Įkraunama...
Įkraunama...

Spinduliukai53

Labukas,

Ir sergam ir nesergam, kaip visada, ligu sezonas yra ligu sezonas smile.gif per tiek metu jau uzsigrudinau su tomis ligomis, nebereaguoju taip karstakosiskai kaip pirmi metai buvo.

Skaiste daug raso ir raides visas zino ir zodziu nemazai paraso ir skiemenim bandom skaityti, skaiciuojam iki 20, matematika paprasta jau isivaziuojam, bet cia del to kad Anglijoj mokykloje jie jau nuo 4 metu ir viska mokosi kaip pas mus paruosiamojoje. Itariu ir Orintos Daniela turetu panasiai jau sugebet smile.gif

Oj Hugute as ir trecia gimdyciau smile.gif (buvo planuose, buvo), bet deja isseko mano reprodukcija sad.gif

Paulita smagumas savo namukas, savo kiemas, laukiu nesulaukiu to grizimo pagaliau i Klaipedele i savo namuka wub.gif

Rituk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraiges @ 2013 02 22, 10:04)
Skaiste daug raso ir raides visas zino ir zodziu nemazai paraso ir skiemenim bandom skaityti, skaiciuojam iki 20, matematika paprasta jau isivaziuojam, bet cia del to kad Anglijoj mokykloje jie jau nuo 4 metu ir viska mokosi kaip pas mus paruosiamojoje. Itariu ir Orintos Daniela turetu panasiai jau sugebet  smile.gif

oho kaip sugeba tavo Skaiste. As savo berno dar nemokinu nei raideliu nei skaiciu rasyti. Galvoju gal jau pats laikas butu pradeti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2013 02 22, 11:56)
oho kaip sugeba tavo Skaiste. As savo berno dar nemokinu nei raideliu nei skaiciu rasyti. Galvoju gal jau pats laikas butu pradeti ax.gif  smile.gif

Motiejus raides pazista visas, skaiciuoja iki 100, bet su rasymu tai be sansu - jis net piesti normaliai nemoka smile.gif Bet rasymui dar anksti, tai nesuku sau galvos.

Buvom su Agota siandien TA - per menesiuka vel priaugo 1100 g ir pasistiebe 3,5 cm. Tai dabar jau sveria visus 5 kg, o ugis 57 cm smile.gif Coliuke ji man dar,kad ir po kilograma priauga wub.gif

Mes nesergam kol kas, Motiejus keliauja i darzeli. Norisi jau siltesniu oru, norisi kazkur isvaziuoti, iseiti. Miskas ir tie monotoniski vaizdai jau kiek igriso smile.gif

Kazin kaip musu Rita jauciasi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Po darbo užsukau pasilabint ax.gif
Mes gyvenam normaliai, truputi pasloguojam bet tik tiek. Aš čia tik pabėdavojau dėl netariamos R raidės ir va, mažas jau nemažai žodžių pasako puikiai tardamas R bigsmile.gif Skaičius pažysta, kelias raides pažysta, kelias raides moka parašyt, žodžiu mokinasi vyrukas ax.gif
Agotėlė šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2013 02 22, 19:20)
Sveikos 4u.gif 
Po darbo užsukau pasilabint ax.gif
Mes gyvenam normaliai, truputi pasloguojam bet tik tiek. Aš čia tik pabėdavojau dėl netariamos R raidės ir va, mažas jau nemažai žodžių pasako puikiai tardamas R bigsmile.gif  Skaičius pažysta, kelias raides pažysta, kelias raides moka parašyt, žodžiu mokinasi vyrukas ax.gif
Agotėlė šaunuolė 4u.gif

Zinok Migle ir mano Markas labai pasistumejo tos R raides tarime thumbup.gif net pati nustebau. Girdziu viena diena kuo aiskiausiai jam iseina ta raide istarti thumbup.gif. Mano Tomute irgi ant kalbos kad pavaro lotuliukas.gif oi man patinka klausyti kaip ji ka nors pasakoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2013 02 22, 10:56)
oho kaip sugeba tavo Skaiste. As savo berno dar nemokinu nei raideliu nei skaiciu rasyti. Galvoju gal jau pats laikas butu pradeti ax.gif  smile.gif

Cia Anglijoj tokio amziaus vaikai ta ir turi jau sugebet ka Skaiste moka, mokykla nuo 4 metuku, uniforma, pamokeliu laikas ir t.t.

Va Motiejus saunuolis 4u.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,
dar puksiu ,
ziuriu kad mane Jurga tyrineja nestukiu pokalbiuos tai jau supratau ,kad laikas prisiduot biggrin.gif
tai va sunku ,oi kaip sunku ,bet ka darysi, jau nustosiu tuoj saugotis kaip kiausinis ,ziuresim ar subyresiu, ugne jau gi po savites ir gimdziau ir buvo lb gerai viskas tai nebebijau
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O,nu tai puiku,Rita,kad taip laikais,šaunuolė smile.gif

Domas tai skaičius,raides pažįsta ir rašo,bet va perskaityt žodžio niekaip nesiseka dar.Savo vardą pats parašo,bet čia jau matyt įsidėmėjęs kokia raidė po kokios eina.Nieko,iki mokyklos dar laiko yra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2013 02 26, 13:15)
sveikos gyvos,
dar puksiu ,
ziuriu kad mane Jurga tyrineja nestukiu pokalbiuos tai jau supratau ,kad laikas prisiduot biggrin.gif
tai va sunku ,oi kaip sunku  ,bet ka darysi, jau nustosiu tuoj saugotis kaip kiausinis ,ziuresim ar subyresiu, ugne jau gi po savites ir gimdziau ir buvo lb gerai viskas tai nebebijau

As is iprocio vis paskaitau nestukiu, kurioms jau terminas ant nosies, pokalbius smile.gif Gimdymo temos man dar labai idomios smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Susirgo abu mano vaikai. Motiejus jau pamažu kapanojasi iš nenormalaus kosulio, o mažoji tik pradėjo. Nesitikėjau, kad taip anksti teks patirti ką reiškia, kai vaikai serga pakaitom...
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2013 03 04, 12:26)
Sveikos,
Susirgo abu mano vaikai. Motiejus jau pamažu kapanojasi iš nenormalaus kosulio, o mažoji tik pradėjo. Nesitikėjau, kad taip anksti teks patirti ką reiškia, kai vaikai serga pakaitom...

na ka didziausios kantrybes tau Jurga ir kad greiciau pasveiktu vaikai. Baisu kai abu serga doh.gif atrodo vienas jau sveiksta ir vel is naujo su kitu doh.gif
Atsakyti
Labas.
Sveiktos Jurgos seimynai.
Mes lyg kapstomes is kosuliu, bet siemet kentejom visa seimyna iskyrus didziaja. Du menesiai bacilu namie buvo.
Ryt anyta uz mane padirbes o mes su mama (ji eis su paroda savo darbeliu) ir maze eisim i Kaziuko muge i dickes mokykla. wub.gif

Laukiam pavasario wub.gif
Kaip musu Rita nestuke.gif
Atsakyti