūrėjau, kad "Без следа / Без вести" "pirmtako", kurį jie kopijuoja "Without A Trace" va__yra jau 7 sezonai po 23-24 serijas, tai turės rusai ką kopijuoti, jei jiems neuždraus ax.gif Rusiški man aktoriai labiau patinka, na bet bandysiu 2 sezoną žiūrėti tolaiu jau "Without A Trace", kol RU nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 27 gruodžio 2012 - 11:10
Sveikutes,
vakar ,,Viktorijos" 4 serijas perziurejau, gerai ziurisi. Snd sekancias planuoju ,,sukramtyt" vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 27, 10:54)
Oho kokios jūs greitos  smile.gif  Aš vakar tik 3 serijas pirmos dalies įveikiau  ax.gif

Beje,ar nei viena nežiūrėjot prieš kokį pusmetį Хвост? Tada buvo įdėta tik 28 serijos iš 40-ties. Dabar jau sudėta likę 12  http://kinozal.tv/de...s.php?id=950271  Toks gana primityvus ir lengvas apie mamytės sūnelį detektyvą,kurio visas bylas išaiškina pati mamytė  tongue.gif  Man tai toks visai nieko. Šianakt,kai pabudus pusę keturių,niekaip nėjo užmigt,cielas dvi serijas peržiūrėjau  smile.gif

uz tad neissimiegojau tongue.gif doh.gif

neziurejau dar sito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 27 gruodžio 2012 - 11:32
Laba

Aš vakar kaip pradėjau šį filmą žiūrėti taip ir neatsitraukiau, negalėjau. Visas 8 serijas iki 02val nakties doh.gif Tenka pripažinti, kad Татьяна Арнтгольц skystuose filmuose nevaidina. Šiame filme, kitos jos vaidmenyje net neįsivaizduoju.
Man asmeniškai patiko ir labai įdomus. Užtat dabar po tookio filmo didelė dilema- ką toliau išsirinkt žiūrėti g.gif

Atsakyti