QUOTE(pempė12 @ 2012 12 13, 12:51)
Dėl vyresniųjų- tai taip, bet trimetis- oho

. Ar aš jau paimiršau, kokie trimečiai sąmoningi būna

? Dar mažesnis taviškis...( ar galiu tujinti

?)Mano mažė ko gero, išluptų, užsilipusi patryptų tai tikrai

. Bet ji tik pusantrų.
Aga, mano mazyliui 3metukai bus kovo menesi. Matai, vaikas vaikui nelygu. Mano mazylis is vis yra kazkoks ypatingas vaikas- svelnumo isikunijimas, fantazuotojas didysis

Man atrodo, kad jis taip niekad ir nebuvo mazas. Cia tikriausia man kazkoks atpildas uz tai, jog del kai kuriu negeru gyvenimo ivykiu labai dideliu problemu turejau su dickiu, kol jis mazas buvo- mazdaug net iki6- 7metu

Bet svarbu dabar viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 13, 12:59)
Pelene, tavo až pilna nuo logistikos derinimo turbūt

kai jau žinosi viską tiksliai surašyk man, gali dėt drąsiai viską man jei tinka kitom

į kitus miestus siunčiu siuntinukus
(pagelbėju misticai) tai visada bus galimybė įmest į bendrą, kad pigiau būtų. būt geriau iki 23 aišku, nes į kaimuką važiuosim 21-22 po darbų, tai būtų neblogai neprasilenkt

na čia jau kaip pasiseks, lauksiu žinių į až
Jau pratryniau

Ne visi dar tiki, kad yra zmoniu, kurie be jokio papildomo cento perka is parduotuviu kitiems

Manau spes laiku- bent taip tikiuosi- man dar i AZ savo adresa ir telefona prasom
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.