Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kelionės dokumentai

QUOTE(Ladylike @ 2011 03 23, 13:45)
Laba diena, mamytės,
Mes irgi planuojame kelionę su savo lėlyte.. Gal kas galite patarti, kur kokybiškai nusifotografuoti paso nuotraukai? Kažkaip nelabai įsivaizduoju kaip tai išvis padaryti su 6 mėn. leliuku..  smile.gif

esu girdėjus, kad Vilniuj tai ten vietoj foto daro.

o kaip Kaune? gal žinot? man reikėtų info iš patirties wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,noriu patarimo;)
Mano sunus su draugais nori isvaziuoti i Amerika.Planuoja vaziuoti kitamet,visiems po 16 metu.Nori ten mokytis arba dirbti,gal kuri zino,kaip galima gauti studentine arba darbo viza,ar galima i Amerika vieniems skristi nepilnameciams,ko klausia muitinej,kiek laiko su siom vizom galima buti Amerikoje,kaip susikontaktuoti su tenykstemis mokyklomis(jie nori ten baigti vidurine) arba darbovietemis(jei nori ten dirbti). Nori mokytis ir dirbti Cikagoje!

Prasau padekit smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kasnors zino ar gali 16 metu paauglis keliauti vienas po europos salis?
Pavyzdziui i kokia Anglija gali nuskrist,nuvaziut be tevu prieziuros.
Atsakyti
As taip pat planuoju daryti vaiu pasus. ryt jau vyksim fotografuotis, mano suneliams 2.5 metu ir 5 men.
Rasiau i migracija, va ka atrase, jei kam idomu: Dokumentus dėl pasų išdavimo vaikams turi pateikti vienas iš tėvų, reikia turėti savo dokumentą (pasą ar asmens tapatybės kortelę) ir turi būti vaikai su savo pasais ( jeigu juos turėjo) arba gimimo liudijimais. Per mėnesį padaromi pasai kainuoja 150 Lt, per 5 darbo dienas - 200 Lt,per 1 darbo dieną (dokumentus reikia pateikti iki 11.30) - 250 Lt.

Tik nieko nerase del foto, ar galima atsinesti savo, nes itariu, kad vietoj nelabai iseitu nufotkinti maziukus.
Ir dar idomu, kada susimoketi uz pasus, ar pries pateikiant visus dokumentu, ar kai viska uzpyldai ir tik paskui??? Gal kas zinot? Nes as viena su dviem vaikasi, tai man butu geriau viska zinoti is anksto, nei paskui lakstyti...

Atsakyti
klausimėlis iškilo. ruošiamės daryt dukrytei pasą (jai šiuo metu) 1m.9mėn. įdomu kiek tas pasas galios? iki dviejų metų?
jau kaip ir turiu atsakymą, kad du metus nuo padarymo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurackaaa: 07 rugsėjo 2011 - 15:16
Labas,

neskaiciau temos, tai gal jau ir buvo apie tai kalbeta blush2.gif

planuoju su vaiku (2m) vaziuot i Jav. Ar reikia vykstant i Jav tevo sutikimo?

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2011 09 07, 15:06)
As taip pat planuoju daryti vaiu pasus. ryt jau vyksim fotografuotis, mano suneliams 2.5 metu ir 5 men.
Rasiau i migracija, va ka atrase, jei kam idomu: Dokumentus dėl pasų išdavimo vaikams turi pateikti vienas iš tėvų, reikia turėti savo dokumentą (pasą ar asmens tapatybės kortelę) ir turi būti vaikai su savo pasais ( jeigu juos turėjo) arba gimimo liudijimais. Per mėnesį padaromi pasai kainuoja 150 Lt, per 5 darbo dienas - 200 Lt,per 1 darbo dieną (dokumentus reikia pateikti iki 11.30) - 250 Lt.

Tik nieko nerase del foto, ar galima atsinesti savo, nes itariu, kad vietoj nelabai iseitu nufotkinti maziukus.
Ir dar idomu, kada susimoketi uz pasus, ar pries pateikiant visus dokumentu, ar kai viska uzpyldai ir tik paskui??? Gal kas zinot? Nes as viena su dviem vaikasi, tai man butu geriau viska zinoti is anksto,  nei paskui lakstyti...

Na va, pridaviau dokumentus.
Vaiku nuotraukas padariau foto atelje.
O uz pasus sumokejau po 75 lt, labai gerai, kad uz pasus galima susimoketi vietoj bankine kortele, nebereikia valkiotis po bankus.
Pasas galios 2 metai nuo pagaminimo datos.
Uztenka tik vieno tevo uzsakant vaiko pasa, turekit vaiko gimimo liudijima ir savo dokumenta.
Vezant vaika i uzsieni tevo ar motinos sutikimo nereikia, jei veza vienas is tevu.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 09 08, 07:00)
Labas,

neskaiciau temos, tai gal jau ir buvo apie tai kalbeta blush2.gif

planuoju su vaiku (2m) vaziuot i Jav. Ar reikia vykstant i Jav tevo sutikimo?

dekui 4u.gif

paskambinau i migracijos skyriu, sutikimo nereikia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

čia toks klausimukas mamytėms,atsiprašau jei kartosiuosi 4u.gif
Planuojame išvykti gyventi į Prancuziją, kokių vaikui reikia dokumentų? Jei vaikui keturi mėnesiai. Įtariu, kad tik gimimo liudijimo neužteks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 10 17, 18:46)
Sveikos  4u.gif

čia toks klausimukas mamytėms,atsiprašau jei kartosiuosi  4u.gif
Planuojame išvykti gyventi į Prancuziją, kokių vaikui reikia dokumentų? Jei vaikui keturi mėnesiai. Įtariu, kad tik gimimo liudijimo neužteks. g.gif

paso
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 10 17, 19:46)
Sveikos  4u.gif

čia toks klausimukas mamytėms,atsiprašau jei kartosiuosi  4u.gif

Asmens tapatybės kortelė arba pasas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 17, 22:04)

QUOTE(Tete2006 @ 2011 10 18, 10:30)
Asmens tapatybės kortelė arba pasas... 4u.gif

Ačiū smile.gif

Darysim kortelę tokiu atveju. O dar klausimas. Jeigu vaikas registruotas Vilniuje, tai man čia kortelę ir reikia daryti? negaliu kitame mieste? (nes kitame mieste esu registruota pati..)
Atsakyti