Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Noriu pasigirti savo gelytemis. Labai jau pabodo surfinijos ir petunijos, todel siais metais isigijau stai tokiu. Ispradziu buvo kazkokios silpnos, bet kai i vazona sukisau 5 daigiukus ir nukisau i kiemo kampa, kad sirdies neskaudetu, dabar atsiprasineju, nes labai suvesejo ir graziai zydi. Tik norisi daugiau ziedu. Reikes gal i pietine puse pastatyti, nes dabar vakarineje. Mama sakem,kad lietuviskai jos vadinasi"puikunai".
Patariu pasisodinti, tikrai nelepios ir svarbiausia neiprastos.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 06 29, 14:56)
Mama sakem,kad lietuviskai jos vadinasi"puikunai".

wub.gif ir mano mama siemet jų nusipirko, irgi džiaugiasi kad gražiai iškerojo, o pirko gal maximoj taip pat apspangusias truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 06 29, 13:56)
Noriu pasigirti savo gelytemis.

Tikrai labai gražios,o ir žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As puikuna bandziau is seklyciu auginti, bet nepavyko.

Patarkit, kuom nupurksti rozes, nes amarai lapus baigia sugrauzt. Grizau po atostogu, tai vos neatsisedau pamacius.
Atsakyti
Merginos, tai kuri turite vaikų ir šunų ir žinote kokią veją sėti? labai reikia gero patarimo
Atsakyti
Patarkit, kuom nupurksti rozes, nes amarai lapus baigia sugrauzt. Grizau po atostogu, tai vos neatsisedau pamacius.
[/quote]
as deci dazniausiai naudoju, bet galima ir kitus insekticidus naudoti
si pavasari Topaz likuciais nupurskaiu, bet davar vel amaru priviso, ryt planuoju deciu naikint
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 29, 18:44)
As puikuna bandziau is seklyciu auginti, bet nepavyko.

As irgi Deci naudoju, pernai purksdavau juo ir zydejo man jos puikiai, siemet maciau vel tu bjaurybiu pilna, reiks vel uzsimaisyti man jo ir nupurksti.
Atsakyti
O kiek laiko ramu buna nupurskus?
Atsakyti
mes irgi deciu thumbup.gif net negalėčiau pasakyti, kuriam laikui tinka. vis apžiūrinėjam, tai kai atrandam svečių ir nupurškiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 30, 17:32)
O kiek laiko ramu buna nupurskus?

As pernai vasara purskiau du kartus, bet matai pas mane cia trumpalaike patirtis, gal ir daugiau kartu reikia purksti blush2.gif
Atsakyti
Du menesius plusom prie baseino ir alpinariumo - vakar jau prisileidom vandens rolleyes.gif Bet dar kriokliuka reikia pataisyti - ne taip bega vanduo, kaip noretusi ax.gif
Pirkom nama ir kieme buvo apleistas gilus plaukimo baseinas. mums jo tokio nereikejo, be to nesaugu vaikams. Ieskojom iseities.
tai pirmasis musu gelynas, tai gal pridarem klaidu...

buvo taip user posted image

gavosi taip user posted image
DAbar kai ziuriu i foto, atrodo per daug smulkiu detaliu.... g.gif Bet tikiuosi, kai geles suaugs i "kilima" bus geriau g.gif

Ta zalia nameli nugriausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanija: 01 liepos 2006 - 07:37
sanija, labai daug darbo įdėjot, šaunuoliai thumbup.gif
žinai, kartais akmenų būna per daug ir atrodo betvarkė, tačiau pas jus jų daug, bet mano akimis žiūrint jie labai skoningai išdėlioti, šauniai paderinti smulkus žvyriukas ir stambūs akmenys, baseinėlis labai puikiai atnaujintas tikrai kai gėlės sutankės turėtų būti fantastiškas kampelis wub.gif
Atsakyti