Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kelionės dokumentai

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 14, 21:10)
100 per mėn. 150 ir 200 per savaitę (ar kiek ten) ir per parą.

Per mėnesį vaikui pasas jau visa savaitė kaip kainuoja 50 lt. thumbup.gif Atpigino vasarai matyt. Mes tempėm gumą dėl mažių pasų, kol netikėtai atpigimo sulaukėm. doh.gif thumbup.gif Kai daryt pasus 3 vaikam reikia, visai neblogas tas atpigimas.
Atsakyti
Mergaites, rimtai vaikui 50 Lt kainoja? Ar tikrai per menesi padaro?
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2008 05 16, 15:31)
Mergaites, rimtai vaikui 50 Lt kainoja? Ar tikrai per menesi padaro?

siandien dariau pasus: per menesi 50lt, per 5dienas 100lt, per 1d. 150lt
Atsakyti
mergaitės- į Turkiją ar užtenka kortelės ar paso reikia?
Atsakyti
Reikia paso, as kaip tik ziurejau sarasa kur galioja korteles, ir rodos Turkijos ten tikrai nera!
Atsakyti
Į Turkiją būtini pasai - man teko trim vaikam daryti, nes iš pradžių buvom manę Kreton skristi ir tik korteles darėmės...
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 09:40)
Lauksiu žinių. smile.gif

tai va, jau grizom 4u.gif
del skirtingu pavardziu, jokiu problemu nebuvo, buvau, del viso pikto pasijemus vaiku gimimo liudijimus, bet ju niekas neprase 4u.gif
atostogos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gal kas zinot kokiu reikia papildomu dokumentu, noriu veztis draugo vaika, jis turi laikinaja globa, man parase igaliojima ar dar ko reikia daugiau?
Atsakyti
Mamytes jus nejuokaukit vaikuj pasas kainouja 100 lt blink.gif , o gal kokiu nuolaidu vaikams yra? karsta.gif
Ascia su vaiku susiruosiau i Baltarusija nuvaziuot, pailset sodyboj, o cia tokios kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koaladi: 26 gegužės 2008 - 21:24
Pasas dabar 50 Lt kainuoja, nors mes dar pirkom kai kainavo 100.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 27 gegužės 2008 - 13:20
50 Lt. cia bendra tvarka, jei skubiai-tada brangiau
Atsakyti
Siek tiek paskaitinejau, bet visko tikrai neperskaitysiu. Gal kuri nepatingetumete man tundrai paaiskint blush2.gif
Zodziu pasiemu vaika, tevu pasus, gimimo liudijima, is seniunijos deklaracijos pazyma, ir einu kur i pasu poskyri? O kada i migracijos tarnyba reiks ar nereiks?
O banke moketi kiek ir kada?
Atsakyti