Oi kaip idomu buvo skaityti Ritos isgyvenimus. Jau ir del vardo taip smalsu buvo, graziai dera su seses vardu
Saunuole tu, Rita, tiek su abiem nestumais saugotis ir ziuretis turejai, puikiai susitvarkei ir dabar turi dvi saulytes
Kaip tavo pacios sveikata, atsigavai jau po gimdymo?
Labas.
Ogo kaip faina Rita viskas. Aš gavau tokias žinias , kad tavo mažylė Martyna, pamaniau, kad nelabai dera prie Ugnės , bet visai neblogas vardas, o pasirodo labai derantis išrinktas
Tai kas dabar sekanti
Aš darbe sedžiu kartais savo maže atsivežu, dabar miegaujasi ežero, ir miško malonumais, žemuogės šiemet gerai užderėjo
Ogo kaip faina Rita viskas. Aš gavau tokias žinias , kad tavo mažylė Martyna, pamaniau, kad nelabai dera prie Ugnės , bet visai neblogas vardas, o pasirodo labai derantis išrinktas
Tai kas dabar sekanti
Aš darbe sedžiu kartais savo maže atsivežu, dabar miegaujasi ežero, ir miško malonumais, žemuogės šiemet gerai užderėjo
Lb rytas
Isjudinau tema
Extra- nu su tuo atsigavimu, tsi moraliskai atsigavau jau pamirsau kaip buvo blogai beveik padejau taska kad daugiau negimdysim tai ramu, o fiziskai sunkiau nes nu vis dar keliasi valgyt nakti o ugne nesikele kai nustojau zadint 2men o sita kad ir nustojau vistiek valgo tarp 23-24, tarp 3-4, ir tarp 6-7
Nors yra begalo rami pfpfpf jei nieko neskauda tai pavalgom pazaidziam ir muegam, bet jauciuos zombis
Isjudinau tema
Extra- nu su tuo atsigavimu, tsi moraliskai atsigavau jau pamirsau kaip buvo blogai beveik padejau taska kad daugiau negimdysim tai ramu, o fiziskai sunkiau nes nu vis dar keliasi valgyt nakti o ugne nesikele kai nustojau zadint 2men o sita kad ir nustojau vistiek valgo tarp 23-24, tarp 3-4, ir tarp 6-7
Nors yra begalo rami pfpfpf jei nieko neskauda tai pavalgom pazaidziam ir muegam, bet jauciuos zombis
sveikos kaip fainai,kad mūsų temutė atgijo ir kaip smagu Ritos išgyvenimus skaityt sveikinu dar kartelį ir linkiu begalinės kantrybės su mažosiom
mes po biškiuką judam krutam mėgaujuosi savo kaimuku, nuo miesto jau net pavargstu per mažai erdvės ir ramybės tam mieste
mes po biškiuką judam krutam mėgaujuosi savo kaimuku, nuo miesto jau net pavargstu per mažai erdvės ir ramybės tam mieste
Sveikos,atejau pasigirti,kad ka tik Kajui istraukiau pirmaji dantuka,bet butu po keliu minuciu jau ir be pagalbos iskrites Laukem kartu isdygstant,kartu su jumis dziaugiuosi ir iskritus.
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI LIEPAI MAZUCIO JUBILIEJAUS PROGA
dideliausi sveikinimai Lieputei gimtadienio proga
Kajui linkim dosnios dantuku fejos
mes siandien uzbaigem pirmuosius metus darzelyje. dabar atostogausim iki rugsejo
Kajui linkim dosnios dantuku fejos
mes siandien uzbaigem pirmuosius metus darzelyje. dabar atostogausim iki rugsejo
QUOTE(Paulita @ 2013 06 28, 18:05)
as jau nuo birzelio 1 nebevedu Marko tai jau visa menesi atostogaujam
Mano Markui kleba jau antras dantukas tai greitai bus jau be dvieju dantuku
Lieputei dideliausi sveikinimai kokia grazi mergyte uzaugo
atrodo nesenai apie pampersus kalbejom..
atrodo nesenai apie pampersus kalbejom..
QUOTE(megyte @ 2013 06 28, 20:00)
as jau nuo birzelio 1 nebevedu Marko tai jau visa menesi atostogaujam
Mum ir dvieju mėn. bus per akis be darželio vaikas namie tiesiog sienom lipa.. gerai kad bent jau draugu yra tai amzinas vaiku darzelis mano kieme bus iki rudens
Gustas dar visus dantukus nešiojas
O aš jau pradedu mastyt apie gimtadienio svente.. taip norisi ka nors smagaus sugalvot vaikams
QUOTE(Paulita @ 2013 06 30, 13:53)
Mum ir dvieju mėn. bus per akis be darželio vaikas namie tiesiog sienom lipa.. gerai kad bent jau draugu yra tai amzinas vaiku darzelis mano kieme bus iki rudens
O aš jau pradedu mastyt apie gimtadienio svente.. taip norisi ka nors smagaus sugalvot vaikams
mes dabar jau beveik menesi pas mano mama kaime esam tai ir nevedziau i darzeli. Jei nebutume kaime tai buciau vedusi, nes nuo proto galima nusokti su dviem namie sedint .Mano Toma dar tokia pagerinta'' merga- bernas'' tai turiu veiklos su jais . Cia kaime paleidziu juos i lauka ir durneja jie iki velaus vakaro . Kartais pagalvoju kad mano vaikai kokie nors marsieciai, nes aplink pas kaimynus irgi yra vaiku bet pas juos kazkaip tylu, nu pas mus kieme tai amzinas bliovimas, cypimas ir isterijos
As irgi pamastau apie tas gimtadienio svente, bet jauciu nieko mandro nedarysiu