QUOTE(Tina* @ 2006 07 20, 16:56)
Kokia geriausia plevele su skylutem, kad zoles nedygtu? Ar ji tikrai nekenkia augalui? Man kazkaip ne prie sirdies tokie nenaturalus dalykai. O su mulcu ant grynos zemes jau prisikankinau, gana
Kiek ta plevele kainuotu, kaip ji vadinas ir kur jos gaut pirkt? Ar yra Senukuose?
Mes pirkom agro plevele ji tokia kaip popierine pas mus,na tokia daugiau medžiaga, ir ja uztiesus gali pilti mulca, mes ir taip darysim, tik vis laukiam savo kiemo projektuko.
kainuoja ji apie 3-4lt už metra, o gal ir maziau zodz nedaug. o po ja tikrai nesunta, nes ji labai gerai praleidžia vandėnį, bet neleidzia augti zolems. liuks variantas ir labai graziai atrodo ant jos mulcas.
mes zole pirkom Burenbrug firmos ar kažkas panašaus, pirkom universalą, 10kg kainavo apie 140lt bet man ji nepatinka.
netokios žolės noriu, tai vyras sakė kai reiks atnaujint žolę galėsiu tada jau aš rinktis sėklą pati. šita sėkla brangi, bet pas mus žolė dar nauja, bet tokia visa ryški graži žalia, tai net kaimynai eina ir klausia ką mes darom.