Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Romeo @ 2006 08 03, 18:18)
Tai tame sarase jau prie pavadinimo parasyta pvz. balta agroplevele.

lotuliukas.gif doh.gif kuri is tu baltu?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 04, 15:46)
lotuliukas.gif  doh.gif kuri is tu baltu?

Kazka mes cia nesusisnekam schmoll.gif
Tu klausi kuria is baltu pirkti ? Jei taip, manau, kad ten jos vienodos.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 04, 12:47)
mergaites gal rauksletojo svaidenio seklyciu turit kuri?

Pirkau senukuose, Nojaus sėklų pakuote. Per klaidą dvi nusipirkau, galiu padovanot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2006 08 04, 22:42)
Pirkau senukuose, Nojaus sėklų pakuote. Per klaidą dvi nusipirkau, galiu padovanot  rolleyes.gif

oi kaip butu faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 08 04, 18:36)
Kazka mes cia nesusisnekam schmoll.gif
Tu klausi kuria is baltu pirkti ? Jei taip, manau, kad ten jos vienodos.

Susisnekejom biggrin.gif o tai juodos tai jau ten ne tokio geros, kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 05, 09:07)
Susisnekejom  biggrin.gif o tai juodos tai jau ten ne tokio geros, kaip supratau.

Zinok is manes cia tokia patareja blush2.gif Ta juoda apie kuria as kalbejau, vadinasi ne agroplevele, kazkaip kitaip (kazkas su tekstile man atrodo). Man labai sunku pgl senuku nuotraukas ka nors pasakyti, gyvai tai as zinau kaip ji atrodo. Bet Vilniaus Senukuose tokios prekyboje net nera. Bet Kaune gal ir yra, nes paziurejau, kad yra jus psl. su kainom panasiom (Jusu sodui kaina 2.2 uz kvadr. m.).
Tu gali pasiskambinti i tuos "Jusu sodui", Jusu soduipaklausk kaip tiksliai vadinasi, o tada tokios gali ieskoti Kaune.
Atsakyti
Dekui.
Atsakyti
Sveikutes, gal zinot kur rasti programele su kuria galima susiprojaktuoti namo aplinka. Kazkuri pries metelius gyresi, kad zaide su tokia programa ir tai jai padejo susisodinti medelius ir krumus. Buciau labai dekinga uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 08 07, 20:54)
Sveikutes, gal zinot kur rasti programele su kuria galima susiprojaktuoti namo aplinka. Kazkuri pries metelius gyresi, kad zaide su tokia programa ir tai jai padejo susisodinti medelius ir krumus. Buciau labai dekinga uz pagalba.

Paieškok internete kur prie programų turėtų būti, parsisiųsi kokiam mėnesiui bandomąją versiją ir susiprojektuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

o kaip jus kovojate su piktzolemis, auganciomis tarp plyteliu (trinkeliu)? - kai tik nuraviu, po savaites vel zaliuoja mad.gif Gal yra koks specialus skystis i tarpus tarp plyteliu pilt? Pas kaimynus tai grazu, o pas mane- geda blush2.gif
Atsakyti
kol nedaug yra tai tiesiog praraunu ir tiek, o jei jau masiškiau tai galima herbicidu "Roundup" nupurkšti, kuris viską "suvalgo", bet jei trinkelės dėtos ant smėlio, tai visvien sėklos užsisės kasmet, teks nuolat kovoti. Jei yra tarpai tarp trinkelių pabandykit juos akmens dulkėm užpildyti, tai sėklos ne taip sėkmingai kabinsis. Mes takelius kai dėjom, tai vyras tarpus užpylė smukaus smėlio ir cemento mišiniu, o po to vandeniu sulaistė, gerai su šepečiu prašukavo ir dabar ten augti niekam nėra šansų, nes užsicementavo, o kur daryta kitaip, ten karts nuo kartovis prasimuša kokia piktžolė
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2006 08 10, 12:50)
Sveikos,

o kaip jus kovojate su piktzolemis, auganciomis tarp plyteliu (trinkeliu)? - kai tik nuraviu, po savaites vel zaliuoja  mad.gif  Gal yra koks specialus skystis i tarpus tarp plyteliu pilt? Pas kaimynus tai grazu, o pas mane- geda  blush2.gif

Na mano mociute tai druska barstydavo. Ar padeda, patvirtinti negaliu, nes pas mane kieme ir pats velnias kojas nusilauztu. Pilna statybinio lauzo, lentu ir viso kito.
Atsakyti