Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Kokia geriausia plevele su skylutem, kad zoles nedygtu? Ar ji tikrai nekenkia augalui? Man kazkaip ne prie sirdies tokie nenaturalus dalykai. O su mulcu ant grynos zemes jau prisikankinau, gana doh.gif Kiek ta plevele kainuotu, kaip ji vadinas ir kur jos gaut pirkt? Ar yra Senukuose?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 20, 16:56)
Kokia geriausia plevele su skylutem, kad zoles nedygtu? ...Kiek ta plevele kainuotu, kaip ji vadinas ir kur jos gaut pirkt? Ar yra Senukuose?

man teko skaityti tik apie plėvelę su skylutėmis skirtą braškėms auginti, tačiau kai neprisireikė tai ir neatkreipiau dėmesio ar jos būna pirkti pas mus g.gif
Atsakyti
Yra senukuose tikrai ir turguose yra tos plėvelės su skylutėm. Kažkada mes žemuoges į ją sodinom. Kurį laiką pasiteisino ax.gif
Atsakyti
O vanduo tikrai gerai nubega? Nesunta?
Papildyta:
Zinau, kad paskui ant virsaus mulca deda.
Atsakyti
Pries rudeni planuoju atnaujinti veja - matyt per mazai juodzemio, tai ji beveik ir sunyko..o dar tokie karsciau buvo doh.gif Gal galite patarti kokia sekla vejai pasirinkti? Pilna visokiu rusiu, gal zinot, kokia pakankamai
atspari salciams ir kaitrai?
Atsakyti
Sveikos merginos.

mus prie namo vakar išlygino žemę. Kadangi dar statys tvorą, tai žolės nesėsime. bet dabar reikia atvešti juodžemio dar, ar durpių, gal žinote kur galima jų gauti Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2006 07 25, 10:13)
Sveikos merginos.

mus prie namo vakar išlygino žemę. Kadangi dar statys tvorą, tai žolės nesėsime. bet dabar reikia atvešti juodžemio dar, ar durpių, gal žinote kur galima jų gauti Vilniuje? g.gif

čia apie tai gal rasi
Atsakyti
Na ir pas mus jau į pabaiga nemuko vidaus darbai, tad su kaimynu mąstom kokiais augaliukais užsisodinti gyvatvorę. Mergaitės, gal turit kokių patarimų, tujų nei kaimynas, nei mes nelabai norim, nes man jų kvapas schmoll.gif (primena laidotuves), jis siūlo tokiais krūmeliai apsodinti, tik pamiršau kaip vadinasi, lyg kaulavaisis g.gif ar panašiai, (užauga baltos uogelės, vaikystėje jomis žaizdavome - šaudydovomes biggrin.gif ). Tad lauksiu jūsų patarimų, gal iš patirties galėtumėt kažką pasiūlyti, kokį augaliuką kuris nėra labai reiklus mūsų klimatui, nebijo šalnų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 07 26, 15:17)
...siūlo tokiais krūmeliai apsodinti, tik pamiršau kaip vadinasi, lyg kaulavaisis  g.gif ar panašiai, (užauga baltos uogelės, vaikystėje jomis žaizdavome - šaudydovomes  biggrin.gif ). Tad lauksiu jūsų patarimų, gal iš patirties galėtumėt kažką pasiūlyti, kokį augaliuką kuris nėra labai reiklus mūsų klimatui, nebijo šalnų.  g.gif

nesupratau, atsakiau ir nerodo..... blink.gif rašau iš naujo
man atrodo, kad kalbi apie du skirtingus augalus, tavo paminėtas kaulavaisis greičiausiai kaulenis. Jų būna ir šliaužiančių ir augančių aukštyn, o tas baltom šaudančiom uogom greičiausiai meškytė pas tėvus auga dar ir dabar, jau anūkai "šaudosi" biggrin.gif
o dar dėl nereiklių ir nebijančių blogų salygų galiu parekomenduoti pūslenį sesuo pernai pasisodino, peržiemojo puikiai visą šitą šaltą žiemą, labai gražiai auga, žemės ji net negerino, pasodino tokioj kokią iškasė palei sklypo ribas. Pūslenių būna ir žalių ir bordiniais lapais, tai netgi spalvomis pažaisti galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 26 liepos 2006 - 14:34
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 26, 16:29)
nesupratau, atsakiau ir nerodo..... blink.gif rašau iš naujo
man atrodo, kad kalbi apie du skirtingus augalus, tavo paminėtas kaulavaisis greičiausiai kaulenis. Jų būna ir šliaužiančių ir augančių aukštyn, o tas baltom šaudančiom uogom greičiausiai meškytė pas tėvus auga dar ir dabar, jau anūkai "šaudosi" biggrin.gif

Na tu tikra augalijos spece cool.gif , malonu kai yra su kuo pasitarti mirksiukas.gif
Taip taip tai kaulenis (atsiminiau). Kokia tavo nuomone, jeigu apsodinus juo gyvatvore?
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 07 26, 15:34)
Na tu tikra augalijos spece cool.gif , malonu kai yra su kuo pasitarti  mirksiukas.gif
Taip taip tai kaulenis (atsiminiau). Kokia tavo nuomone, jeigu apsodinus juo gyvatvore?

toli gražu ne specė, tik domiuosi, tai kai kas ir užstringa už atminties klosčių blush2.gif
su kauleniu nesu stipriau susidūrusi, tačiau prisimenu brolis buvo pasisodinęs, tai likvidavo - pašaldavo, bet pas jį kaip kaime vadina "šaltažemis" kažkokios ten požeminės srovės, šalta žemė....
kitur yra tekę matyti labai gražiai kaulenio gyvatvorė atrodo, man asmeniškai daug gražiau už meškytę, jo lapai blizgesio turi, vešliau atrodo smile.gif
Atsakyti
Grazus kaulenis tikrai, tik va sia ziema daug kam masiskai issalo. Ir mums sad.gif o buvo toks didelis, veslus krumiukas.
Atsakyti