Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Lijo ir Kaune, ir dabar lyja, jau gan senokai.

QUOTE(Zhuvycia @ 2006 07 14, 09:13)
Na, pagaliau sulaukeme!!! Kad lijo tai lijo vakar, bet kas is mano gelyciu liko! Visos prie zemes ripaktos, ziedeliai nudraskyti sad.gif Bet tikiuosi, kad atsigaus... O kaip pas jus?

As tai vaziuosiu apziuret savo augalijos vakare, dar nemaciau po vakar audros.
Atsakyti
ne į temą blush2.gif Bet kai reiks lietaus Kaune - rašykit, eisiu išdidžiai langus plaut biggrin.gif
Dabar į temą, kol draugė atostogauja, prižiūriu jos sodą su gėlytėm ir kaip tik trečiadienį važiavau laistyt, sode vandens nei lašo, tai šian ir vakar lietus pagelbėjo kaip reikiant wink.gif
Atsakyti
Neperseniausiai Klaipėdoje geras šuoras lietaus praėjo thumbup.gif Gaivu, vėsu thumbup.gif Tikiuosi visa Žemaitija lietučio šiandien sulaukė.
O dėl langų - vakar aš valiausi savuosius lotuliukas.gif Gal čia aš lietų prišaukiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
iki mažeikių dar nelabai atpūtė, truputį palijo, bet vėl apsiniaukė, tai tikiuos, kad bent naktį gerai palis rolleyes.gif
Atsakyti
Lietus tai praejo. Galejo ilgiau bet silpniau. Man visas gelynu grozybes islauze,vaizdelis tai ne koks blink.gif
Atsakyti
Truputį kliuvo ir mums, galėjo ir ilgiau palynot,pagirdyt gėles ir daržus biggrin.gif
Atsakyti
Na man lietutis zalos nepridare, tik va vejas tai galingas ir kaip visad nepakenciamas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės,
tai matau džiaugiatės lietučiu smile.gif, taip gera po lietaus, bet jau tas vėjas...., tai ohoho, visas gėles pusto, apie pakabinamas tai jau iš viso nešneku. Va, turėjau nuostabią verbeną , gal prieš porą savaičių mama atvežė dovanų, tokią tankią, gražią, o dabar, net verkti norisi..., visus žiedelius net ir nepražydėjusisu numetė, lapai leipsta, nežinau, kas jai..., be to lapai kažkokie kaip susirgę, net fungicidu nupurškiau iš tos nevilties sad.gif. Kas jai, gal kuri žinote kaip atgaivinti????????

Jolaxus ,
et tie puikūnai mane persekioja, bet turbūt tam, kad viską iki galo išsiaiškinčiau ir sudėčiau taškelius ant "i". Tai va, pakliuvo į rankas vienas žurnalas ir nebeginčyjamai (tikiuosi wink.gif ) išsiaiškinau - puikūnai (lot. mimulus) http://images.google...1ka&sa=N&tab=wi, torenijos - http://images.google...1ka&sa=N&tab=wi. Kažkiek gėlytės panašios ir kažkokėl jas abi dažnai vadina šuniukais, ievukais ir pan. gyvūnėliais smile.gif
Atsakyti
Gaila kai vejas nusiaubia grazius augalelius sad.gif augini, popini ir per viena diena nujoja viska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 liepos 2006 - 16:19
Niu jo taip jau ir buna su ta motina gamta. Mano po lietaus vieni nuostoliai, ojau po tu veju, tai... Nebezinau uz kogriebtiskad nors kiek situacija pakeisti i gera.
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 07 16, 23:11)
. Kažkiek gėlytės panašios ir kažkokėl jas abi dažnai vadina šuniukais, ievukais ir pan. gyvūnėliais smile.gif

Vaikystėje Suvalkijoje šuniukais, levukais vadindavime žiovenius. Nežinau lotyniško pavadinimo...
Atsakyti
Mano gėlynuose rudų skruzdžių prisiveisė doh.gif Nu net nemalonu ravėti schmoll.gif Gal žinot kaip su jomis kovoti, tuo pačiu kad ir augalams nepakenkti unsure.gif
Atsakyti