Sveikinam panelyte Liepa sulakus penktojo gimtadienio, ji musu pirmutinioji penketukininke, auga tie musu maziai , tuoj pyks jei pavadinsim mazais
QUOTE(rita79 @ 2013 07 01, 14:11)
Sveikinam panelyte Liepa sulakus penktojo gimtadienio, ji musu pirmutinioji penketukininke, auga tie musu maziai , tuoj pyks jei pavadinsim mazais
tai kad as savo berno jau dabar nebegaliu vadinti mazu, tuoj atsauna piktai kad jis didelis
QUOTE(megyte @ 2013 06 30, 16:02)
mes dabar jau beveik menesi pas mano mama kaime esam tai ir nevedziau i darzeli. Jei nebutume kaime tai buciau vedusi, nes nuo proto galima nusokti su dviem namie sedint .Mano Toma dar tokia pagerinta'' merga- bernas'' tai turiu veiklos su jais . Cia kaime paleidziu juos i lauka ir durneja jie iki velaus vakaro . Kartais pagalvoju kad mano vaikai kokie nors marsieciai, nes aplink pas kaimynus irgi yra vaiku bet pas juos kazkaip tylu, nu pas mus kieme tai amzinas bliovimas, cypimas ir isterijos
As irgi pamastau apie tas gimtadienio svente, bet jauciu nieko mandro nedarysiu
As irgi pamastau apie tas gimtadienio svente, bet jauciu nieko mandro nedarysiu
aš savam kaimuky tai kaip pusprotė jaučiuos amžiais šukauju, ba tai šuo kur nors nulenda, tai Gustas kai draugai su dukryte atvažiuoja tai išvis vaikų klykavimas per visą kaima skamba bet kai kaimynų artimų neturiu, niekas per tvorą replikų nemėto tai per daug nesureikšminu
baisiai mandro tai aš ir nedarysiu, bet noriu sugalvot ką nors, kad vaikams smagu būtų
Na va mano Markutis jau penkiametis berniukas atsvente gimtadieni, gavo kalna dovanu . sako jis man ''mamyte mano gimtadienis buvo ziauriai geras" tai net sirdele pagloste kai taip vaikas pasake
QUOTE(megyte @ 2013 07 07, 00:51)
Na va mano Markutis jau penkiametis berniukas atsvente gimtadieni, gavo kalna dovanu . sako jis man ''mamyte mano gimtadienis buvo ziauriai geras" tai net sirdele pagloste kai taip vaikas pasake
kaip fainai sveikinimai Markučiui gimtadienio fotoreportažą prašom
QUOTE(Paulita @ 2013 07 08, 02:07)
kaip fainai sveikinimai Markučiui gimtadienio fotoreportažą prašom
aciu aciu tai kad zinok jokio fotoreportazo ir nebus nezinau kodel bet nepadarem nei vienos nuotraukos . Davesi tie vaikai po kiema net nespejau suziureti ar visi yra
QUOTE(megyte @ 2013 07 08, 10:55)
aciu aciu tai kad zinok jokio fotoreportazo ir nebus nezinau kodel bet nepadarem nei vienos nuotraukos . Davesi tie vaikai po kiema net nespejau suziureti ar visi yra
uoj kaip gaila na bet svarbu vaikam smagu buvo
Taip sunku suspėti su gyvenimu.... kad čia keletą dienų neužėjus jau net keletas jubiliatų atšventę gimtadienius.
Sveikinam Marką su praėjusiu. Smagu , kad geras balius buvo.
Sveikinam ir Motiejų berods vakar atšventusį 5 erių metų sukakty
Taip pat ir Emiliją sveikinam šiandien švenčiančią jubiliejų.
Gimtadienis - tai ne tik šventinė diena metuose, kada valgome šventinį tortą. Tai diena, kai Tavo artimieji džiaugiasi ir švenčia netgi labiau už Tave, kadangi Tu atėjai į šį pasaulį.
Sveikinam Marką su praėjusiu. Smagu , kad geras balius buvo.
Sveikinam ir Motiejų berods vakar atšventusį 5 erių metų sukakty
Taip pat ir Emiliją sveikinam šiandien švenčiančią jubiliejų.
Gimtadienis - tai ne tik šventinė diena metuose, kada valgome šventinį tortą. Tai diena, kai Tavo artimieji džiaugiasi ir švenčia netgi labiau už Tave, kadangi Tu atėjai į šį pasaulį.
sveikinimai didziausi Motiejui su praejusiu gimtadieniu
Sveikinimai Emilijai su gimtadieniu
Sveikinimai Emilijai su gimtadieniu
Mes su Gustuku taipogi prisidedam prie sveikinimu musu maziesiems
Ir mes sveikiname Emilija su gimtadieniu
Eva Evute kokios naujienos . Sveikinimai dideliausi . Linkiu gero ir lengvo nestumo