Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Labas rytas 4u.gif

Vakar peržiūrėjau Стань мной ir Настоящая любовь. Nu tai galiu pasakyti, kad tą pirmąjį vos iškentėjau blink.gif Nu nesižiūrėjo man. O antrasis jau nieko, taip smagiai thumbup.gif
Ir apskritai, kažko nebesižiūri man niekas doh.gif Nebežinau pati ko noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 19, 11:54)
O antrasis jau nieko, taip smagiai  thumbup.gif
Ir apskritai, kažko nebesižiūri man niekas doh.gif Nebežinau pati ko noriu  g.gif

Jau persižiūrėjai-pertraukos reikia g.gif tongue.gif Aš šiokią tokią turiu-dienom beveik nežiūriu,tik vakarais.Tai tuoj "lomkės" bus lotuliukas.gif Bet va vakar vakare pabaigiau Čiugunską thumbup.gif ir pažiūrėjau В ожидании весны.Nu peržiūrėjau,bet tik todėl,kad jau buvo paskutinis filmas diske,o kompas jau išjungtas ir miego dar nesinorėjo..Jau tooooks vaikiškas doh.gif Turiu galvoj aktorių vaidybą.Man natūraliausia gal vaidino paauglė mergaitė,o visi kiti tai ne kaip profesionalai,o mėgėjai iš dramos būrelio doh.gif Gal jei būčiau žiūrėjus su mezginiu rankose,tai kitaip būt buvę,o paprastai,tai jau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 19, 12:18)
Jau persižiūrėjai-pertraukos reikia  g.gif  tongue.gif  Aš šiokią tokią turiu-dienom beveik nežiūriu,tik vakarais.Tai tuoj "lomkės" bus  lotuliukas.gif  Bet va vakar vakare pabaigiau Čiugunską  thumbup.gif  ir pažiūrėjau В ожидании весны.Nu peržiūrėjau,bet tik todėl,kad jau buvo paskutinis filmas diske,o kompas jau išjungtas ir miego dar nesinorėjo..Jau tooooks vaikiškas  doh.gif  Turiu galvoj aktorių vaidybą.Man natūraliausia gal vaidino paauglė mergaitė,o visi kiti tai ne kaip profesionalai,o mėgėjai iš dramos būrelio  doh.gif Gal jei būčiau žiūrėjus su mezginiu rankose,tai kitaip būt buvę,o paprastai,tai jau  schmoll.gif

Nu kad dienom aš nežiūriu, nėr kada, bet vakarasi tai jo doh.gif
Atsakyti
Labas visiems
Visų pirma smagu, kad Ramsius jau namuose. Kaip sakoma nėr geriau nei namuos, namų ir sienos gydo mirksiukas.gif

Dabar pasikartosiu truputėli
''Любовь для бедных'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1039886
user posted image

Vakar pabaigiau antrą pusę šio filmo žiūrėti. Visgi man jis nepatiko schmoll.gif Vertinčiau kokiems varganiems 3-5 balams. Jau kai visai visai nėr ką žiūrėti na tai nebent tik tuomet tiktų, mano subjektyviai nuomonei g.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 12 18, 20:02)
su dukra darėm tortą
o ir rezultatas mums jau tooooooooks mielas

Šaunuolės! Rezultatas - nuostabus! Ir spėju, kad l.gardus smile.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 19, 11:54)
*Стань мной ir Настоящая любовь. Nu tai galiu pasakyti, kad tą pirmąjį vos iškentėjau blink.gif Nu nesižiūrėjo man. O antrasis jau nieko, taip smagiai  thumbup.gif
**Ir apskritai, kažko nebesižiūri man niekas doh.gif Nebežinau pati ko noriu  g.gif

*Man irgi antrasis pasirodė geresnis už pirmąjį.
**Va va, štai ir priėjo ožka liepto galą- ir tamsta aplankė šis jausmas biggrin.gif Aš lyg iš šito jausmo jau kapstausi...lygtai...man taip atrodo rolleyes.gif Bet vis dar ieškojimuose nardau.
Aš vakar pažiūrėjau pirmas dvi serijas Braškių rojaus, tai kol kas man- vidutinis ir nieko ypatingo. Žiūrėsiu kaip ten bus su likusiom dviem serijom. Gal pasikeis nuomonė g.gif
Na ir dar. Per TV užtaikiau vakar netikėtai Giulčitai. Ten žinoma jis jau įpusėjęs, bet vistiek buvo malonu žiūrėti.
Visgi pasigedau aš jau kažko tokio panašaus ax.gif

Einu kavos darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 19, 12:28)
Labas visiems
Visų pirma smagu, kad Ramsius jau namuose. Kaip sakoma nėr geriau nei namuos, namų ir sienos gydo mirksiukas.gif

**Va va, štai ir priėjo ožka liepto galą- ir tamsta aplankė šis jausmas biggrin.gif Aš lyg iš šito jausmo jau kapstausi...lygtai...man taip atrodo rolleyes.gif Bet vis dar ieškojimuose nardau.

Ačiū ačiū 4u.gif

Nu tikrai tamsta teisi...Matyt viskam ateina persisotinimas. O ir išrankumas kartu. g.gif

Laukiu kitų metų - turi pasirodyti 3 nauji filmai su Žaliaakiu smile.gif

O dabar va sedžiu ir iš rusų kalbos verčiuosi straipsnį referatui tongue.gif

Papildyta:
- Вань, шото я боюся.
- Шо ты боися? А, Ольга Николавна опять приснилась в огуречной маске,да?

user posted image

Papildyta:
Ir dar - nemirtinga porelė su nemirtingomis šypsenomis lotuliukas.gif

user posted image

- Доброе утро!
- Оль, пошли на море!
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet lotuliukas.gif

Čia man mano 19 metis sūnus ką tik atsiuntė

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,
Ramsiau geras biggrin.gif thumbup.gif
as tai laukiu ir kitu metu,nes ir Veronika antra dalis turi pasirodyti, bei naujas filmas su aktorium is Dyxles(nepamenu jo vardo blush2.gif ).
Atsakyti
Sveikos ,as kazko nesupratau apie filma "Viktorija" parsisiunciau galvojau visas filmas o ten tik 4 serijos ,ar yra daugiau ,ar dar tik kuriamas unsure.gif Labai patiko rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 19, 12:28)

Aš vakar pažiūrėjau pirmas dvi serijas Braškių rojaus, tai kol kas man- vidutinis ir nieko ypatingo. Žiūrėsiu kaip ten bus su likusiom dviem serijom. Gal pasikeis nuomonė g.gif

Man 3-4 serijose dar suprastėjo..
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 19, 13:18)

lotuliukas.gif thumbup.gif Mano beveik septyniolikmetei ir labai patiko smile.gif
QUOTE(iowa @ 2012 12 19, 14:55)
Sveikos ,as kazko nesupratau apie filma "Viktorija" parsisiunciau galvojau visas filmas o ten tik 4 serijos ,ar yra daugiau ,ar dar tik kuriamas  unsure.gif  Labai patiko rekomenduoju  wub.gif

Tai kad aš 8 serijas parsisiuntus .Turbūt ne viską,Iowa,parsisiuntei
Aš ir jį čiupsiu,kai baigsiu Vsegda govori vsegda
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 12 19, 14:55)
nesupratau apie filma "Viktorija" parsisiunciau galvojau visas filmas o ten tik 4 serijos ,ar yra daugiau ,ar dar tik kuriamas

Pirmas filmas viso turi 16 ser.
Antras kuriamas irgi su 16 ser.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 gruodžio 2012 - 16:36
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 19, 14:18)

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(iowa @ 2012 12 19, 15:55)
Sveikos ,as kazko nesupratau apie filma "Viktorija" parsisiunciau galvojau visas filmas o ten tik 4 serijos ,ar yra daugiau ,ar dar tik kuriamas  unsure.gif  Labai patiko rekomenduoju  wub.gif

ryte pradejau ziuret 4u.gif geras, patiko. turiu 8 ser.atsisiuntus ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 19, 17:32)

galima butu pirmo filmo nuoroda su visom 16 seriju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 19, 16:32)

Kinozale tai tik 8 ir parašyta,kad "8 iš 8" g.gif
Atsakyti