Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Kaliteja @ 2006 05 25, 10:30)
O kaip puiku,reikės ir man sėklų parduotuvėje pasiteirauti.Arba eisime nuomoti tokį prietaisą kur švyrą presuoja,kai trinkeles deda,berods,vakar pažystami patarė.
Na man ir gražu kai vejoje kažkas auga,na bet ne tokiu mastu,kad net veją užgožia.

Mes tai volavom su didelia nesukapota malka, tokiu rasteliu apvaliu, ir rideni sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 25, 10:30)
teks tau jas suvalgyti, žiūrėk, vos ne dievų maistas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai tikrai bjauri žolė, pabandysiu namie paieškoti, kažkur visai neseniai skičiau kažkokį straipsnį apie jas, tik tiek ir prisimenu, kad sunku su jomis kovoti.... užuojauta. Vaikystėj, prisimenu, kaime mama liepdavo jų pakrūmėm priskinti viščiukams lesinti smile.gif

Oj labai gerai būtų, jei rastum ką nors, gal gali į AŽ įmest?
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
O kad ją valgyt galima... Net neįsivaizdavau, tikrai nustebinai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 05 25, 10:07)
Oj labai gerai būtų, jei rastum ką nors, gal gali į AŽ įmest?
Būčiau labai dėkinga  4u.gif
O kad ją valgyt galima... Net neįsivaizdavau, tikrai nustebinai  blink.gif

jolaxus imesk ir cia ne tik i Acacia az, nes pas mus irgi si pabaisa bando isitvirtinti, tad daug kam gali buti aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
su garšvom irgi vargstam - nors pernai nupurkšta buvo roundapu, kai veją firmelė tvarkė sėjo, bet šiemet iš gilumos vėl žiūriu galvas kiša... gyvybingos bjaurybės. O skanumo - ragavau, man tai neskanu...biggrin.gif

skaičiau kažkuriame sodininkų žurnale straipsnį, kad jei garšvą 4-5 kartus nurauni nupjauni (lapus), tai stiebagiumbiai nebeturi jėgų augt ir silpsta. nelabai tikiu, bet stebėsim - pvz koks bus vaizdelis po 4-5 vejos pjovimų (po 2 dar gražiai tos draugės matosi...)
Atsakyti
Vargelis su tom garšvom... Na laukiu nelietingo oro ir purkšiu, daug ir stipriai smile.gif O kol kas tame pakraštyje teks pakentėti su pievele, nesėti dar... O paskui turbūt užsėti pievelę ir tikėtis, kad tos, kurios ataugs, iš tikrųjų nusilps tą pievelę šienaujant...
Atsakyti
Labas 4u.gif

pradedanti sodininkė ieško patarimo: susiruošiau kurti naują gėlyną, bet nukasus vėlėną tam skirtoj vietoj pamačiau, kad skruzdėlynas blink.gif Kažin ar naikint tas skruzdėlyteas ar palikt ramybėj? g.gif
Patarkit, please blush2.gif
Atsakyti
Nuo rytojaus N.Vilnioje Kojelaviciaus g. Gelininkystes bandymu stotyje augalu paroda- pardavimas ar varysit?
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 05 25, 16:16)
Nuo rytojaus N.Vilnioje Kojelaviciaus g. Gelininkystes bandymu stotyje augalu paroda- pardavimas ar varysit?

ot ačiū, kad priminei, 4u.gif turėjau rimtų ketinimų anksčiau, o dabar jau truputį kitaip pasiplanavus, bet gal savaitgalį reikės kaip ištaikyti g.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad levandos pasodintos tarp roziu atbaido amarus nuo pastaruju? Kas dar tinka sodint salia roziu? O tai dabar pas mane biski daug plikos vietos tarp ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 05 25, 19:04)
Ar tiesa, kad levandos pasodintos tarp roziu atbaido amarus nuo pastaruju? Kas dar tinka sodint salia roziu? O tai dabar pas mane biski daug plikos vietos tarp ju  ax.gif

nezinau, kaip levandos, bet girdejau, kad gvazdikeliai (ta prasme tagetes) irgi kazkokius knkejus nuo roziu atbaido
bet rozes nelabai megsta kompanija, todel rozynas dazniausiai buna toks plikokas
bet galima sodint daugemecius zemus augalus
Atsakyti
man tai gražu rožės vienos ir plikos. Kai suželia ir apsižieduoja, tai jau jokia šalia esanti gėlė nebeįsikomponuoja. tongue.gif
Skaičiau, kad lelijų "apačia" mėgsta būti šešėlyje, o "viršunėlės" - saulėje. Ką šalia lelijų sodinat ?
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 05 25, 21:41)
man tai gražu rožės vienos ir plikos. Kai suželia ir apsižieduoja, tai jau jokia šalia esanti gėlė nebeįsikomponuoja.  tongue.gif
Skaičiau, kad lelijų "apačia" mėgsta būti šešėlyje, o "viršunėlės" - saulėje. Ką šalia lelijų sodinat ?

pas mane vienadienes auga
ir tokie pavasari zydintys "auskariukai" (tikro ju vardo nezinau unsure.gif ), sitie prie aukstuju leliju
Atsakyti