o pas mus vakar palijo aišku šiandien jau beveik žymės nėra, bet visvien kaifas - nors vieną vakarą nereikėjo laistyti iki išnaktų
o baseinėlyje lelijos žydi... aišku joms ne taip linksma kaip dideliam prūde, čia iš mamos išsikasiau, tai pas ją bujoja oi oi oi, pas mane pasodintos inde tai šaknims visvien vietos mažiau, bet gražu
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 10, 15:29)
o pas mus vakar palijo aišku šiandien jau beveik žymės nėra, bet visvien kaifas - nors vieną vakarą nereikėjo laistyti iki išnaktų
o baseinėlyje lelijos žydi... aišku joms ne taip linksma kaip dideliam prūde, čia iš mamos išsikasiau, tai pas ją bujoja oi oi oi, pas mane pasodintos inde tai šaknims visvien vietos mažiau, bet gražu
Baltas pavydas del lietaus
Pas mus irgi lelijos zydi , tik nuo tokios sausros tuoj visas tvenkinys isdzius
Grazu o Kaune vejas tik papute ir visi debesys praslinko be laso lietaus, uztat per gismeteo, kai paziurejau, tai nuo ketvirtadienio liuciu sezonas prasideda
O pas mus irgi palijo, net astuoni lasai nukrito. Vajetau kaip knisa, o Palangoj tai dulkes nusodino, net upeliu vanduo bego. 6km per daug lietui pasirode.
Jolaxus,kokios gražios lelijos ir kaip smagu kad palijo,pas mus tai net nenusimato o taip jo visur reikia ir kokiai savaitei,o ne dienai būtų liuks.
QUOTE(Tina* @ 2006 07 10, 17:49)
Grazu o Kaune vejas tik papute ir visi debesys praslinko be laso lietaus, uztat per gismeteo, kai paziurejau, tai nuo ketvirtadienio liuciu sezonas prasideda
Aha, as irgi per gismeteo nuziurejau, tai taip apsidziaugiau, bet kazkodel musu sinoptiklai tokiu prognoziu neskleidzia Tikiuosi musiskiai klysta
Kurgi tas lietutis? sianakt Kaune rodo perkunija+lietus gismeteo
Ech, kaip man patinka vasara
oj, kokie gražūs žiedai ir anos lelijos
Jolli, tikrai labai gražūs žiedai, ypač nuostabiai atrodo prie tų akmenų tvoros
Ech, ir man baisiai baisiai patinka vasara. Ypac siais metais tai pajutau, nes pirma vasara gyvename name, turime darzu, gelynu, nuostabu. Bet va, kas gali patarti apie levazandukus: ar jie nemegsta saules, ar siaip kazko as mane neprigijo, o gal jau baigesi ju zydejimo laikas. Mat, turguje nsipirkau nuostabiai zydincius, bet pas mane jie per kokia savaite ir nuzydejo. Tiesa, pasodinau juos labai sauletoje vietoje, gal per karsta pasidare?
Papildyta:
Jau padariau 100 zinuciu, lyg turetu leisti isideti nuotraukas, bet dar neiseina. Kas man paaiskins, kaip galeciau ideti savo darzelio nuotraukas, reikia gi ir man pasigirti. As nenoriu ten per visokias bangas deti, per sudetinga
Papildyta:
Jau padariau 100 zinuciu, lyg turetu leisti isideti nuotraukas, bet dar neiseina. Kas man paaiskins, kaip galeciau ideti savo darzelio nuotraukas, reikia gi ir man pasigirti. As nenoriu ten per visokias bangas deti, per sudetinga