Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2006 08 10, 13:13)
Mes takelius kai dėjom, tai vyras tarpus užpylė smukaus smėlio ir cemento mišiniu, o po to vandeniu sulaistė, gerai su šepečiu prašukavo ir dabar ten augti niekam nėra šansų, nes užsicementavo, o kur daryta kitaip, ten karts nuo kartovis prasimuša kokia piktžolė

Super mintis thumbup.gif papasakosiu saviskiui.

QUOTE(laguna @ 2006 08 10, 15:42)
Na mano mociute tai druska barstydavo. Ar padeda, patvirtinti negaliu, nes pas mane kieme ir pats velnias kojas nusilauztu. Pilna statybinio lauzo, lentu ir viso kito.

lotuliukas.gif prajuokinai mane,bet pas mus panasiai dar. Plius dar zemiu, zvyro kruvos. Tik sulyginam, man jau faina ant dusios, kad tu "kalnu" neliko ir vel uzsakom, nes dar lygint ir lygint. Va ir dabar sunkvezimis zvyro turi atvaziuot doh.gif o paskui stumdymas, net akyse zaibuoja karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 08 10, 15:42)
Na mano mociute tai druska barstydavo. Ar padeda, patvirtinti negaliu, nes pas mane kieme ir pats velnias kojas nusilauztu. Pilna statybinio lauzo, lentu ir viso kito.

Druska piktzoles sueda,bet beda ta,kad po kiek laiko ir plyteles sugrauzia...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 10, 16:35)
Super mintis  thumbup.gif papasakosiu saviskiui.

nu jei ketini daryti taip, tai patikslinu technologiją: pirmiau išbarsto tą cemento-smėlio mišinį ant sudėtų trinkelių, tada su tokiu lauko šepečiu stipriai prašluoja, kad kuo daugiau to mišinio įsiterptų į trinkelių tarpus, o jau kai tie tarpai užsipildo sausu mišiniu tada pilamas vanduo ir vėl su šepečiu "šiūruojama". Vandeniu laisto net po to keletą dienų, kad pakankamai jo prisigertų ir neištrupėtų.
va taip tat ir gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif maniskis su mano teciu irgi daug ka patys daro, cementa gerai pazista, tai neturetu buti jiems sunku sita technologija perprast.
Atsakyti
Aciu - bandysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 08 10, 13:13)
kol nedaug yra tai tiesiog praraunu ir tiek, o jei jau masiškiau tai galima herbicidu "Roundup" nupurkšti, kuris viską "suvalgo", bet jei trinkelės dėtos ant smėlio, tai visvien sėklos užsisės kasmet, teks nuolat kovoti. Jei yra tarpai tarp trinkelių pabandykit juos akmens dulkėm užpildyti, tai sėklos ne taip sėkmingai kabinsis. Mes takelius kai dėjom, tai vyras tarpus užpylė smukaus smėlio ir cemento mišiniu, o po to vandeniu sulaistė, gerai su šepečiu prašukavo ir dabar ten augti niekam nėra šansų, nes užsicementavo, o kur daryta kitaip, ten karts nuo kartovis prasimuša kokia piktžolė

mes ir taip buvom padare, bet po ziemos mum iskilnojo ir tie tarpuki suskilinejo ir nekas gavosi, o jum neiskele po ziemos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2006 08 10, 16:40)
Druska piktzoles sueda,bet beda ta,kad po kiek laiko ir plyteles sugrauzia...

Na kol plyteles sugrauš, tai ir savo gyvenimą nugyvensiu, o šiaip irgi žolytes druska vaišinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 10, 22:00)
mes ir taip buvom padare, bet po ziemos mum iskilnojo ir tie tarpuki suskilinejo ir nekas gavosi, o jum neiskele po ziemos? smile.gif

o pas mus nė trupučio neiškilnojo blink.gif gal čia dar nuo to kaip pagrindas paruoštas ant kurio trinkelės sudėtos priklauso g.gif kaip tik pajudino tas, kurių tarpai buvo užpilti akmens dulkėmis, o ne cementuoti taip kaip rašiau unsure.gif
Atsakyti
Turbut nuo pagrindo daug kas priklauso, o kaip jus ji daret, jei ne per daug aiskinimo? Mes tai dabar zvyra pilsim kolkas, o ateity bus trinkeles.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 11, 14:32)
Turbut nuo pagrindo daug kas priklauso, o kaip jus ji daret, jei ne per daug aiskinimo? Mes tai dabar zvyra pilsim kolkas, o ateity bus trinkeles.

ant pačios apačios žvyras, jį sutankino su vibroplokšte, (nors buvo dalis kur baiginėjo ir vibroplokštės jau nebenuomavo, tai tiesiog stipriai sutrypė, suspaudė). Ant žvyro pylė tokio pat sauso smėlio-cemento mišinio, jį gerai išlygino, supaudė, sudėjo trinkeles ir ant viršaus to paties mišinio į tarpus tarp trinkelių ir tada jau su vandeniu supylė. va ir psio, sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 rugpjūčio 2006 - 13:40
Aisku 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
nežinau, ar aš čia kartais ne į temą, bet neįsivaizduoju, kur daugiau paklausti blush2.gif Iš tų, kas auginat krūmus aplink namus, gal galit parekomenduti kokius nelepius augalus? ax.gif Mes daugiabutyje gyvenam ir labai norėtumėm po langais pasisodint, bet bėda ta, kad apačioj yra požeminiai garažai, ir įtariu, kad žemių sluoksnis tik apie pusmetrį g.gif kaži ar yr tokių krūmų, kad tokiom sąlygom augtų? g.gif
Atsakyti