Kokia geriausia plevele su skylutem, kad zoles nedygtu? Ar ji tikrai nekenkia augalui? Man kazkaip ne prie sirdies tokie nenaturalus dalykai. O su mulcu ant grynos zemes jau prisikankinau, gana Kiek ta plevele kainuotu, kaip ji vadinas ir kur jos gaut pirkt? Ar yra Senukuose?
QUOTE(Tina* @ 2006 07 20, 16:56)
Kokia geriausia plevele su skylutem, kad zoles nedygtu? ...Kiek ta plevele kainuotu, kaip ji vadinas ir kur jos gaut pirkt? Ar yra Senukuose?
man teko skaityti tik apie plėvelę su skylutėmis skirtą braškėms auginti, tačiau kai neprisireikė tai ir neatkreipiau dėmesio ar jos būna pirkti pas mus
Yra senukuose tikrai ir turguose yra tos plėvelės su skylutėm. Kažkada mes žemuoges į ją sodinom. Kurį laiką pasiteisino
O vanduo tikrai gerai nubega? Nesunta?
Papildyta:
Zinau, kad paskui ant virsaus mulca deda.
Papildyta:
Zinau, kad paskui ant virsaus mulca deda.
Pries rudeni planuoju atnaujinti veja - matyt per mazai juodzemio, tai ji beveik ir sunyko..o dar tokie karsciau buvo Gal galite patarti kokia sekla vejai pasirinkti? Pilna visokiu rusiu, gal zinot, kokia pakankamai
atspari salciams ir kaitrai?
atspari salciams ir kaitrai?
Sveikos merginos.
mus prie namo vakar išlygino žemę. Kadangi dar statys tvorą, tai žolės nesėsime. bet dabar reikia atvešti juodžemio dar, ar durpių, gal žinote kur galima jų gauti Vilniuje?
mus prie namo vakar išlygino žemę. Kadangi dar statys tvorą, tai žolės nesėsime. bet dabar reikia atvešti juodžemio dar, ar durpių, gal žinote kur galima jų gauti Vilniuje?
QUOTE(Fikas @ 2006 07 25, 10:13)
Sveikos merginos.
čia apie tai gal rasi
Na ir pas mus jau į pabaiga nemuko vidaus darbai, tad su kaimynu mąstom kokiais augaliukais užsisodinti gyvatvorę. Mergaitės, gal turit kokių patarimų, tujų nei kaimynas, nei mes nelabai norim, nes man jų kvapas (primena laidotuves), jis siūlo tokiais krūmeliai apsodinti, tik pamiršau kaip vadinasi, lyg kaulavaisis ar panašiai, (užauga baltos uogelės, vaikystėje jomis žaizdavome - šaudydovomes ). Tad lauksiu jūsų patarimų, gal iš patirties galėtumėt kažką pasiūlyti, kokį augaliuką kuris nėra labai reiklus mūsų klimatui, nebijo šalnų.
QUOTE(daliela @ 2006 07 26, 15:17)
...siūlo tokiais krūmeliai apsodinti, tik pamiršau kaip vadinasi, lyg kaulavaisis ar panašiai, (užauga baltos uogelės, vaikystėje jomis žaizdavome - šaudydovomes ). Tad lauksiu jūsų patarimų, gal iš patirties galėtumėt kažką pasiūlyti, kokį augaliuką kuris nėra labai reiklus mūsų klimatui, nebijo šalnų.
nesupratau, atsakiau ir nerodo..... rašau iš naujo
man atrodo, kad kalbi apie du skirtingus augalus, tavo paminėtas kaulavaisis greičiausiai kaulenis. Jų būna ir šliaužiančių ir augančių aukštyn, o tas baltom šaudančiom uogom greičiausiai meškytė pas tėvus auga dar ir dabar, jau anūkai "šaudosi"
o dar dėl nereiklių ir nebijančių blogų salygų galiu parekomenduoti pūslenį sesuo pernai pasisodino, peržiemojo puikiai visą šitą šaltą žiemą, labai gražiai auga, žemės ji net negerino, pasodino tokioj kokią iškasė palei sklypo ribas. Pūslenių būna ir žalių ir bordiniais lapais, tai netgi spalvomis pažaisti galima
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 26, 16:29)
nesupratau, atsakiau ir nerodo..... rašau iš naujo
man atrodo, kad kalbi apie du skirtingus augalus, tavo paminėtas kaulavaisis greičiausiai kaulenis. Jų būna ir šliaužiančių ir augančių aukštyn, o tas baltom šaudančiom uogom greičiausiai meškytė pas tėvus auga dar ir dabar, jau anūkai "šaudosi"
Na tu tikra augalijos spece , malonu kai yra su kuo pasitarti
Taip taip tai kaulenis (atsiminiau). Kokia tavo nuomone, jeigu apsodinus juo gyvatvore?
QUOTE(daliela @ 2006 07 26, 15:34)
Na tu tikra augalijos spece , malonu kai yra su kuo pasitarti
Taip taip tai kaulenis (atsiminiau). Kokia tavo nuomone, jeigu apsodinus juo gyvatvore?
toli gražu ne specė, tik domiuosi, tai kai kas ir užstringa už atminties klosčių
su kauleniu nesu stipriau susidūrusi, tačiau prisimenu brolis buvo pasisodinęs, tai likvidavo - pašaldavo, bet pas jį kaip kaime vadina "šaltažemis" kažkokios ten požeminės srovės, šalta žemė....
kitur yra tekę matyti labai gražiai kaulenio gyvatvorė atrodo, man asmeniškai daug gražiau už meškytę, jo lapai blizgesio turi, vešliau atrodo
Grazus kaulenis tikrai, tik va sia ziema daug kam masiskai issalo. Ir mums o buvo toks didelis, veslus krumiukas.