Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

bogenvilijos? Kazkaip pro mano akis praslinko nepastebeta. As irgi jau tokios noriu. O ji lauko ar sodo gele. Bet jau dieviskai atrodo ziedai.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 07 12, 18:10)
Ar uzaugo pas ka nors kochijos? Man nei viena neisdygo

pas mane auga, smile.gif kol "gyveno" kambaryje tai tokios liaunos buvo, o kai išsodinau lauke, tai labai greitai prigijo ir pradėjo plėstis krūmeliai. Teisingai rašoma apie jas, kad gerai pakelia persodinimą. thumbup.gif Buvau planavusi gyvatvorę sodinti, bet žiūriu tvorai pamatą darant ištryps, tai pakaišiojau gėlyne kur ne kur.

QUOTE(MamyteVK @ 2006 07 13, 00:12)
Jolaxus,

kalbant apie žioveinius, tai ar tikrai ten pas jus žioveiniai, kiek aš pamenu iš nuotraukos, kurią buvot įdėję, tai ten ne žioveiniai, o torenijos (Torenia fournieri). Apie žioveinius http://www.rojaussod.../tema.php?s=107 .

na va dabar palyginau vaizdelius ką googlas davė pagal lotyniškus pavadinimus ir tikrai matau, kad pas mane žioveniai, tik ne didieji, kur stačiais stiebais, o viena iš žemaūgių rūšių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 liepos 2006 - 09:02
Taciau bugenvilijos neziemoja lauke sad.gif Ar as klystu?
Papildyta:
Jolli, o kiek metu tavo krumeliui? Maniskei tai gal antri ar treti ir pirmakart prazydo. Kuom tresi? pas mane ne taip gausiai zydi.
Atsakyti
Bugenvilija siltuose krastuose auga kaip medis ir labai ispudingai atrodo kaip visas apsipila ziedais. Pas mus aisku ziema nusaltu, todel auginama kaip kambarinis augalas. Auga gana greitai, taciau galima geneti.As pati pirma karta ja auginu nuo pernai vasaros, parsinesiau mazute kai dirbau Zaliam centre. Netikejau kad taip zydes, maniau, kad tai lepi gele. Pas mus labai silta bute tai matyt jai ir patinka, zydi visa vasara. Kartais patresiu trasomis zydincioms gelems. Dabar as ja isnesiau i balkona, nes labai jau auga i viena puse, krypsta i sviesa. Manau jai patiks saulute.
Papildyta:
MamyteVK, turiu tik ja viena biggrin.gif ,bet pasidairyk geliu parduotuvese, kartais ju buna.
Atsakyti
Jolli,nu jau koks grožis tavosios bugenvilijos wub.gif wub.gif wub.gif net nesu niekur mačiusi gėlės su tokia gausa žiedų ir tokia gražia spalva 4u.gif
Atsakyti
Na, Jolaxus,

užsikabinau aš ant tų tavo žioveinių, dar kartą suradau forume tą nuotrauką, kurioje tos tavo gėlytės ir tikrai ten žioveiniai, sumaišiau su kažkurios forumietės kitomis gėlytėmis, tomis, kurias "puikūnais" vadina, ten tai tikrai torenijos, o va pas tave - žioveiniai. Nors nuo manūjų tai skiriasi, mat mano didysis, svyrantis ir dar pūkuotais lapeliais. Bet jau žydi tai nesustodamas, tfu, tfu, tfu smile.gif, tik labai saulutės kaitros nemėgsta, iš karto lapelius nuleidžia, tai per tuos karščius liejau ir liejau.
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 07 13, 23:48)
Na, Jolaxus,

užsikabinau aš ant tų tavo žioveinių, dar kartą suradau forume tą nuotrauką, kurioje tos tavo gėlytės ir tikrai ten žioveiniai,

drinks_cheers.gif na va ir sustygavom savo žiedus mirksiukas.gif
aš irgi mėgstu tiksliai žinoti ką aginu, jei yra bent kokia abejonė tai kapstausi, kol pasiekiu teisybę, kai tk iškėlei versiją, kad pas mane ne tai, ką maniau esant, iš karto nėriau į interneto gelmes, kad išsklaidyti sukeltas abejones biggrin.gif
ir naudą kartu apturėjau - žinosiu dar vieną tikslų pavadinimą, nes tie vadinamieji puikūnai auga ir pas mamą ir pas seserį, galėsiu sublizgėti išmintimi prieš jas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 liepos 2006 - 07:02
Na, pagaliau sulaukeme!!! Kad lijo tai lijo vakar, bet kas is mano gelyciu liko! Visos prie zemes ripaktos, ziedeliai nudraskyti sad.gif Bet tikiuosi, kad atsigaus... O kaip pas jus?
Atsakyti
jo, palijo jau padoriai, pas mus dar šįryt pusvalanduką nulijo, stiprokai, tačiau nepriplūkė augmenijos smile.gif ir veja jau atsigauna, kur ne kur buvo padegę ploteliai, o šiomis dienomis jau žiūriu žaliuoti pradeda, bus vėl darbo su vejapjove doh.gif bet ir gražiau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Kad žinotumėt kaip jums pavydim lietaus blush2.gif Atostogavom kaime, kur iki šiol nė lašelis nenukrito doh.gif Vis laistyti ir laistyti, bet tai ne tas pats kas lietus schmoll.gif Nors šiaip gėlytės dar laikosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 14, 09:25)
jo, palijo jau padoriai, pas mus dar šįryt pusvalanduką nulijo, stiprokai, tačiau nepriplūkė augmenijos smile.gif ir veja jau atsigauna, kur ne kur buvo padegę ploteliai, o šiomis dienomis jau žiūriu žaliuoti pradeda, bus vėl darbo su vejapjove doh.gif bet ir gražiau bus bigsmile.gif

O kur čia taip lijo? Mes baigiam sudžiūti, pastoviai pučia karštas vėjas doh.gif . Padžiauti skalbiniai išdžiūsta per 5minutes
Atsakyti
Atsakiau, bet kazkaip nematai savo zinutes. Lijo Vilniuje, net masinos iki langu skendo. Dabar jau vel karsta, bet kitas gyvenimas, kai dirva slapia. O kur nelijo?
Atsakyti