Evute kokios žinios kaip smagu
Sveikinam ir gražaus laukimo
Sveikinam ir visus kurie jau atšventė savo jubiliejus
DOMINYKA
AUSTĖJA
UGNE
Labas,
Eva, pasakiskos naujienos Kad nenuvargintu taves laukimas
Aciu uz sveikinimus mano zuikiui ir tuo paciu sveikinam kitus penkiamecius
Eva, pasakiskos naujienos Kad nenuvargintu taves laukimas
Aciu uz sveikinimus mano zuikiui ir tuo paciu sveikinam kitus penkiamecius
Sveikos mamytes
yustuma ramuma cia . kaip gyvena spinduliukai . Mano grazuoliai serga Markas paejo savaite i darzeli ir jau va savaite serga
yustuma ramuma cia . kaip gyvena spinduliukai . Mano grazuoliai serga Markas paejo savaite i darzeli ir jau va savaite serga
Laba,laba
Mano Domas nuo treciadienio irgi serga,geria antibiotikus del gerkles.Nuo rugsejo 2 dienos paejo ir viskas... Sofija laikosi,neserga,tfu tfu tfu,nusispjaunu.
Mano Domas nuo treciadienio irgi serga,geria antibiotikus del gerkles.Nuo rugsejo 2 dienos paejo ir viskas... Sofija laikosi,neserga,tfu tfu tfu,nusispjaunu.
Labas,
Motiejus jau pasveiko, o Agotai niekaip sloga nepasibaigia. Zodziu, atejo ruduo ir sugrizo ligos
Kazin kaip EvaV jauciasi
Motiejus jau pasveiko, o Agotai niekaip sloga nepasibaigia. Zodziu, atejo ruduo ir sugrizo ligos
Kazin kaip EvaV jauciasi
Sveikatos sirgaliukams
Pas mus ir panasiai-dukra koseja kaip reikant, mazius dar laikosi, o mes su vyru po keliones vis dar kapanojames is slogu, kosuliu ir viso kito "gerio".
Pas mus ir panasiai-dukra koseja kaip reikant, mazius dar laikosi, o mes su vyru po keliones vis dar kapanojames is slogu, kosuliu ir viso kito "gerio".
nu bet kaip nervina tai negaliu tik rugsejis atejo ir puf vel serga . Maniskiai tai buvo kazkoki rimta virusa pasigave, net vyras gulejo paslikas su auksta temperatura .
Evute kaip gi laikosi tavo pilvelio gyventojas
Evute kaip gi laikosi tavo pilvelio gyventojas
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 22, 21:20)
Sveikatos sirgaliukams
Kur buvot isvyke?
Mirstu kaip noriu kur nors pakeliaut, ale kol mazoji papinejasi, be sansu.
Turkijoje buvom tinginio atostogu
As pati nelabai ryzciausi su mazu leliuku keliauti, taciau lektuve bei viesbutyje buvo neapsakomai daug vaiku ir kudikiu. Gal tau tiktu taip pakeisti aplinka
As pati nelabai ryzciausi su mazu leliuku keliauti, taciau lektuve bei viesbutyje buvo neapsakomai daug vaiku ir kudikiu. Gal tau tiktu taip pakeisti aplinka
sveikos mamulytės kaip begyvenat? tuštumėlė čia visiška..
Labas labas .Mes tai gerai gyvenam pasergam, pasveikstam ir vel pasergam . Markas keliauja i darzeli, tik kazkodel vis paverkia ten kol as iseinu paskui sake aukletoja nurimsta ir vel viskas gerai buna. mazoji ir toliau laukia vietos i darzeli tai derinames su vyru, jis ryte dirba iki pietu, o as nuo pietu iki vakaro dirbu.
na tokiais orais tai čia jau normaliu reiškiniu tampa tos ligos.. mano mažasis tai tfu tfu tfu tik kartelį sirgo, bet išgasdinęs tai buvo nejuokais su toookiu baisiu kosuliu. o tai smagu, kad su vyru darbus išeina susiderint.. oho, tai tokia baisi padėtis Vilniuj su darželiais? ilgokai jau laukiat...
uoj užsisėdėjau šiek tiek prie pc kavutę gerdama reik jau lėkt į darželį špokiuką pasiimt
uoj užsisėdėjau šiek tiek prie pc kavutę gerdama reik jau lėkt į darželį špokiuką pasiimt