Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Bet ir tempai, net skaityti nespėju, kur kokias nuolaidas jūs sumedžiojate lotuliukas.gif
Aš raamiiiii, man nieko nereikiaaaaaaaaa blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 12, 15:37)
Natele, o aš galvoju galvoju... tu pirkai tada kažkada biggrin.gif  duplo ligoninę su manim? g.gif po 45eu  (ar 49eu)lyg kai buvo g.gif

Nea, del ligonines susilaikiau tada, bet nama ir traukinuka duplo pirkau 4u.gif. laukia, jie kol mazike paaugs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 12, 15:39)
natele,koks dukros rinkinukas grazus. labai pigiai pirkai. pas kartusia 1 gyvuliukas 6lt kainuoja kazkada maciau. o mes sunui jauciu kaledoms tai 6177 rinkinuka padesim po eglute, bet nepigiai isejo jis 60 su virs lt.  naujiems metams gal 4636 sitas apie 16lt ir viskas is musu puses. kitus gerius kitom progom paliksiu.

Cia is kartuskos tik viena zmogiuka pridesiu, kitus pirkau is vienos mamytes kartu su blokiuku dezute (bloku\iukai ateiciai padeti) ir dar devetose per koki pusmeti prisizvejojau po viena daikciuka, ai, dar vieno nukainuoto pusiau isbarstyto rinkinuko keli nauji daikciukai cia yra.
Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2012 12 12, 15:47)
Bet ir tempai, net skaityti nespėju, kur kokias nuolaidas jūs sumedžiojate  lotuliukas.gif
Aš raamiiiii, man nieko nereikiaaaaaaaaa  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai tau gerai thumbup.gif , o mums raminanciu kainu assorti uzmete - tai irgi nieko siuo metu nebereikia biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 12 gruodžio 2012 - 14:47
QUOTE(tomiike @ 2012 12 12, 14:30)
nu apsispakaijinom visos, einu legučių pakuot į popierių, ruošiu dovanas jau wub.gif

O aš kol kas negaliu pakuot, nes laukiu nuolaidų dovanų pakavimo priemonėms doh.gif . Toks jausmas, kad dabar visas gyvenimas su nuolaida lotuliukas.gif .

Natele, kokie statiniai wub.gif . Robotuką būtinai parodysiu sūnučiui, jis didelis Wall-e gerbėjas, laikas nuo laiko irgi kokį nors sukonstruoja wub.gif .
Atsakyti
Eina sau kokiais tempais keliauja temos į priekį, nespėju skaityt. Buvau šiandien ermitaže, tai laisva, spūsčių nėr, lego tiesa irgi ne per daugiausiai bet nemažai kitokių nei didžiuosiuose prekybcentriuose. Kas užkliuvo tai Duplo lego ville keleivinis traukinys be nuolaidos 219Lt, tai su nuolaida gaunas kažkur 131 Lt, o šiaip jis man rodos brangesnis, netoli trijų šimtų lego parduotuvėse. gal kam dar reikia, nes mes jau išaugom iš duplo, nori su smulkiais.

Assorti tai net nesidomėjau, nepatinka man tokios nuoalidos, kad perkant moki pilną kainą, grįžta į kortelę, iš kurios gali apmokėti 50 proc nuo perkamos sumos, tai apskaičiavus viską bendrai ne tokia didelė ta nuolaida ir gaunasi, nes vis vien esi priverstas dar ir tuos virtualius išleist ir kažką papildomai pirkt. Taip paskaičiavus grubiai jei pirkai už 100Lt, tai į kortelę grįžta 44 Lt, ir juos nori išleisti vėl perkant tą patį žaislą už 100 Lt, tai moki 56 LT. Viso 156 Lt už abu rinkinius gaunasi 22 proc. nuolaidos. Nežinau, gal aš čia blogai ką supratau, bet man labiau patinka, kai nuplaidą minusuoja ir moki už žaislą mažiau iškart.
Atsakyti
aslin, is dalies jus teisi. bet pvz, ka as paemiau is assorti tai parduotuvese su 40% nuolaida yra tokia kaina kaip cia pradine nuo kurios dar 44% virtuali ta nuolaida. tai vietoj rekomenduojamos 49lt gaunasi, kad sumokejau kazkur 18lt o sekanti karta galesiu bet ka is ten pirkti panaudodama grizusius pinigus. visvien sampuna reikia pirkti ar dar ka tai nusipirksiu ten. juo labiau isnaudoti per 3men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 12 gruodžio 2012 - 15:53
savo nelaimei šiandien buvau Senukuose.. na ir žmonių gausybė doh.gif visur ryškiom raidėm 40proc žaislam nuolaida, o tada jau smulkesnėm parašyta - Lego taikoma 30... lotuliukas.gif

apžvelgiau.. uch kaip masino. Bet supykau, kad 40 neduoda ir nepirkau nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 12, 14:22)
Šiaip tai taip, nereikia tų 44 proc suprasti kaip tiesioginės nuolaidos, nes tam, kad juos panaudot, paskui gali tekt pirkt brangesnius produktus. Užtai aš čia ir delsiu, ir svarstau, ir skaičiuoju tiek laiko verta ar ne, žiūriu ką ir už kiek jie turi. Daugumą produktų prekybcentriuose su nuolaidom susigaudau, kad ir cukrus Prismoj dabar 2.99 Lt... Sauskelnių irgi pigesnių variantų yra nei assorti. Na bet žiūrėsim kaip kainos atrodys kai vėl puslapis veikt pradės smile.gif.

nu kaip- cia galima sakyt bandoma prisiviliot naujus klientus- nes mes nuvare vien sauskelnem ir svaros prekem paklojame apie 200 tai tokiu atveju lego galim pirkti teoriskai uz grubiai 200 viso sumoketuma grubiai 300... o paskui man MB nusuktu spranda... lotuliukas.gif nes dovanos tai jau kaip ir supirktos...
ai niekur neisi- sakiau ryt specialiai pasiimsiu tik 10lt kaip studentiskais laikais lotuliukas.gif 2lt i prieki 2 lt gryzimui o uz 6 kazma vaikams nupirksiu lotuliukas.gif kazin realu kazka gauti uz 6lt??? nezinau ... reiks gal pabandyt?
nu gal ir niekur neteks varyt nes vaikai prastai jauciasi... galteks namie "kaifuot" obuoliuka pasiemus prie kompo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 12, 14:59)
O aš kol kas negaliu pakuot, nes laukiu nuolaidų dovanų pakavimo priemonėms  doh.gif . Toks jausmas, kad dabar visas gyvenimas su nuolaida  lotuliukas.gif .

aš imdama tą pakavimo popierių galvojau neimt nes tikrai bus nuolaidos... bet paskui pagalvojau, kad atėjus pirkti popieriaus aš tikrai neišsinešiu tik popieriaus.... doh.gif vadinas išleisiu daugiau nei sutaupysiu biggrin.gif pasiėmiau ir rami sėdžiu, darželiui supirkau viską, dabar į pardes ninini neisiu schmoll.gif saldainiam tik reik nuolaidų palaukt dabar biggrin.gif

Natele maniškiai jau vartoja viską doh.gif šeimos namą saviškei atidaviau kai po operacijos namuose savaitę trynėmės, reikėjo ramiai būt, tai naują padaviau žaislą, kad rami tik būtų. o ligoninę ir traukinį per gimtadienius gavo abu. vykę pirkiniai visi tie trys, kad ir didesni bet vykę. thumbup.gif
o va šito rinkinio tai nelabai suprantu kainos kodėl tokia didelė g.gif
http://www.amazon.co...n...1174&sr=8-3

susigundžiau paėmiau aš jį už maždaug 70lt, gavau - dėžė didžiausia, detalių nepasakyčiau, kad daug, bet realiai manau didesnių pinigų jisai tikrai nevertas schmoll.gif net ir 70lt jau beveik gaila, na bet jau nupirkta ir nykštukai karts nuo karto įmeta kokį gyvūnėlį i maišiuką biggrin.gif galvojau tie 'tvarsciai' bus plastikiniai, kažkas tokio kaip kojos gipsas užsideda žmogeliukui, bet pfffff medžiagos gabalas, tai išvis nuotaika dingo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2012 12 12, 15:59)
savo nelaimei šiandien buvau Senukuose.. na ir žmonių gausybė  doh.gif  visur ryškiom raidėm 40proc žaislam nuolaida, o tada jau smulkesnėm parašyta - Lego taikoma 30...  lotuliukas.gif

apžvelgiau.. uch kaip masino. Bet supykau, kad 40 neduoda ir nepirkau nieko irnesakyk.gif

aš eilėj stovėjau netoli pusvalandžio gun_bandana.gif ir ėjau kas pikčiausia ne sau žaislų pirkt o darželio benriukam įrankių stalo, tai vienintelė vieta kur tokie būna doh.gif iš piktumo paėmiau eglutę maža saviškiam, galės puošt šiandien, tik paskui pažiūrėjau, kad kažkaip reikės galvot, nes dovanos didesnės už egutę doh.gif

nu viskas prisišnekėjau jau šiandien kad net pirštai pavargo...einu ant kalnų pačiaužyt su saviške, galva mažu atvės nuo tokių nuolaidų gausos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 12, 17:15)
Natele maniškiai jau vartoja viską doh.gif šeimos namą saviškei atidaviau kai po operacijos namuose savaitę trynėmės, reikėjo ramiai būt, tai naują padaviau žaislą, kad rami tik būtų. o ligoninę ir traukinį per gimtadienius gavo abu. vykę pirkiniai visi tie trys, kad ir didesni bet vykę. thumbup.gif
o va šito rinkinio tai nelabai suprantu kainos kodėl tokia didelė g.gif

susigundžiau paėmiau aš jį už maždaug 70lt, gavau - dėžė didžiausia,

Tai taviskiai tai didesni, manoji dar to namo esmes nesuprastu absoliuciai biggrin.gif . Traukinukas po poros men. bus padovanotas, tikiuos, nebesugalvos pametyt doh.gif , o dabar gyvuniuku uzteks ir gaisrines is mociutes sirena... jeigu dar elementai gyvi lotuliukas.gif , ne gal 3 metus as ja pasidejus laikiau, o dar parduotuvej kazin kiek laiko prastovejo g.gif .

O del sitos gyvuniuku ligonones as seile varvinu vis, bet si karta is assorti uz 75 (cia nuolaida ta tariama atminusavus), nepirkau... kaip ir rasai, man irgi nevertas atrodo tokiu pinigu... bet va vezliukas tai man be galo grazus, o dar zebriuko, bezdzioneles neturim...
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 12, 18:15)
aš imdama tą pakavimo popierių galvojau neimt nes tikrai bus nuolaidos... bet paskui pagalvojau, kad atėjus pirkti popieriaus aš tikrai neišsinešiu tik popieriaus.... doh.gif vadinas išleisiu daugiau nei sutaupysiu biggrin.gif pasiėmiau ir rami sėdžiu, darželiui supirkau viską, dabar į pardes ninini neisiu schmoll.gif saldainiam tik reik nuolaidų palaukt dabar biggrin.gif

susigundžiau paėmiau aš jį už maždaug 70lt, gavau - dėžė didžiausia, detalių nepasakyčiau, kad daug, bet realiai manau didesnių pinigų jisai tikrai nevertas  schmoll.gif net ir 70lt jau beveik gaila, na bet jau nupirkta ir nykštukai karts nuo karto įmeta kokį gyvūnėlį i maišiuką biggrin.gif galvojau tie 'tvarsciai' bus plastikiniai, kažkas tokio kaip kojos gipsas užsideda žmogeliukui, bet pfffff medžiagos gabalas, tai išvis  nuotaika dingo biggrin.gif

nu mes i didelius maisus sudedam- paskui tuos popierinius maisiukus dovaninius panaudojam ir panaudojam ir panaudojam.... nors dovaninis popierius ir gera mintis- bet maisiukai geriau- is pradziu vaikams dovanoms- paskui jei vaikams nekyla noras padedu ir jei po kaledu kur vaziuojam sudedu saldainius ar dovajnike wub.gif
Tas dovaninis popierius- klasikinis nesakau- grazu bet jis zinokit neperdirbamas schmoll.gif ir panaudosi ji tik karta... o maisiukus galima panaudoti N kartu- suaugusiems galima perdirbamus pirkti blush2.gif arba is viso kietos plasmases- tada net zaislus galima laikyt jame- atleikointesyvaus naudojimo mazdaug puse metu tik tiek kad dieliu reik...
o jei didele l deze tai as net nepakuoju- imu kaspinelius aprisu kelis kartus pridarau bantuku- prikabinu dar ka nors ar saldaini lenkta disnei ar sokoladuku- arba maisiuka nedideli blizganti mendzagini ir ten saldainiu idedu ax.gif siais metais pirksiu maisiukus nu LABAI didelius... arba reiks pirkti placius bet neaukstus... vaikams...

Oi apie nusivylimus- as taip nusivyliau duplo medziaginiu sijoneliu cia jau buvo nuotrauka ideta- snieguoles irgi maniau kad gal kaip susineria is 2 daliu ypac kai sone pavaizduota vos ne kaip detale- o paaiskejo kad sijonas- nesakau geros medziagos... bet MEDZIAGINIS bet dukrai nieko- patiko
kalbu apie si rinkinuka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 12, 17:26)

Oi apie nusivylimus- as taip nusivyliau duplo medziaginiu sijoneliu cia jau buvo nuotrauka ideta- snieguoles irgi maniau kad gal kaip susineria is 2 daliu ypac kai sone pavaizduota vos ne kaip detale- o paaiskejo kad sijonas- nesakau geros medziagos... bet MEDZIAGINIS bet dukrai nieko- patiko
kalbu apie si rinkinuka:
user posted image

o kiek dukrytei laiko? maniškė tai žaidžia su tais sijonukais, dvi princeses turim, dar trečioji po egle lauks, tai jau ir trys skirtingų spalvų sijonukai gausis.. va antklodėlės į lovą medžiaginės tai nenaudoja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 12 12, 11:28)
taigi kad ir iš to paties Argos. nueik į tarpininkių temą, kad ir pas Limcamca, rasi nuorodas, išsirinksi..nereikia pult akis išdegus, paieškok nuolaidų. veža mergaitės pigiai, po kelis litus už kilogramą.tik tarpininkavimas kad prisideda. bet gera kaina nugriebus, apsimoka.
mes ne kartą gudriai prasisukom  smile.gif kažkada pirkau Lego policijos stotį, berods už 180 lt su viskuo...tada tai buvo unreal kaina, pas mus apie 400 gaudavosi...

Geras kainas uzmacius Argos ar Smyths, as galiu nupirkt ir be tarpininkavimo mokescio mirksiukas.gif O vezimas jei per kurjerius kainuoja 3.5lito uz kiligrama smile.gif
Atsakyti