Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2006 05 18, 12:40)
krapštymasis apie gėles - nerealus atsipalaidavimas nuo bet kokios mokslinės ar darbinės įtampos wub.gif suleidi nagus į žemę ir visos čakros atsidaro biggrin.gif

Super pasakymas thumbup.gif Man taip ir buna 100 proc. Vel naktineju ax.gif
Atsakyti
nu mano aplinka toli gražu nuo Kristidos mamos išpuoselėtų gėlynų unsure.gif . Pas mane chaosas, bet man jis-mielas blush2.gif
Atsakyti
Elina, labai grazu wub.gif
Man tas akmenukas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 08:55)
nu mano aplinka toli gražu nuo Kristidos mamos išpuoselėtų gėlynų unsure.gif . Pas mane chaosas, bet man jis-mielas blush2.gif

na nėra čia jau pas tave toks ir chaosas smile.gif kai viskas pražįsta ir sužaliuoja tikiu, kad yra kuo pasidžiaugti mirksiukas.gif
Tarp kitko ieškodama apželdinimo idėjų ir pati tvarkydamasi savo kieme supratau, kad siekiant kažkokį vaizdą padaryti reikia vienos rūšies gėles sodinti didesnėmis grupėmis, o ne išblaškti jas po visur. Pačioje pradžioje norėdama didesnį plotą apželdinti gavusi kokių daugiamečių jų primėčiu šen ten, o šiemet jau bandau surinkti ja į kažkokias kupetėles, o tarpus vienmetėmis uždengsiu. Gyveni ir mokaisi cool.gif
Atsakyti
Elina, o koks ten krūmas trečioje nuotraukoje. Labai panašaus aš noriu nusipirkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2006 05 19, 08:33)
Elina, o koks ten krūmas trečioje nuotraukoje. Labai panašaus aš noriu nusipirkti  wub.gif

žinok, nežinau kas čia per krūmas blush2.gif . Mama prieš porą metų atvežė iš kažkokio naikinamo sodo, tai įkišau blush2.gif . Apskritai, nežinau augalų pavadinimų, na, išskyrus, tulpes, alyvas, lelijas, kardelius ir vaismedžius ( bet ir tų kol vaisių neduoda neskiriu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 08:55)

Nagi nagi, ar ne per daug savikritiška nono.gif Akmuo, drambliukas, tvora - man gražu bigsmile.gif

Nesikuklinkit ir kitos 4u.gif Nepalaikykit per didele smalsuole blush2.gif Bet man visada smagu pasižvalgyti po gražias sodybas, kur matosi šeimininkų širdies įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 10:47)
žinok, nežinau kas čia per krūmas blush2.gif . Mama prieš porą metų atvežė iš kažkokio naikinamo sodo, tai įkišau blush2.gif . Apskritai, nežinau augalų pavadinimų, na, išskyrus, tulpes, alyvas, lelijas, kardelius ir vaismedžius ( bet ir tų kol vaisių neduoda neskiriu doh.gif )

tas krūmas labai panašus į pūslenį. Atrodo antroje (o gal ir pirmoje g.gif ) "Namo aplinka" dalyje esame jį aptarinėję. Jų būna įvairių spalvų - ir žalių, ir geltonų, ir bordo spalvos lapais. Gerai tinka gyvatvorėms - nereiklus žemei, nebijo šalnų.
Atsakyti
[O čia mano mamos gėlynėlio fragmentas ax.gif
user posted image
[/quote]

o kokios cia pirmam plane melynos gelytes taip gausiai zydi?
ach, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Vakar atsiverdinejau savo cakras, kaip kad Jolaxus sako biggrin.gif Pas mane tai kolkas irgi tikras chaosas, bet kolkas nelabai yra salygu kazka super graziai pasidaryti, nes visas kiemas tikrai bent keleta kartu dar bus perraustas. Tai ir kaisioju pakrasciais ka galiu, vistiek aki pradziugina. O tas musu super nuodas nelabai piktzoles paveike unsure.gif Itariu per maza koncentracija buvo, nes labai jau bijojom , kai visi sako, kad nupurskus dykvietes lieka. Teks kartot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 05 21, 10:53)
Vakar atsiverdinejau savo cakras, kaip kad Jolaxus sako  biggrin.gif Pas mane tai kolkas irgi tikras chaosas, bet kolkas nelabai yra salygu kazka super graziai pasidaryti, nes visas kiemas tikrai bent keleta kartu dar bus perraustas. Tai ir kaisioju pakrasciais ka galiu, vistiek aki pradziugina. O tas musu super nuodas nelabai piktzoles paveike unsure.gif Itariu per maza koncentracija buvo, nes labai jau bijojom , kai visi sako, kad nupurskus dykvietes lieka. Teks kartot  ax.gif

O kuo purskei piktzoles , nes as irgi nupurskiau Banvelu , bet man parduotuveje sake kad buteliuka skiesti su 3 l. vandens , bet kita diena stipriai lijo tai nezinau spejo paveikti ar ne , bet gyslociu lapai tai tokie pasiraite g.gif
Atsakyti
Rundapu + kazkokiu super stipriu nuodu, kur pakelese zoles naikina, jo net neparduoda, pablatum gavom. Taigi sis misinukas nesuveike musiskems blink.gif nors pazistamas nupurske taip savo pievute, tai plika zeme liko. Itariu, kad per maza koncentracija buvo.
Atsakyti