QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 12, 14:59)
O aš kol kas negaliu pakuot, nes laukiu nuolaidų dovanų pakavimo priemonėms

. Toks jausmas, kad dabar visas gyvenimas su nuolaida

.
aš imdama tą pakavimo popierių galvojau neimt nes tikrai bus nuolaidos... bet paskui pagalvojau, kad atėjus pirkti popieriaus aš tikrai neišsinešiu tik popieriaus....

vadinas išleisiu daugiau nei sutaupysiu

pasiėmiau ir rami sėdžiu, darželiui supirkau viską, dabar į pardes ninini neisiu

saldainiam tik reik nuolaidų palaukt dabar
Natele maniškiai jau vartoja viską

šeimos namą saviškei atidaviau kai po operacijos namuose savaitę trynėmės, reikėjo ramiai būt, tai naują padaviau žaislą, kad rami tik būtų. o ligoninę ir traukinį per gimtadienius gavo abu. vykę pirkiniai visi tie trys, kad ir didesni bet vykę.
o va šito rinkinio tai nelabai suprantu kainos kodėl tokia didelė
http://www.amazon.co...n...1174&sr=8-3
susigundžiau paėmiau aš jį už maždaug 70lt, gavau - dėžė didžiausia, detalių nepasakyčiau, kad daug, bet realiai manau didesnių pinigų jisai tikrai nevertas

net ir 70lt jau beveik gaila, na bet jau nupirkta ir nykštukai karts nuo karto įmeta kokį gyvūnėlį i maišiuką

galvojau tie 'tvarsciai' bus plastikiniai, kažkas tokio kaip kojos gipsas užsideda žmogeliukui, bet pfffff medžiagos gabalas, tai išvis nuotaika dingo
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2012 12 12, 15:59)
savo nelaimei šiandien buvau Senukuose.. na ir žmonių gausybė

visur ryškiom raidėm 40proc žaislam nuolaida, o tada jau smulkesnėm parašyta - Lego taikoma 30...
apžvelgiau.. uch kaip masino. Bet supykau, kad 40 neduoda ir nepirkau nieko
aš eilėj stovėjau netoli pusvalandžio

ir ėjau kas pikčiausia ne sau žaislų pirkt o darželio benriukam įrankių stalo, tai vienintelė vieta kur tokie būna

iš piktumo paėmiau eglutę maža saviškiam, galės puošt šiandien, tik paskui pažiūrėjau, kad kažkaip reikės galvot, nes dovanos didesnės už egutę
nu viskas prisišnekėjau jau šiandien kad net pirštai pavargo...einu ant kalnų pačiaužyt su saviške, galva mažu atvės nuo tokių nuolaidų gausos