Labą naktį mergužėlės Šiandien pas mus išdygo žolytė po 5 dienų,kaip miela širdžiai O tik trečią dalį pasodinome,per tuos karščius gali saulėssmūgį gauti
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 22, 22:51)
Labą naktį mergužėlės Šiandien pas mus išdygo žolytė po 5 dienų,kaip miela širdžiai O tik trečią dalį pasodinome,per tuos karščius gali saulėssmūgį gauti
Nu sveikinu Mes dar savo vis lukiame. laistau kas vakara, o grizus is darbo lekiu tikrinti ar kas neislindo, bet dar kol kas nors jau ir savaite praejo Gal dar daigumas ir nuo seklu priklauso
aš jau kai treti metai užsėjinėju aplinką, tai jau apsiraminusi dėl dygimo iš tiesų skirtingos žolių rūšys dygsta labai skirtingai - kažkur skaičiau, tik jau neatsimenu kokios rūšys, bet žinau, kad vienos pradeda dygti per 10 d. kitos per 15, o dar kitos net per 25 d., taigi nepergyvenkit jei nesimato, o dar taip karšta... tikrai sudygs. Vienais metais pas giminaičius sėjom, tai vasara karšta, vanduo iš vandentiekio - laistyti brangu, tai suygo tik vasaros pabaigoj, kai karščiai atlėgo. Taigi sėklos nežūva sausai gulėdamos, tik laukia palankaus oro
QUOTE(Vilioja @ 2006 06 22, 09:56)
Sveikos. Žinot, paveiksliukuose ir per tv visada viskas gražiau atrodo nei natūroje. Nufotografuoju aš savo kokį kampelį ir atsigrožėt negaliu, o natūroje...
žinok, aš taip pat galvodavau. bet paskui supratau, kad tiesiog pripranti prie savo kurto gėrio, tai ir nelabai gražu atrodo. o ypač, kai turi kritišką akį, tai ir čia kažką keistum, ir ten. mano tėvukas apskritai viską pakeistų dažnai su metais ir keičiasi kažkas o tuo labiau, kad dar vyksta statybos, tai vis atsilaisvina koks kampelis, tai ir naujas "kūrimo" periodas atsiranda
mes tai su vienu žolytės plotu apsigavom. pasėjom ir uždžiūvo, laistėm, bet nieko, tik po poros savaičių pradėjo po truputį dygti velnias. o kito plotelio tai dabar nesėjam, gal rugpjūtį
o čia mūsų kampeliai gal kažkas ir matė jau
keletą detalių
Sveikos ,
jolaxus,
kiek žinau, kažkur rašėt, kad jūs sėjote "Robustika" vejos mišinį. Kaip jis? Ar pasiteisino? Aš pati apie tokį galvoju... Ar po žiemos gerai atsigavo žolytė?
jolaxus,
kiek žinau, kažkur rašėt, kad jūs sėjote "Robustika" vejos mišinį. Kaip jis? Ar pasiteisino? Aš pati apie tokį galvoju... Ar po žiemos gerai atsigavo žolytė?
QUOTE(liepžiedė @ 2006 06 24, 14:25)
Labai gražu, man smagu matyti prasmingai panaudotus akmenis
QUOTE(liepžiedė @ 2006 06 24, 19:20)
Tau gerai, o aš rankioju iš visokių pakelių...Jei važiuodami pamatom akmenį, tai sustojam ir pasiimam. Gerai, kad policija nesustabdė, tai pagalvotų kad čia nauja ginkluotė
QUOTE(liepžiedė @ 2006 06 24, 18:20)
Tai jums gerai . Mes tai visas apylinkes ismaisem kol nors kiek ju prisitempem
Labai graziai isikurėt - smagu akį paganyt. Šaunuoliai!!!Sėkmės JUMS!!!
QUOTE(MamyteVK @ 2006 06 24, 17:25)
Sveikos ,
jolaxus,
jolaxus,
taip, mes sėjam Robustika, jokių problemų po žiemos neturėjau. Yra dalis sklypo, kur veja jau dvi žiemas peržiemojo ir visiškai jokių nuostolių - nei iššutimų, nei kitkių negerumų.
Sveikos, gal zinot, kur gauti ve4zimo ratu? Tokiu mediniu kur cia nuotraukose buvo. Man labai reiktu 2:( Gal kas gali pasiulyti?