Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Reqila, o kaip juka ziemoja? Ar daug cackinimosi? Mano puske Alytuj gyvena, as pati kartais atvaziuoju, tai gal prie progos ir nupirkciau. Tiesa manau pavasari gal geriau apsimoka? Tu jas vistiek geriau paglobosi, nei as.
Papildyta:
Dar labai susizavejau sibiriniu hibisku, gal kas ka zinot apie sio augalo ypatumos, patirties auginimo turite?
Atsakyti
Merginos perskaiciau visus puslapius is naujo!!! Ir parisiminiau visas musu idejas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prisisodinau roziu pavasary auga biggrin.gif Bet va kaip ziurinejau viska pagalvojau kad jos gali man nusalti g.gif Zinau kad rododendrus reikia gausiai palieti pries ziema ir uzdenkti eglisakem o kaip su rozem? O roze irgi gausiai palieti? g.gif
Atsakyti
O kada cia taip gausiai palieti? unsure.gif
Atsakyti
Jei rododendrus tai pries uzsalant manau kada spalio pabaigoje gal blink.gif Nes mano sodininkavimas pirmi metai o apie rozes visai nieko nezinau. Gal kas apsvies pradedancias thumbup.gif
Atsakyti
Siap negirdejau, kad rozes reikia laistyti, jas reikia tik apdengti eglisakem, vijoklines prilenkti prie zemes, nepalikti ilgu stiebu. O rododendrus laisto tam, kad jie ir ziema garina vandeni per lapus, jei nepalaistai, tai jie susisuka ir atrodo kaip negyvi, o rozes, juk ziema be lapu.
Dar zinau, kad gausiai prilieti reikia ir spygliuocius, tada jie irgi geriau perziemoja.
Atsakyti
Rozes reikia dengti(liejimas neapsaugos nuo salciu).Juku kai kas visai nedengia(as dengiu,mulciuoju).
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 09 30, 18:44)
Rozes reikia dengti(liejimas neapsaugos nuo salciu).Juku kai kas visai nedengia(as dengiu,mulciuoju).

Aš kai pirkau juką, man patarė ją žiemai apdengti. Pavyzdžiui eglišakėm smile.gif
Atsakyti
O as nesidomejau juka, nes galvojau, kad ja kiekviena ziema reikia trobon parsinest issikasus doh.gif galvoju nu jau man cia vargo perdaug bus ta kruma tampyti lotuliukas.gif o pasirodo ji ziemoja lauke bigsmile.gif
Atsakyti
Ir isivaizduokit, kai tokia salta ziema buvo pvz.raganes issalo, o jukos kuo puikiausiai perziemojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2006 09 30, 20:21)
Ir isivaizduokit, kai tokia salta ziema buvo pvz.raganes issalo, o jukos kuo puikiausiai perziemojo  thumbup.gif

Geras blink.gif Čia kaip paradoksas. Raganių tai liktai nedengiam žiemai blink.gif O juką tikriausiai irgi galima būtų vien durpėmis apdengti. Nes mes rododendrą su durpėmis dengiame rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip tie dengimai man nepatinka. O idomu kaip reiks man apdengt tuos mazucius rododendrus, kur pirkau nebrangiai. g.gif
Atsakyti
Aš "pastatau" tokią palapinę iš kuoliukų ir apkaišius eglišakėm apvynioju špagatu. Panašiai ir juka žiemojo, tik jos lapus surišau(suspaudžiau). O kas auginate knifofiją - ar ją reikia dengti. Aš pernai uždengiau, neperžiemojo - nesuprantu, ar iššalo ar iššuto.... Šiemet vėl pasisodinau...
Atsakyti