Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

ax.gif Labą naktį mergužėlės mirksiukas.gif Šiandien pas mus išdygo žolytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif po 5 dienų,kaip miela širdžiai wub.gifO tik trečią dalį pasodinome,per tuos karščius gali saulėssmūgį gauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 22 birželio 2006 - 22:52
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 22, 22:51)
ax.gif Labą naktį mergužėlės mirksiukas.gif Šiandien pas mus išdygo žolytė thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif po 5 dienų,kaip miela  širdžiai wub.gifO tik trečią dalį pasodinome,per tuos karščius gali saulėssmūgį gauti doh.gif

Nu sveikinu drinks_cheers.gif Mes dar savo vis lukiame. laistau kas vakara, o grizus is darbo lekiu tikrinti ar kas neislindo, bet dar kol kas schmoll.gif nors jau ir savaite praejo unsure.gif Gal dar daigumas ir nuo seklu priklauso g.gif
Atsakyti
aš jau kai treti metai užsėjinėju aplinką, tai jau apsiraminusi dėl dygimo smile.gif iš tiesų skirtingos žolių rūšys dygsta labai skirtingai - kažkur skaičiau, tik jau neatsimenu kokios rūšys, bet žinau, kad vienos pradeda dygti per 10 d. kitos per 15, o dar kitos net per 25 d., taigi nepergyvenkit jei nesimato, o dar taip karšta... tikrai sudygs. Vienais metais pas giminaičius sėjom, tai vasara karšta, vanduo iš vandentiekio - laistyti brangu, tai suygo tik vasaros pabaigoj, kai karščiai atlėgo. Taigi sėklos nežūva sausai gulėdamos, tik laukia palankaus oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 06 22, 09:56)
Sveikos. Žinot, paveiksliukuose ir per tv visada viskas gražiau atrodo nei natūroje. Nufotografuoju aš savo kokį kampelį ir atsigrožėt negaliu, o natūroje...

žinok, aš taip pat galvodavau. bet paskui supratau, kad tiesiog pripranti prie savo kurto gėrio, tai ir nelabai gražu atrodo. o ypač, kai turi kritišką akį, tai ir čia kažką keistum, ir ten. mano tėvukas apskritai viską pakeistų doh.gif tongue.gif dažnai su metais ir keičiasi kažkas ax.gif o tuo labiau, kad dar vyksta statybos, tai vis atsilaisvina koks kampelis, tai ir naujas "kūrimo" periodas atsiranda ax.gif

mes tai su vienu žolytės plotu apsigavom. pasėjom ir uždžiūvo, laistėm, bet nieko, tik po poros savaičių pradėjo po truputį dygti blush2.gif velnias. o kito plotelio tai dabar nesėjam, gal rugpjūtį g.gif

o čia mūsų kampeliai ax.gif gal kažkas ir matė jau blush2.gif
keletą detalių
Atsakyti
Sveikos smile.gif,

jolaxus,
kiek žinau, kažkur rašėt, kad jūs sėjote "Robustika" vejos mišinį. Kaip jis? Ar pasiteisino? Aš pati apie tokį galvoju... Ar po žiemos gerai atsigavo žolytė?
Atsakyti
QUOTE(liepžiedė @ 2006 06 24, 14:25)
o čia mūsų kampeliai ax.gif  gal kažkas ir matė jau blush2.gif
keletą detalių

Labai gražu, man smagu matyti prasmingai panaudotus akmenis thumbup.gif
Atsakyti
tai kad tų akmenų, kaip šieno, tad reikėjo kur nors dėti lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepžiedė @ 2006 06 24, 19:20)
tai kad tų akmenų, kaip šieno, tad reikėjo kur nors dėti  lotuliukas.gif
4u.gif

Tau gerai, o aš rankioju iš visokių pakelių...Jei važiuodami pamatom akmenį, tai sustojam ir pasiimam. Gerai, kad policija nesustabdė, tai pagalvotų kad čia nauja ginkluotė hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
mūsų sodyba labai sena, tai kai atsikraustėme, ten buvo daugybė likusių pamatų, tad akmenų krūvų krūvas pririnkom, kol sutvarkėm dirbamą žemę. keletą mašinų pardavėm. o dabar galvojam gal be reikalo. nes sueina jie. avdrug reiks vėl pirkt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepžiedė @ 2006 06 24, 18:20)
tai kad tų akmenų, kaip šieno, tad reikėjo kur nors dėti  lotuliukas.gif
4u.gif

Tai jums gerai . Mes tai visas apylinkes ismaisem kol nors kiek ju prisitempem lotuliukas.gif

Labai graziai isikurėt - smagu akį paganyt. Šaunuoliai!!!Sėkmės JUMS!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 06 24, 17:25)
Sveikos smile.gif,

jolaxus,
kiek žinau, kažkur rašėt, kad jūs sėjote "Robustika" vejos mišinį. Kaip jis? Ar pasiteisino? Aš pati apie tokį galvoju... Ar po žiemos gerai atsigavo žolytė?

taip, mes sėjam Robustika, jokių problemų po žiemos neturėjau. Yra dalis sklypo, kur veja jau dvi žiemas peržiemojo ir visiškai jokių nuostolių - nei iššutimų, nei kitkių negerumų. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot, kur gauti ve4zimo ratu? Tokiu mediniu kur cia nuotraukose buvo. Man labai reiktu 2:( Gal kas gali pasiulyti?
Atsakyti