Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Buna medziai ir ant stogu uzauga doh.gif

Na o pati as noriu pakalusti, kokius zemaugius krumiukus patartumet susodinti palei tvora. Ne gyvatvores tikslams. Bet kad zydetu. Dabar tas plotelis atitvertas borteliu ir pripilta zemiu. Kaimynas is kitos puses uzsodines tujas, na o man zydejimo norisi smile.gif galvoju apie rododendrus ir rozes. Roziu pradzia tai jau biski ir padaryta ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau rododendru maziuku po 3,99 is Zapyskio medelyno. Kazin ar nepadariau klaidos, ir ar jie uzaugs pas mane. Ir dar pamirsau paklaust kokiais atstumais juos sodinti doh.gif gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 22, 22:46)
Nusipirkau rododendru maziuku po 3,99 is Zapyskio medelyno. Kazin ar nepadariau klaidos, ir ar jie uzaugs pas mane. Ir dar pamirsau paklaust kokiais atstumais juos sodinti  doh.gif gal kas zinot?

Aš irgi žiurėjau į šitus rododendrus, bet kad, paklausiau, sako jie labai maži, tik porą metų, žydės po 3-4 metų, kažkaip nerizikavau pirkti. O tarp ju, manau, reikėtu palikti nemažiau 1 m.
Atsakyti
O as pirkau, nes kaina nedidele, be to galvoju, kad gal mazesni augalai geriau prisitaiko prie naujos augavietes. O kada jau zydes, tai zydes. Tiesa siandien ismatavau, kad tarp ju 90 cm. Tai gal uzteks. g.gif
Papildyta:
Man sake po 2-3 metu smile.gif zodziu neaisku kada smile.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2006 08 23, 23:12]
O as pirkau, nes kaina nedidele, be to galvoju, kad gal mazesni augalai geriau prisitaiko prie naujos augavietes. O kada jau zydes, tai zydes. Tiesa siandien ismatavau, kad tarp ju 90 cm. Tai gal uzteks. g.gif

aš ir pirkau šitų mažyčių rododendrų, ir pamiršau paklausti kokios spalvos žiedai bus blush2.gif gal kuri žinote ?
Atsakyti

aš ir pirkau šitų mažyčių rododendrų, ir pamiršau paklausti kokios spalvos žiedai bus blush2.gif gal kuri žinote ?
[/quote]

Gali pasižiūrėti internete pagal rūšies pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 08 24, 07:48)
aš ir pirkau šitų mažyčių rododendrų, ir pamiršau paklausti kokios spalvos žiedai bus  blush2.gif gal kuri žinote ?

http://www.kika.lt ir nueik i zapyskio medelyno psl.
Atsakyti
Gal kas žinote kokia programėlę, su kuria galima būtų pasiprojektuoti apželdinimą savo kiemo? Būt įdomu "pasižaisti" ax.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(ilja @ 2006 09 07, 14:44)
Gal kas žinote kokia programėlę, su kuria galima būtų pasiprojektuoti apželdinimą savo kiemo? Būt įdomu "pasižaisti" ax.gif

bandžiau kadaise ieškoti, bet taip ir neužkliuvau ant kažko labai normalaus. Gali tiesiog per google pabandyti paleisti paiešką su "landscaping software" arba "free landscaping software", variantų rasi, o toliau žiūrėk ar kas tinkamo bus
Atsakyti
Jolaxus jūs kai daug nusimananti apie vejas,noriu vėl paklausti.Seniau rekomendavote ROBUSTICA mišinį kaip labai puikios vejos,tik va kai dabar noriu sėti,nes vasara karšta buvo,o laistyti-prūdas išdžiuvo ir teko atidėti verysad.gif o dabar tai to mišinio dideliomis pakuotėmis nebėra verysad.gif ir man pasiūlė SPORT tai lyginau sudėtį,nes anos dar mažą pakelį turiu,tai dabar nupirktoje didelis procentas miglės net 40 o robustica-20 lygtais g.gif tai kažin ar tai labai blogai?
Nors pardavėja labai gyrė,kad tiek daug miglės ir tipo tai labai graži žolė ax.gif
Atsakyti
Bingo, atsigavo supermama!!! bigsmile.gif
taigi apie veją: kiek prisimenu apie atskiras žolių rūšis, tai atsargiau rekomenduojama žiūrėti į svidrę, nes ji atseit bėgant metams turi tendenciją išplikti, o miglė tai tikrai gera žolė ir jo bijoti nereikia, ji yra platesniais lapeliais nei eraičinas, taigi žolyne ji švelni ir tikrai gera žolė. Manau, kad SPORT mišinys irgi turėtų būti geras, tik, jo kaina didesnė. ROBUSTIKĄ aš rekomendavau kaip labai neblogą kainos ir kokybės variantą, nes iš tos pačios firmos mišinių ji yra pigiausia, o kaip išbandžiau tikrai gera, tai tiek tos ir rekomendacijos
tarp kitko, matau esi šiaulietė, tau gi Kėdainiai ne per toliausia, galima bandyti pasiskambinti tiesiai „Dotnuvos projektams“, kurie yra tiekėjai ir tos firmos atstovai, gal jie kokį užvežimą į parduotuves planuodami atvežtų tiesiogiai ir gal net dar pigiau
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 09 12, 12:51)
Bingo, atsigavo supermama!!! bigsmile.gif
taigi apie veją: kiek prisimenu apie atskiras žolių rūšis, tai atsargiau rekomenduojama žiūrėti į svidrę, nes ji atseit bėgant metams turi tendenciją išplikti, o miglė tai tikrai gera žolė ir jo bijoti nereikia, ji yra platesniais lapeliais nei eraičinas, taigi žolyne ji švelni ir tikrai gera žolė. Manau, kad SPORT mišinys irgi turėtų būti geras, tik, jo kaina didesnė. ROBUSTIKĄ aš rekomendavau kaip labai neblogą kainos ir kokybės variantą, nes iš tos pačios firmos mišinių ji yra pigiausia.

Didelis dėkui aciuks.gif dabar aš jau rami,nes kaina tai ten tik apie 40lt skiriasi,tai niekis,o kad gera,graži žolė thumbup.gif tai man dabar paguoda.
Kad tik ji man sudygtų,taip norisi,nes kitaip aš apie vejas,jau košmarus sapnuosiu doh.gif
Tokios gražios kaip Jūsų tai tikrai neturėsiu,bet nors bet kokią,kad tik ne piktžolės.O dar ir tas kūrmis knisa ir lygiai žemę paruošti neišeina blush2.gif ai tiek jau to,kai nusipjaus,manau mažai žymu bus 4u.gif
Atsakyti