Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(*Bitutė* @ 2006 09 28, 10:34)
Sveikutės 4u.gif seniai bebuvau aš čia užsukus ax.gif
išgirdau šiandiena,kad Zpyškio medelyne 75% nuolaidos thumbup.gif tai va=iuosiu pirkti dekoratyvinių medelių,ir rožę stiebinę wub.gif

Ech, sekmadienį buvau dar nebuvo tokių nuolaidų verysad.gif

QUOTE(Regila @ 2006 09 28, 10:41)
Mano jukos treciametes.Kaina 8-10Lt(priklauso nuo dydzio).Mugese teke matyt,taciau mazesnes,nei siuo metu mano-15Lt(antramete).Panasi ar siek tiek didesne-25Lt.
Sodinti reikia geresneje zemeje ir saules pasiekiamoje vietoje.Pavesyje skurs.

oi kaip gundausi blush2.gif Regila, o kaip su perdavimu ? siunti ar gal būsi pvz. mugėj Noreikiškėse ar pan. ?
Atsakyti
O is kokio miesto esi?Gal dar ka pasiulyti?Uzsuk i www.sodai.lietuvoje.com
ten viskas is mano sodo..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 09 28, 11:08)
O is kokio miesto esi?Gal dar ka pasiulyti?Uzsuk i  www.sodai.lietuvoje.com
ten viskas is mano sodo..

Iš Vilniaus, bet dažnai būnu ir Kaune. Einu žiūrėti tavo puslapio rolleyes.gif
Atsakyti
..bet as is Alytaus.Nebent tau tiktu pries 8val ryto atsiimt is stoties(giminaitei sesija ir ji kasdien vazineja).Jei ji vaziuos kita savaite-galeciau iduoti.Kol kas vienintelis perdavimo budas siuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 09 28, 11:22)
..bet as is Alytaus.Nebent tau tiktu pries 8val ryto atsiimt is stoties(giminaitei sesija ir ji kasdien vazineja).Jei ji vaziuos kita savaite-galeciau iduoti.Kol kas vienintelis perdavimo budas siuo metu.

matau, kad iš Alytaus sad.gif ne, kol kas niekaip negaliu atsidurti 8 ryto stotyje verysad.gif turbūt ištyrinėsiu psl. ir kažkada teks aplankyti Alytų g.gif
Atsakyti
o kaip pasiimti? ar reikia i Alytu vaziuoti? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 09 28, 10:20)
Merginos,lauko juka skiriasi nuo kambarines..Ju pjaustyti tikrai nereikia.Kai siek tiek paauga,pradeda aplink save vaikucius auginti.Paaugusius atskirsit arba paliksit augti kartu.Zydi nepaprastai graziais baltais ziedais.Jei greitai rasiu foto-imesiu.Siu augaliuku pardavime turiu ir as.
Papildyta:
Stai kaip atrodo ta lauko juka:
user posted image

QUOTE(Regila @ 2006 09 28, 10:30)
Galtonija-svoguninis augalas.Jis jau antra karta zydi.Zaliaziede perzydejo,dabar zydi baltaziede.
taip atrodo zaliaziede:
user posted image
o taip bebaigianti zydet baltaziede:
user posted image
Turesiu abieju.

Norėčiau ir aš abiejų augaliukų. Tik dėja niekaip perduoti manau nepavyktų verysad.gif

QUOTE(*Bitutė* @ 2006 09 28, 10:34)
Sveikutės 4u.gif seniai bebuvau aš čia užsukus ax.gif
išgirdau šiandiena,kad Zpyškio medelyne 75% nuolaidos thumbup.gif tai va=iuosiu pirkti dekoratyvinių medelių,ir rožę stiebinę wub.gif

O čia tik Kaune? blush2.gif
Atsakyti
Jei susitarsit kelios-supakuosiu i atskirus ir veliau dar i viena bendra krepsi..ir idesiu i autobusa.Beliks tik vienu metu i stoti ateit atsiimt.
Atsakyti
Na, vis dėl to aš jau šiandieną neiškenčiau, ir nusipirkau juką blush2.gif Sakė poros metų senumo ax.gif Žiūrėsim dabar, kada pražys wub.gif
Atsakyti
Kitais dar nezydes,bet dar kitais-tikimybiu yra.Priklausys kaip augs..
Atsakyti
gal tikrai galetum man ideti i autobusa, galeciau dar is taves pasirinkt keleta augaliuku, kad tau apsimoketu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Regila ,

o juka kokio amziaus pradeda zydeti? Ir dar noreciau paklausti, ar butu galima pas jus uzsisakyti juka pavasariui, nes dabar dar dirva pas mane neparuosta, pavasari ja reikes aparti ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Sfinxute @ 2006 09 28, 08:10)
visada paskaitau jūsų skyrelį  bigsmile.gif pasinaudoju Jolaxus patarimais, AČIŪ  4u.gif  bet taip niekad ir neprisijungiau  blush2.gif
gal gali nupaveiksluoti kaip atrodo?  bigsmile.gif

mes savaitgalį prie tvoros susisodinom piramidines tujas  ax.gif kokiom trąšom jas trešiat?  g.gif

Gerai, pabandysiu nufotografuoti ir pabandysiu ideti i foruma.

Papildyta:
Deja, neidesiu tujos foto, nes nepatalpinusi jos kokiame nors internetiniame puslapyje neikelsiu, todel gali tik el.pastu issiusti.
Atsakyti