Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 12:32)
Laba smile.gif

1.Tai bent graži ir saulėta antra Kalėdų diena. Nuo didelių minusų perėjom prie pliusų. Pas mus šiuo metu +5.
2.Ar dosnus Kalėdų senis buvo? Ar nepersivalgėt? Ar saugiai namus pasiekėt?

3.O jau čia tai šokis, tiesiog pusiau sportinė mankšta biggrin.gif O ta suknutė, tai man kaip naktinukai влюбленые

1. drinks_cheers.gif Kaip ankstyvų velykų rytas tongue.gif Pas mus +3 smile.gif
2. Aš nepersivalgiau,o persiėdžiau ir dar žinau kur gaut blush2.gif doh.gif Ir namus saugiai pasiekėm-be jokių salto lotuliukas.gif
3. thumbup.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 12 26, 12:38)

Kaip tik atsiunciau trecia sezona,pradesiu ziureti smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 12:42)
Mačiau keletas serijų per TV. Vertas dėmesio. Jei ne mano numatytų trumpesnių filmų sąrašiukas, tai jį tikrai žiūrėčiau.

Nu ką-reiškia peržiūriu paskutines 4 serijas VGV,tada jau labai laukiama Viktorija ir jamsimės Dikij ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 26, 13:14)
labai laukiama Viktorija

Kodėl labai laukiama? unsure.gif Aš jos dar nežiurėjau, o be reikalo išeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 13:22)
Kodėl labai laukiama? unsure.gif Aš jos dar nežiurėjau, o be reikalo išeina? g.gif

Nežinau kodėl,bet intuicija kužda,kad ji man patiks g.gif Man ji atrodo,kad čia bus iš "Giulčitaj " serijos,nors gal ir klystu.Pasakysiu,kai bent vieną seriją pažiūrėsiu.Bet nepeikė lyg nei viena,mačius
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 26, 13:30)
Nežinau kodėl,bet intuicija kužda,kad ji man patiks  g.gif  Man ji atrodo,kad čia bus iš "Giulčitaj " serijos,nors gal ir klystu.Pasakysiu,kai bent vieną seriją pažiūrėsiu.Bet nepeikė lyg nei viena,mačius

Jau pradėjau žiūrėti 1-mą seriją. Net persigandau. Tikrai man netikėta pradžia. Sakyčiau- nebūdinga, prasideda neįprastai aktyviai...
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif
persivalgiau, niekur is namu nejau, neskaitant kaimynes i sekanti nama, todel salto nebuvo ax.gif
kur ten saule? aukstaitijoj apniuke, tik nuo stogu varva, ko ne pavasaris ax.gif
Snd. as irgi ,,Viktorija" pradesiu ziuret drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 13:40)
Jau pradėjau žiūrėti 1-mą seriją. Net persigandau. Tikrai man netikėta pradžia. Sakyčiau- nebūdinga, prasideda neįprastai aktyviai...

Oho blink.gif Na ir kaip toliau? zZiurek laukus laukus,nenutrenkciau as jo po pirmo pusvalandzio g.gif
QUOTE(sapniukass @ 2012 12 26, 14:37)

Snd. as irgi ,,Viktorija" pradesiu ziuret drinks_cheers.gif

As ir-va tik dar dvi serijukes VGV iskankinu.Jau tikrai sita devinta dalis i pievas nukurta doh.gif Kaip sake Monami.ziuriu tik todel,kad pirmas astuonias perziurejau.Jau vienu momentu norejau isijunkt tik paskutine serija,kad zinociau,kaip baigesi,ale jau isziuresiu visa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 26, 16:02)
Oho blink.gif Na ir kaip toliau? Ziurek laukus laukus, nenutrenkciau as jo po pirmo pusvalandzio g.gif

Veiksmo ir daug įtampos jame. Žinoma yra ir jausmų (kaip sakoma, sena meilė nerūdija) Трейлер Kol kas, bent jau man, patinka.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 17:44)
Veiksmo ir daug įtampos jame. Žinoma yra ir jausmų (kaip sakoma, sena meilė nerūdija) Трейлер Kol kas, bent jau man, patinka.

Ojojoj..Kaži kaip man tiks su tuo veiksmu g.gif jau norėjau pradėt žiūrėt,bet vyrelis labai prašė dar nežiūrėt šito,nes ir jis jį įsikėlė į hardą,kad reisiukyj pažiūrėtų,o kai aš jį leisiu,tai ir jis girdės/matys,tai paskui bus neįdomu...Siūlė geriau žiūrėt Dykij,nes to pirmus 2 sezonus jis matęs.Na tai ką-palauksim,kol po Naujų tėvelis išvažiuos,o aš tuom kart detektyvą paveizėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 26, 17:44)

jau siunciu cool.gif
Atsakyti
Visgi,o tai Viktorijoj yra bent kas susije su musulmonisku reikalu,ar cia tik as susisvaigau is kazkur g.gif Treilerio truputi prabegom paziurejau (labai tingiu as juos ziuret),tai nieko tokio "neuzuodziau" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 26 gruodžio 2012 - 18:40
QUOTE(Julsita @ 2012 12 26, 18:40)
Visgi,o tai Viktorijoj yra bent kas susije su musulmonisku reikalu, ar cia tik as susisvaigau is kazkur g.gif

Nežinau ką konkrečiai turit omeny, bet visumoj bendrais bruožais- taip. Net ir minimas allah vardas rolleyes.gif O ir pats veiksmas pagrinde vyksta toje šalyje.
Ir apskritai, ten kur islamas, musulmonai, man tie filmai truputi baugoki, bet tikrai žinau, kad ko jau ko, o veiksmo, įtampos visad bus. Kadangi žiūriu/mėgstu įvairius žanrus (tik kartais mano nuotaika nulemia ką man žiūrėti), tai man šis filmas irgi ne išimtis.
P.S. į Гюльчатай nepanašus savo siužetu. Nebent ta šalim ir ta tauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 26 gruodžio 2012 - 19:11
o man Гюльчатай nepatiko blush2.gif
Atsakyti