Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kelionės dokumentai

QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 07 21, 21:01)
O sakykit norint vežtis ne savo vaiką EU kokių dokumentų be paso dar reikia?

Mano ziniomis, dar reikia notaro patvirtinto tevu sutikimo/leidimo lydinciam vaika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 21, 19:25)
kaip keista...buvome liepos pradzioje priduoti dokumentus.....del deklaravimo vietos pasake aiskiai..mes matome kompiuteryje,dokumento neturejome ir jo nereikejo schmoll.gif

Mes skambinome i informacija ir mums pasake kokiu dokumentu reikia, uztad viska su savim ir vezemes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka, kiek perskaičiau temą, tai vežantis vaiką, pvz i Latviją, jam užtenka turėti tik pasą? g.gif taip pat ir tėvams tik pasus? pirma kelionė išvažiuojant iš Lietuvos, tamsus miškas man šiuose reikaluose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 07 24, 14:19)
Labuka, kiek perskaičiau temą, tai vežantis vaiką, pvz i Latviją, jam užtenka turėti tik pasą?  g.gif  taip pat ir tėvams tik pasus? pirma kelionė išvažiuojant iš Lietuvos, tamsus miškas man šiuose reikaluose  doh.gif

Ne, dar reikia Saugumo departamento leidimo išvykti iš šalies!!!

Atsiprašau, nesusivaldžiau nepasišaipiusi blush2.gif Iš tiesų pakanka asmens tapatybės kortelės į Latviją. Pasas irgi tinka. Ir vaikui gim. liudijimo, jei pavardės skiriasi. ES daugiau nieko nereikia, vykstant kažin kur kartais reikia viza iš anksto pasirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 07 24, 15:33)
Ne, dar reikia Saugumo departamento leidimo išvykti iš šalies!!!

Atsiprašau, nesusivaldžiau nepasišaipiusi blush2.gif Iš tiesų pakanka asmens tapatybės kortelės į Latviją. Pasas irgi tinka. Ir vaikui gim. liudijimo, jei pavardės skiriasi. ES daugiau nieko nereikia, vykstant kažin kur kartais reikia viza iš anksto pasirūpinti.

Dar pridurciau, kad reiketu pasiimti taip vadinama "keliones draudima"(medicininiu islaidu draudimas), maza kas gali atsitikti keliones metu, nors jis nebutinas 4u.gif
Atsakyti
Siandiena uzsakiau vaikams pasus biggrin.gif Nesitikejau, kad per 10min. susisuksiu su abiem,dar pries pietu pertrauka biggrin.gif Nieko nereikejo pildyti, tik senus dokumentus parodziau ir savo dokumenta.Vaiku foto vietoje, uzpilde dokumentus vietoje, t.y. tam paciam kabinete, atsiemimo data pasitikrinti kompe ivedus vaiku asmens kodus.Susimoketi nespejome, tai sake, kai atsiimsime pasus prie vietos sumoketi 100Lt,labai patogu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 07 21, 20:01)
O sakykit norint vežtis ne savo vaiką EU kokių dokumentų be paso dar reikia?

Jei vaikas 16m ir vyresnis tai tik paso.O, siaip igaliojimo pas notara pries metus reikejo.
Atsakyti
sveiki 4u.gif gyvename airijoje visa seima dukra isvyko su mano teciu atostogauti i lietuva vaziuosiu pati parsivesti atgal bet is lietuvos isvaziuojant juk reikalingas mano vyro sutikimas gal kas zino kur uzsienyje galima parasyti ta sutikima turbut reik ieskoti notaro
Atsakyti
QUOTE(purple @ 2009 07 25, 09:11)

Nerieikia jokio sutikimo, jei pati važiuosit parsivežt:
http://uk.mfa.lt/index.php?523048135
Atsakyti
QUOTE(purple @ 2009 07 25, 10:11)
sveiki 4u.gif gyvename airijoje visa seima dukra isvyko su mano teciu atostogauti i lietuva vaziuosiu pati parsivesti atgal bet is lietuvos isvaziuojant juk reikalingas mano vyro sutikimas gal kas zino kur uzsienyje galima parasyti ta sutikima  turbut reik ieskoti notaro

Nereikia ne tik, kad sutikimo.. Bet koks žmogus gali imti jūsų vaiką ir vežtis į Airiją ar Lietuvą... Ir pats jūsų vaikas gali važiuoti...
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 07 24, 15:19)
Labuka, kiek perskaičiau temą, tai vežantis vaiką, pvz i Latviją, jam užtenka turėti tik pasą?  g.gif  taip pat ir tėvams tik pasus? pirma kelionė išvažiuojant iš Lietuvos, tamsus miškas man šiuose reikaluose  doh.gif

Jezau, vežemės vaiką per LV be jokių pasų, net į galvą nešovė kad gali prireikt blink.gif unsure.gif Bet kaip suprantu tereikėjo tik gimimo liudijimo? Net jo nebuvau paėmusi.

Sakykit, o nuėjus ten kur fotografuoja taip ir sakyti, reikia vaikui nuotraukos kelionės pasui ir jie žinos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 27 liepos 2009 - 10:52
QUOTE(Abo @ 2009 07 27, 11:50)
Jezau, vežemės vaiką per LV be jokių pasų, net į galvą nešovė kad gali prireikt  blink.gif  unsure.gif Bet kaip suprantu tereikėjo tik gimimo liudijimo? Net jo nebuvau paėmusi.
Sakykit, o nuėjus ten kur fotografuoja taip ir sakyti, reikia vaikui nuotraukos kelionės pasui ir jie žinos?

Labai jums pasiskeke, kad niekas nesustabde 4u.gif
Uzsienyje gimimo liudijimo nepakanka. Reikia paso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 27, 12:56)
Labai jums pasiskeke, kad niekas nesustabde 4u.gif
Uzsienyje gimimo liudijimo nepakanka. Reikia paso mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , tikrai gimimo liudijimo nepakanka. Nesvarbu, kad ner dabar muitiniu, bet pvz. dabar daznai pasieny stovi pasienieciai ir tikrina dokumentus. Juk Latvija toks pat uzsienis, kaip ir Anglija ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2009 07 27, 12:17)
bet pvz. dabar daznai pasieny stovi pasienieciai ir tikrina dokumentus.

Mus kartą Latvijoj tikrino ne pasieniečiai, o Migracijos tarnybos darbuotojai - stovėjo mašina už krūmo jau kokį kilometrą nuo sienos pravažiavus.
Atsakyti