QUOTE(jolaxus @ 2006 09 21, 15:22)
turi būti ant pakelio nurodytos rekomendacijos kokiam plotui skirta. jei manęs atmintis neapgauna, ant 20 kg maišo kurį mes pirkom, buvo nurodyta, kad jis skirtas maždaug 5 a plotui, ir iš tiesų savo 13 a susėjom tris maišus po 20 kg.
vadinasi 1 a užsėti reikia apie 4 kg, taigi to 1 kg pakelio užteks apie 20-25 kv.m. va, kokia matematika
Nu čia kaip kam,nes aš taip noriu taip noriu,kad veja sudygtų,tai kai pavariau viename plote žolės
paskui žiūriu,kad kažin ar mano 5 arams to 20 kg maišo užteks,na bet paskui taupiau pyliau ir beveik pusė liko
QUOTE(astavo @ 2006 09 21, 16:36)
pasisodinom pries 3 savaites pievute, viena diena grazus oras buvo, o jau kitos
vakare praejo baisiausias lietus su dideliu veju tai galit isivaizduoti kaip mes jautemes- su vyru nakti praktiskai prasedejom lovoj- taiiip gaila buvo ideto darbo..
dabar sudygo, bet netolygiai, reikes pavasari taisyti vaizda. galvoju su kokiu grebliuku lengvai papurensiu tas vietas, kur reciau sudygo ir pabersiu seklos,
kazi gerai bus??? Va ir man taip buvo,o sėkla katik papilta,tai visa išplaukė į kelias vietas,nes aišku lygiai kaip stiklas,tai nesugebu padaryti
tai kitą dieną viską grėbliavau,dar žemių pyliau ir kur ne kur naujai sėklos papyliau.Dabar jau dygsta,bet plotais,kur labiau sėkla išmirkus buvo,ten daugiau,o kitur mažiau,bet manau susivienodins.
Mes tai kai suvolavome sėklą papyliau ir dar su grėbliu perėjau,tik va kad gumuliukų liko,brt gal labai jau blogai nebus
o kad ir bus,ką jau be pakeisi.....
QUOTE(jolaxus @ 2006 09 22, 08:59)
O kokias trašas patartumėte,na kad veją gražią turėti
Pavasarį teks dar vieną plotelį atnaujinti,nes jau neišvaizdus toks
QUOTE(Tina* @ 2006 09 23, 07:43)
Ikalbino mus pirkti zole Liliput, tai ir pasejau. Ji letai auganti ir neatspari mindziojimui. Toj vietoj pas mane ir nemindziojama. Gal kas sejot tokia?
Mane ji ir sužavėjo,bet kad neatspari myndžiojimui,tai ir nepirkome.
Žiūrėsiu kokia šita sudygs,kurią rekomendavo ir Miglės daug,tai sako labai graži,tikėkimės.
O kūrmis parazitas knisa,nei tos "Grybai" baidyklės nepadeda,nors kažkiek apmažėjo