Jo puslapiai i pabaiga atidarysim namo aplinka 4 o po to 5
Tik dabar nezinau kur nusipirkti Alytuje silauogiu ir taip pat noriu tresniu nes pas mane tik 1 medelis ir kaip kazkur skaiciau kad jei 1 tai nelabai veda vaisius. Tai zinokit kad pasitvirtino nes siemet uzderejo tik dvi uogos O rododendram as irgi nieko nepyliau tik durpes. Radau forume apie juos parasyta kad i 1 laistytuva 1 stikl. acto ir taip parukstina dirva. Tai jei cia teisybe tai galima ir silauogem bet kazko bijau bandyti ar teisybe?
Labai dziugu kad prisijunge profai tai jei turit ka idomaus imskit fotkes parodykite
O man medelyne pardaveja sake taip: "isivaizduojat buna tokiu nemastanciu zmoniu, kad rododendrus actu laisto... "
QUOTE(jolita123 @ 2006 10 02, 21:22)
Jo puslapiai i pabaiga atidarysim namo aplinka 4 o po to 5
Tik dabar nezinau kur nusipirkti Alytuje silauogiu ir taip pat noriu tresniu nes pas mane tik 1 medelis ir kaip kazkur skaiciau kad jei 1 tai nelabai veda vaisius. Tai zinokit kad pasitvirtino nes siemet uzderejo tik dvi uogos O rododendram as irgi nieko nepyliau tik durpes. Radau forume apie juos parasyta kad i 1 laistytuva 1 stikl. acto ir taip parukstina dirva. Tai jei cia teisybe tai galima ir silauogem bet kazko bijau bandyti ar teisybe?
Labai dziugu kad prisijunge profai tai jei turit ka idomaus imskit fotkes parodykite
Būna savidulkės trešnės, bet mes irgi pirkom dvi nes savidulkių nebuvo tos veislės kur patiko. na pakalbėjau su žmonėm kur augina trešnes, tai biškį apsiraminau, nes sakė nulesa tie paukščiai uogas, bet ir lieka jų, plius kol maži medžiai tai ne taip jau ir nulesa.
O šilauoges kai pirkau parodoj, girdėjau kaip pardavėja sakė kad yra specialios trašos šilauogėms, bet dar nežiūrėjau parduotuvėj.
QUOTE(Sonatag @ 2006 10 03, 08:21)
...
O šilauoges kai pirkau parodoj, girdėjau kaip pardavėja sakė kad yra specialios trašos šilauogėms, bet dar nežiūrėjau parduotuvėj.
Šilauogėms reikia rūgščios žemės, kažkur skaičiau, kad trąšos tinka tokios pačios kaip rododendrams.
QUOTE(jolaxus @ 2006 10 03, 08:25)
Šilauogėms reikia rūgščios žemės, kažkur skaičiau, kad trąšos tinka tokios pačios kaip rododendrams.
O kada kaži reikia tręšt?
Dabar tai pridėjau durpės rūgščios, tai gal nereikia be pavasario
Nu bet actu laistyt- kažkaip net man labai jau keistai pasirodė
QUOTE(Sonatag @ 2006 10 03, 08:28)
O kada kaži reikia tręšt?
dėl acto nieko neteko girdėt, o apie trąšas skaičiau tik vakar, tai atmintis dar šviežia rekomenduoja tręšti anksti pavasarį dar prieš vegetacijos pradžią, o paskui dar kartą po žydėjimo
o va čia dar įmetu rudeninėmis spalvomis nusidažiusias savo kochijas kažkas sakė kad kitam sezonui jos užsisėja stipriai, bet man dabar toks gražus akcentas gėlyne, kad kitais metais pasiryžusi prasiravėt jei bus per daug
O kaip tik pas mamą panašios auga, dar klausiau kaip vadinas. Labai fainos, jos per vasarą žalios, o tik rudeniop paraudonuoja ?
Aš irgi pavasarį iš sėklyčių daiginau šitas kochijas, nes labai sužavėjo paveiksliukas ant pakelio.
O šilauogių turėtų būti ir Kalvarijų turguj, nes ten gi savaitgaliais prekiauja įv. medeliais. Aš tai pirkau pavasarį Anykščių turguj (15 lt.), vidutinio vėlyvumo, sudinau į durpes, o dabar žiūriu prekiauja ir vėlyvomis, tai jau gundausi
O šilauogių turėtų būti ir Kalvarijų turguj, nes ten gi savaitgaliais prekiauja įv. medeliais. Aš tai pirkau pavasarį Anykščių turguj (15 lt.), vidutinio vėlyvumo, sudinau į durpes, o dabar žiūriu prekiauja ir vėlyvomis, tai jau gundausi
QUOTE(Sonatag @ 2006 10 03, 08:44)
O kaip tik pas mamą panašios auga, dar klausiau kaip vadinas. Labai fainos, jos per vasarą žalios, o tik rudeniop paraudonuoja ?
būtent taip - paraudonuoja rudeniop, va čia kokios buvo jaunos kai tik išsodntos į gėlyną pradėjo vešėti
Euonymus fortunei Emerald Gaiety - sis ozeksnis augs kaip vijoklis, ar kaip krumiukas? Ar istvers ziema, ar mazai tiketina? Gal kas toki auginat?
Jolita 123,silauogiu Alytuje pasiziurek prie "Statykime taip" pastato.Ten salia prekiauja sodinukais.Daznai buna ir silauogiu.Siuo metu 30proc nuolaida.
Aciu Regila butinai apsilankysiu net nezinojau ,skaiciau forume kad tu turi visokiu augaliuku tai turbut pavasary susisieksim ,bet mane labai domina spygliuociai. Apsirgau as jais galbut as klystu bet man atrodo kad vasarines geles tai vienkartine investicija o krumai ir medeliai o ypac spygliuociai grazus tiek ziema tiek vasara. Na bet cia tik mano nuomone