Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(RutRut @ 2012 12 12, 18:32)
o kiek dukrytei laiko? maniškė tai žaidžia su tais sijonukais, dvi princeses turim, dar trečioji po egle lauks, tai jau ir trys skirtingų spalvų sijonukai gausis.. va antklodėlės į lovą medžiaginės tai nenaudoja.. g.gif

dukra jau didele 5 metai 9 menesiai 4u.gif

daba landzioju pas "SENUKUS" kiek ten tas mandras 200lt masiniukas g.gif senukuose raso akcija 147lt (KONSTRUKTORIUS „LEGO 9394“ tas raudonas lektuvas) tik jauciu viskas kas akcijinio tam netaikoma tas 30 proc... tai l brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 12, 16:39)
dukra jau didele 5 metai 9 menesiai 4u.gif
daba landzioju pas "SENUKUS" kiek ten tas mandras 200lt masiniukas  g.gif  senukuose raso akcija 147lt (KONSTRUKTORIUS „LEGO 9394“ tas raudonas lektuvas) tik jauciu viskas kas akcijinio tam netaikoma tas 30 proc... tai l brangu  g.gif

Jau vakar rasiau, kad ta 9394 lektuva neseniai pirkau gal uz 66lt pan. tongue.gif tai 147litai man ne akcija schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 12 gruodžio 2012 - 16:58
QUOTE(Natele @ 2012 12 12, 16:22)

O del sitos gyvuniuku ligonones as seile varvinu vis, bet si karta is assorti uz 75 (cia nuolaida ta tariama atminusavus), nepirkau... kaip ir rasai, man irgi nevertas atrodo tokiu pinigu... bet va vezliukas tai man be galo grazus, o dar zebriuko, bezdzioneles neturim...

tai va dėl tų pačių ir aš susigundžiau..., bet nžn ar imčiau antrą kartą vėl jį.
aišku lego kiek pastebėjau gyvūnėlių nekartoja pvz zoo rinkiniuose. pagrindinius kaip liųtas tigras žirafa ir drablys kartoja, bet va vienam yra strutis sakykim kitam nėra. kaip ir kituose nėra vėžliuko o čia yra. tai manau irgi komercijos dalis, priviliot daugiau pirkėjų..
o dėl dovanų vyniojimo, tai man nepakeičiamas dalykas blush2.gif gal ir neperdirbamas, gal ir nepanaudojamas antrąkart, bet man vistiek įvyniota dovana wub.gif didelių tai taip negadinu popieriaus ir pan, bet tokios kurias galima įpakuot man wub.gif wub.gif o maišiukų turiu prikaupus ir aš, panaudoju kartais, bet tada iškyla kitas klausimas - nepadovanot to pačio maišiuko tam iš kurio gavai biggrin.gif na čia jau kaip kam mirksiukas.gif
nu viskas dabar tikrai išeinu biggrin.gif mažius kaime pas močiutę tai man laisvė tokia, kad nežinau į kurią pusę lėkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, Klepesova, anoj temoj rasej, kas apsimoka, kas ne. Na jei uzsienyje kartais pagauni lego uz puse kainos, tikrai apsimoka ji nusipirkt ir sumoket uz gabenima 3.5lt/kg, nes LT tikrai iseitu daug brangiau is kurios puses bepaziuretum. Bet as butent kalbu apie tas geras akcijas, kai nuperki su 50proc nuolaida, jei su mazesnem nuolaidom, aisku, kad neapsimoka.
Atsakyti
grazu tai grazu... nesigincysiu as cool.gif

o kas viliojosi ta mega bloks princesiu karieta- tai jinai 12.50 pasirodo kainavo... kaimyneinupasakojau o pas ja dukryte 2 metuku dar neturi- ir antro laukiasi ir mega bloks kaladytes tur... tai nuejusi nupirko- buvo pasiemusi 20 o pasirodo tik 12.50 sake dar 2 buvo like sunkvezimiai... irgi mega bloks
geltoni
kazkas panasaus:
user posted image

tai kam aktualu... ir kas nesibodi devetu- ir kas negana to Vilniuje gyvena lotuliukas.gif

Papildyta:
ai dar mega bloks isleido rinkiny mergaitems... gal kas turi? zino???
4u.gif

user posted image

detaliau
Atsakyti
Tiesa, pas mus vienoj parduotuvej maciau Lego Friends advento kalendoriai po 15e( savo dukrytei daug brangiau mokejau dar lapkriti)- daugoka palyginus, kad Lego city pirkau uz 12.49e, bet jei kam reikia kitiem metam mergaitisko kalendoriaus uz tokia kaina, galiu prigriebti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kaip sugedęs telefonas dar apie tą patį, bet taip širdį apšiko unsure.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 12, 12:41)
Assorti ne tik lojalias kainas panaikino, bet ir kai kurias pradines pakėlė. Creator rudas namukas kainavo 100 Lt, lojaliems buvo 85 Lt. Dabar kainuoja 118 Lt laugh.gif. Turbūt kažkoks jų šnipas viską čia skaito  biggrin.gif .

Ryškiai šnipas skaito, nes tas Technic lėktuvas, apie kurį pusę nakties su Pelene diskutavom, dabar atpigintas be jokio lojalumo iki 172.99 Lt, o vakar buvo stipriai virš 200 ax.gif .

QUOTE(padraika22 @ 2012 12 12, 14:03)

bet dabar suabejojau ar tikrai nuo 28 tuos 44% minusuos mat nematau sukauptu pinigu. raso 00lt sukaupta. na atstovai rase, kad pinigeliai pasimatys kai uzsakymas bus issiustas. kazi ar tiesa? ar iskart turi matytis sukaupti pinigai tik padarius pavedima g.gif

Kai jau atiduoda prekes kurjeriams(išsiųstas), tada parašo grįžusius pinigus
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 12, 18:19)
Aš kaip sugedęs telefonas dar apie tą patį, bet taip širdį apšiko unsure.gif
Ryškiai šnipas skaito, nes tas Technic lėktuvas, apie kurį pusę nakties su Pelene diskutavom, dabar atpigintas be jokio lojalumo iki 172.99 Lt, o vakar buvo stipriai virš 200  ax.gif .

Aga, buvo jis 259litai, tai vos nenuvirtau pamacius swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 12, 15:54)

Tai tau gerai  thumbup.gif , o mums raminanciu kainu assorti uzmete - tai irgi nieko siuo metu nebereikia  biggrin.gif .

Reikia reikia, kaip nereiks doh.gif aš čia tik save bandau nuteikti, kad man nieko rereikiaaaaaaaaaa lotuliukas.gif čia priklausomybė toms mažoms mieloms detalytėms ir žmogeliukams wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ai o as pamislijau- uzteks... geriau vaikams koki torta iskepsiu 4u.gif ryt siaip prasiblaskysiu iki siaures miestelio nusiausiu... pro bangini iki asorti pasivaikstant./.. pakeliui i babecity- jei ka uzmatysiu - parasysiu... jei nedaleksiu ... ni sudba. 4u.gif jei bus blogas oras gal tik iki kavinukes kavos ir papliurpti su drauge... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 12, 19:11)
ai o as pamislijau- uzteks... geriau vaikams koki torta iskepsiu  4u.gif  ryt siaip prasiblaskysiu iki siaures miestelio nusiausiu... pro bangini iki asorti pasivaikstant./.. pakeliui i babecity- jei ka uzmatysiu - parasysiu... jei nedaleksiu ... ni sudba. 4u.gif  jei bus blogas oras gal tik iki kavinukes kavos ir papliurpti su drauge... biggrin.gif

kokie geri planai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 12, 19:19)
.
Kai jau atiduoda prekes kurjeriams(išsiųstas), tada parašo grįžusius pinigus

O as dar negavau patvirtinimo , kad atiduota issiuntimui ne vienam is dvieju siuntiniu, tai ko gero rytoj dar negausiu... kad tik is viso gauciau biggrin.gif
Atsakyti