Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(sapniukass @ 2012 12 18, 19:15)
Sveikutes,
kuri pries kelias dienas raset, kad pasaulio pabaiga butu....be interneto? blush2.gif dvi paras neturejau, o jus, geruoles, naujienu prikrovet 4u.gif

Oi, kaip tau buvo blogai. Jimk 4u.gif

Nepamenu ar kas rekomendavot šitą
Настоящая любовь
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 18, 19:28)
ir Braškių rojų smile.gif

Tik šitam nereik nusiteikt,kad bus labai panašu į Svatus. Gal kažkas ir yra,bet vis tiek Svatai yra Svatai thumbup.gif O tas rojus nu jis toks pusėtinas,bet buvo vietų,kai ir pakrizenom su vyreliu smile.gif Dabar laukiam to tęsinio
O aš pabūsiu baisi pagyrūnė,bet pasigirsiu.Šiandien su dukra darėm tortą ir tokį malonumą apturėjom,kaip dar niekad.Ir viskas gerai sekėsi,jokių nesklandumų,o ir rezultatas mums jau tooooooooks mielas wub.gif Tai vaišinu tongue.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 18, 20:02)
Tik šitam nereik nusiteikt,kad bus labai panašu į Svatus. Gal kažkas ir yra,bet vis tiek Svatai yra Svatai  thumbup.gif  O tas rojus nu jis toks pusėtinas,bet buvo vietų,kai ir pakrizenom su vyreliu  smile.gif  Dabar laukiam to tęsinio
O aš pabūsiu baisi pagyrūnė,bet pasigirsiu.Šiandien su dukra darėm tortą ir tokį malonumą apturėjom,kaip dar niekad.Ir viskas gerai sekėsi,jokių nesklandumų,o ir rezultatas mums jau tooooooooks mielas  wub.gif  Tai vaišinu  tongue.gif  mirksiukas.gif
user posted image

Oi, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 18, 20:28)
Vakar dar žiūrėjau Все, что ты любиш Nieko ypatingo  schmoll.gif

imeski nuoroda, prasau, jei gali?

QUOTE(Julsita @ 2012 12 18, 21:02)
Šiandien su dukra darėm tortą ir tokį malonumą apturėjom..

saunuoles thumbup.gif 4u.gif tortas pasakiskas, o ir skanus turbit be galo cool.gif wub.gif
o kaip ta mezgama suknele? a jau baigei? g.gif
Atsakyti
Prašom 4u.gif

Всё, что ты любишь

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 18, 20:28)

saunuoles thumbup.gif  4u.gif tortas pasakiskas, o ir skanus turbit be galo cool.gif  wub.gif
o kaip ta mezgama suknele? a jau baigei? g.gif

Ačiū.
Monami mezgė,aš dabar staltiesę narpulinu.
Monami,o kaip tavo parėdai-šventėm spėji?

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 18, 20:47)

Siunčiuosi ax.gif
Žinot,ruošiausi ruošiausi aš komedijų su vyreliu žiūrėt,o mano tie planai ir liko planais tongue.gif Tėvelis rytais keliasi 5-6,vakarais 9 jau miegulio nori,o pas mane viskas 2 val.vėliau,tai nelabai mes sutampam tongue.gif Pradedam žiūrėt,ir neužilgo aš jau girdžiu,kaip mano žmogus "žiūri" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 18, 21:13)
Siunčiuosi  ax.gif
Žinot,ruošiausi ruošiausi aš komedijų su vyreliu žiūrėt,o mano tie planai ir liko planais  tongue.gif  Tėvelis  rytais keliasi 5-6,vakarais 9 jau miegulio nori,o pas mane viskas 2 val.vėliau,tai nelabai mes sutampam  tongue.gif  Pradedam žiūrėt,ir neužilgo aš jau girdžiu,kaip mano žmogus "žiūri"  lotuliukas.gif

Siūskis. Tik sakau, nieko ypatingo smile.gif

O mes kartu labai retai žiūrim. Nesutampa skoniai schmoll.gif Nu, Svatai tai aišku buvo be konkurencijos, abu žiūrėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 18, 21:47)

dekui, bet kaip matau, cia komedijine melodrama, tai nlb man.
mano galva, jei jau melodrama, tai rimta. jei komedija, tai juokas.
o db kaip rasoma "komedeinaja melodrama"_nu nei sis, nei tas blink.gif doh.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 18, 22:13)
Monami mezgė,aš dabar staltiesę narpulinu.

a, aisku. lauksim tadu tavo nunarpliotos stalstieses wub.gif

vsio, atsisveikinu_ryt 1 darzelin (berniuka), o su mazaja_i klinikas 4u.gif
gero vakaro pasiliekancioms bei ziurincioms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 gruodžio 2012 - 21:53
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 18, 21:46)

O mes kartu labai retai žiūrim. Nesutampa skoniai schmoll.gif Nu, Svatai tai aišku buvo be konkurencijos, abu žiūrėjom lotuliukas.gif

Tai mes ir pagrinde tik komedijas sykiu žiūrim,o daugiau nėra kada ir žiūrėt:jis reise žiūri,aš namie,tai renkamės kiekvienas savo skoniui.Nors būna,kad kokį švelnesnį detektyvą jis man rekomenduoja,pakomentavęs"tau patiks" tongue.gif
Atsakyti

Ar prisimenat?

user posted image

Только ты, Женёк,уточняй какой из трех подбородков поднимать!
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 12 17, 00:30)
"Оборотень в погонах" /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1040033
user posted image

sitas neblogas,toks su fantastikos elementais.Manau tiktu kaip ilgas serialas,kad ji padarytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 18 gruodžio 2012 - 22:51
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 18, 22:25)
Ar prisimenat?

Только ты, Женёк,уточняй какой из трех подбородков поднимать!

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti