Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kelionės dokumentai

QUOTE(iclė @ 2009 07 27, 13:50)
Mus kartą Latvijoj tikrino ne pasieniečiai, o Migracijos tarnybos darbuotojai - stovėjo mašina už krūmo jau kokį kilometrą nuo sienos pravažiavus.

Jie dazniausiai uz 1km ir stovi arba muitines teritorijoje biggrin.gif Tenka daznai i Ryga vaziuoti, tai praktiskai visus stabdo, jei reidas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif man iškilo klausimas. Rugpjūčio pabaigoje su šokių kolektyvu ruošiamės keliauti į Italiją bei kitas šalis.Man 17, todėl norėjau paklausti, ar tikrai reikia to notaro patvirtinto sutikimo, jei keliauju be tėvų? g.gif Taip pat , jeigu reikia, ar einant pas notarą užtenka, kad nueitų vienas iš tėvų ar ir man reikia eiti kartu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giintariuke: 30 liepos 2009 - 13:11
Jums eiti nereikia, uztenka vieno is tevu.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 07 21, 16:56)
Mes ka tik is Naugarduko PP, vaiko deklaravimo vietos reikejo, o del nuotrauku is karto perspejo, kad reikia is atelje atvezt, nes su vaikais sunkiau sekasi, del to jie vietoje ir nenori ju paveiksluoti  4u.gif

drinks_cheers.gif
Mes sia sav. uzsisakinejom pasa vaikui - skubesni - per 5 d. - Vilniaus r. Migracijos tarnyboj. TAi labai patiko: prireikė tik abiejų tėvų pasų, vaiko gim. liudijimo ir paties vaiko dalyvavimo, susimoki vietoj mokėjimo kortelę, bet fotkintis nuėjom į fotolaboratoriją, nes nelabai pana norėjo ten kabinete fotkintis (apskritai kiek supratau tik labai ramų ir supratingą vaiką ten pavyktų vietoj nufotkint, tai gal labiau vyresnius). Darbuotojos malonios, jokios eilės nebuvo. Vaiko gyv. vietos deklaravimo nereikėjo, nes viskas buvo kompe, nes kai gimė buvom ją uždeklaravę.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 07 27, 14:50)
Mus kartą Latvijoj tikrino ne pasieniečiai, o Migracijos tarnybos darbuotojai - stovėjo mašina už krūmo jau kokį kilometrą nuo sienos pravažiavus.

O jei neturint vaiko paso arba pasas pasibaiges pries men. laiko, kazin kaip butu? Man dabar taip nera upo daryt vaikui pasa del 2 dienu poilsio, bet jei tik del to mus grazintu, tai tikrai geriau pasidaryti. Gal kas zinote, kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 14, 09:50)

Jūsų negrąžins, bet galit gaut 150 latų baudą. Bet galit ir tik įspėjimą, be to, didelė tikimybė, kad jūsų išvis niekas netikrins.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 08 14, 15:51)
Jūsų negrąžins, bet galit gaut 150 latų baudą. Bet galit ir tik įspėjimą, be to, didelė tikimybė, kad jūsų išvis niekas netikrins.

Tai va, pernai tevai beveik nuo pasienio grizo, kai apsiziurejo, kad paso galiojimas pasibaiges, o kai skubos tvarka pasidare, tai ju niekas netikrino kertanciu siena.. O kaip sprendzia, kada duoti ispejima, kada bauda?
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2009 08 14, 01:12)
drinks_cheers.gif
Mes sia sav. uzsisakinejom pasa vaikui - skubesni - per 5 d. - Vilniaus r. Migracijos tarnyboj. TAi labai patiko: prireikė tik abiejų tėvų pasų, vaiko gim. liudijimo ir paties vaiko dalyvavimo, susimoki vietoj mokėjimo kortelę, bet fotkintis nuėjom į fotolaboratoriją, nes nelabai pana norėjo ten kabinete fotkintis (apskritai kiek supratau tik labai ramų ir supratingą vaiką ten pavyktų vietoj nufotkint, tai gal labiau vyresnius). Darbuotojos malonios, jokios eilės nebuvo. Vaiko gyv. vietos deklaravimo nereikėjo, nes viskas buvo kompe, nes kai gimė buvom ją uždeklaravę.

Man irgi patiko, kad jau galima kortele atsiskaityti (pries pora metu dar nebuvo tokios paslaugos), nes tame Norde eiles nezmoniskos, ir jeigu neturi tame banke sask. pinigu pervedimas kainuoja 8lt blink.gif Mes kai buvome Naugarduko PP, zmoniu buvo gan daug, bet informacijoje pasake spaust: BE EILES, ka ir padarem rolleyes.gif , tikrai labai greitai ir operatyviai viskas vyksta, mes dukrelei pasa darem per viena diena, antradieni 16.00 pridavem dok., o treciadieni ~12 val. jau turejome rankuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 08 17, 23:38)
Man irgi patiko, kad jau galima kortele atsiskaityti (pries pora metu dar nebuvo tokios paslaugos), nes tame Norde eiles nezmoniskos, ir jeigu neturi tame banke sask. pinigu pervedimas kainuoja 8lt  blink.gif  Mes kai buvome Naugarduko PP, zmoniu buvo gan daug, bet informacijoje pasake spaust: BE EILES, ka ir padarem  rolleyes.gif , tikrai labai greitai ir operatyviai viskas vyksta, mes dukrelei pasa darem per viena diena, antradieni 16.00 pridavem dok., o treciadieni ~12 val. jau turejome rankuose  4u.gif

Operatyviai tai taip, bet kaina nuo to, tai irgi priklauso.. Kiek dabar kainuoja per 1 diena padaryti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 21, 15:11)
Operatyviai tai taip, bet kaina nuo to, tai irgi priklauso.. Kiek dabar kainuoja per 1 diena padaryti?

Vaikams per 1d.d. - 150lt, per 5 d.d. - 100 lt. Suaugusiems man rodos kainos kitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 08 22, 11:03)
Vaikams per 1d.d. - 150lt, per 5 d.d. - 100 lt. Suaugusiems man rodos kainos kitos  g.gif

Per menesi gal is vis 50 Lt. butu?
biggrin.gif Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Mes sumokejom 50 lt kad pasa padarytu per 3 savaites,bet siandien suzinojau kad reikia vaiko paso numerio ir nezinau ka dabar daryt ax.gif .Ar galima kaip nors ji suzinot kai pasas dar nepadarytas?Ir ar butu galima damoket 50 lt kad pasa padarytu per 5 dienas?

Aciu 4u.gif
Atsakyti