Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

as sakiau dar uz prudo padarysiu tokius kalniukus ir apzeldinsiu pasodinsiu dekoratyviniu augalu akmenu pridsesiu, turetu Ziuretis neblogai :)nes sklypas gal didokas 17 aru, tai tik jegu nazinoma ir pinigu reikia igyvendint!!
Atsakyti
Sveikos, dar katlelį,

tai man apie kanas nei viena nieko ir neparašysit????????

Atsakyti
Jo, lygus paviršius ne ką lengviau tvarkomas drinks_cheers.gif Augalų reikia įvairiaūgių ir tai ne viskas pavyksta. Įkalbinėju kaime paįvairint aerodromą, bet tam daug žemės reikia blush2.gif o ir viską perrausti nesinori unsure.gif Tau, Jolaxus, faina, kad iš karto kalvotą vietovę turi biggrin.gif Nors kaip sakoma, visada traukia tas, ko neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 05 23, 16:22)
Sveikos, dar katlelį,

tai man apie kanas nei viena nieko ir neparašysit????????

MamyteVK, nu nepyk gi, kad merginos neparašo, gal nelabi čia šiandien sėdinčios ir augina tuos kanus smile.gif
mano brolienė augina, tai nieko ten įmantraus nededa, tik pas ją žemė gera, trąši, tai gal ir nereikia g.gif
paskaityk, gal kai kuriuos ataskymus rasi
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 23, 15:42)
MamyteVK, nu nepyk gi, kad merginos neparašo, gal nelabi čia šiandien sėdinčios ir augina tuos kanus smile.gif
mano brolienė augina, tai nieko ten įmantraus nededa, tik pas ją žemė gera, trąši, tai gal ir nereikia g.gif
paskaityk, gal kai kuriuos ataskymus rasi

Ačiū jolaxus,

šį straipsnį jau skaičiau, tai norėjau, kad kas nors iš praktikos apie šiuos augalus papasakotų.

Na, o jau tavo rasakilos kaip gražiai atrodo
smile.gif
, vakar kaip tik pievoje jų radau, tai reikės šiandien išsikasti ir į savo kiemą nešti, pasakiškai atrodo, ypač su tom heucherom mirksiukas.gif . Beje, matau, kad gražiai tvarkotės apie namą, liuks, man irgi reikės iš tokių kaip tu pavyzdį imti ax.gif
Atsakyti
Jolaxus-na ir graži jūsų pievelė.
Aš kaip tik dabar ruošiuosi vis po truputį pasisėti ir man įdomu,ar jūs volą turite ar ką vietoje jo naudojate g.gif Na pas mane tokios pievelės niekada nebus,nes kurmiai puikiai darbuojasi,o visą kitą gal kaip nors po truputį susikursiu ir pati,tik laiko klausimas.Na vyras padėti beveik neturi kada,o aš ir kokio mažo prūdžiuko norėčiau ar šiaip ką gražaus sode pasidaryti.Taigi tikrai įkvėpimo ir minčių reiks pasisemti iš jūsų. ax.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas,jūsų vejoje nėra pienių,kaip jūs su jomis kovojate,nes pas mus sode tai jų devynios galybės priauga.Girdėjau kad dažnai pjaunant ir tankėjant vejai,jos lyg ir nebeturi kur augti?
Nes pas mus dar tik mažas lopinėlis vejos,o noriu visą sodą užželdinti.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 05 23, 17:20)

Ir dar klausimas,jūsų vejoje nėra pienių,kaip jūs su jomis kovojate,nes pas mus sode tai jų devynios galybės priauga.Girdėjau kad dažnai pjaunant ir tankėjant vejai,jos lyg ir nebeturi kur augti?

aš tai purškiu herbicidais kokius tris kartus per sezoną, tačiau jei būna tik pavienės piktžolės, tai išraunu. Iš tiesų kuo toliau tuo labiau tankėjant vejai jų mažėja. Štai nuo šitos vietos praėjusioj temoj kalbėjom apie tai.
Atsakyti
mirksiukas.gif
turiu pievelę prie namų, tai buvo visko. bis.gif
ir dobilų iš kažkur, ir pienių iš visur, dobiliukus, gysločius, ....išnaikinau su chemikalais (turgui pirkau 2 buteliukai- "Graži vėja" vadinasi juos ten reikia dozėm sumaišyti ir purkšti) Dobiliukai greit išnyko......... o pienių tai ir dabar tuoj atskris, kol kas beveik nėra, bet kai vejas papūs tai ir pripūs! bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
pievelė ir tanki ,ir "pirmu numeriu kerpam", bet viena kita vis tiek atsiranda. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galit pasidalinti patirtimi kaip prižiūrėti bijūnus? Kai įsikėlėm gyventi buvo pasodintas, bet per 4 metus dar nemačiau žiedų verysad.gif Kai išgenėjom medžius tai nors pumpurus sukrovė, bet taip ir nepražydo schmoll.gif Sklypą kažkiek apsitvarkėm, tai dabar jau galėčiau rasti jam ir kokią kitą vietą, tik turbūt dabar jau nelaikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(emarcike @ 2006 05 24, 15:45)
mirksiukas.gif
turiu pievelę prie namų, tai buvo visko. bis.gif
ir dobilų iš kažkur, ir pienių iš visur, dobiliukus, gysločius, ....išnaikinau su chemikalais (turgui pirkau 2 buteliukai- "Graži vėja" vadinasi juos ten reikia dozėm sumaišyti ir purkšti) Dobiliukai greit išnyko......... o pienių tai ir dabar tuoj atskris, kol kas beveik nėra, bet kai vejas papūs tai ir pripūs! bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
pievelė ir tanki ,ir "pirmu numeriu kerpam", bet viena kita vis tiek atsiranda.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kur pirkot tuos buteliukus ir kokia kaina , bandysiu ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarelis @ 2006 05 24, 14:06)
O kur pirkot tuos buteliukus ir kokia kaina , bandysiu ieskot 4u.gif

Va va ir mane sudomino,reiks ir man tą "Graži veja" paieškoti,bet manau ,kad sėklų parduotuvėje turėtų būti. g.gif
Na dar vejos normalios neturiu,o jau chemikalais rūpinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 05 24, 14:48)
Sveikos,

Ar galit pasidalinti patirtimi kaip prižiūrėti bijūnus? Kai įsikėlėm gyventi buvo pasodintas, bet per 4 metus dar nemačiau žiedų  verysad.gif Kai išgenėjom medžius tai nors pumpurus sukrovė, bet taip ir nepražydo  schmoll.gif Sklypą kažkiek apsitvarkėm, tai dabar jau galėčiau rasti jam ir kokią kitą vietą, tik turbūt dabar jau nelaikas  g.gif

Apie bijunus: ju nereikia giliai i zeme sodint, sako po to blogai auga. Siaip pati turiu juos kokius 3 metus, tai pirmus dvejus metus labai negausiai jie pas mane zydejo, nes vis buvo perkeldinejami is vienos vietos i kita, bet dabar jau daug pumpuru matosi! Turiu net 4 bijunu krumus, ir visi skirtingu spalvu. Geriausiai juos persodinti rugpjucio menesi.
Sekmes
Atsakyti