Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(MamyteVK @ 2006 10 05, 14:22)
O as labai noriu i LZUU vykstancia paroda, reikes sestadieni lekti, kad tik nelytu  g.gif . Va, jau matau kaip kaimyne savo kieme kazka sodina, jau is parodos grizusi..., ir as noriu  blush2.gif  lotuliukas.gif

aš ten studentavau prieš n metų wub.gif gerai būtų pasiganyt po pramintus takus, ale gi mink dabar iš Vilniaus... dar tame kieme darbų galybės.... ax.gif
Atsakyti
Šiaip jau parodėlė bus ir Vilniuj mokytojų kiemelyje šį savaitgalį mirksiukas.gif

Sorry.... Šiaip jau visas mokytojas su pedagogine švente
4u.gif smartass.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 05 spalio 2006 - 14:53
QUOTE(jolaxus @ 2006 10 05, 13:28)
aš ten studentavau prieš n metų wub.gif gerai būtų pasiganyt po pramintus takus, ale gi mink dabar iš Vilniaus... dar tame kieme darbų galybės.... ax.gif

Žinai, aš ten irgi studentavau... smile.gif, vat ir noriu ten nuvykti ne tik dėl parodos, bet ir dėl nedidelės nostalgijos.
Beje, skambinau į "Erfurto sėklas", tai sakė, kad jie irgi toje parodoje dalyvauja, tai reikės apžiūrėti jų asortimentą, gal rasiu ką nors įdomaus bigsmile.gif
Papildyta:
Žinot, o aš vėl neatsispyriau "Florexlit'o" vilionėms ir prieš gerą mėn. užsisakiau kelias kanas ir rododendrą, kuris mane pakerėjo. Ir ką jūs manot, nieks man jų dar neatsiuntė doh.gif . Tai dėl kanų tai nieko, bet rododenro tai į sniegą nesodinsiu, jei jie sugalvos kokį lapkritį atsiųsti tai jau bus po laiko schmoll.gif . Kaip visada "Florexlit'as" su tais užsakymais delsia verysad.gif
Atsakyti
Bandžiau įdėti augalo nuotrauką, susikūriau "yahoo" albumą, ir ką, g.gif netinka, neduoda tokios nuotraukos čia demonstruoti, rašo, kad "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami ". verysad.gif Tai kaip man tada daryti... g.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Naujoji tema štai čia ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ar galite pasiulyti kokias fotogalerijas kur galima pamatyti kaip sutvarkyta aplinka, labai reiketu....
Aciu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ale @ 2008 07 01, 11:32)
Sveikos, ar galite pasiulyti kokias fotogalerijas kur galima pamatyti kaip sutvarkyta aplinka, labai reiketu....
Aciu!!!!!

kad jau si tema lb sena rolleyes.gif niekas nebesisnekuciuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 01, 15:47)
kad jau si tema lb sena rolleyes.gif niekas nebesisnekuciuoja schmoll.gif

Nagi radau nedamuštą temą, pabaikim ją ar ką ????
Atsakyti
Knifofija, man dar vienas klausimas neduoda ramybės, vienoje iš tų nuotraukų, kurias buvai sudėjus į naujiausią temą iš kelionės, šiltnamy, ar kaip jį pavadinus,kad nepagadinus, ten lelijų lapai ant vandens tokiais užsirietusiais kraštais ar lūgnių?
Atsakyti
g.gif kodėl tema nepribaigta ,a g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti