pernai medelyne 46lt
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 14, 20:25)
O kurmis kad duoda tai kad galėčiau paskui įlysčiau ir pagaučiau parazitą tokį.........
mama apie tą patį svajoja - jau taip įgriso, kad plikomis rankomis jį
Turim dar vieną problemą. Yra baseinėlis, kurio dugnas dumblo priaugo Yra kažkokie kaip ir vaistai, ar kas naudojo, kokie rezultatai. Gal kaip kitaip šią problemą sprendėt? (bandėm vandenį išsemti, bet ne kaži kas išėjo, viršuj plaukiojančius vis nusemia, bet dugnas prižėlęs - tai efektas lygus 0 ) Tipo yra žuvys - amūrai lyg ir- kurie suėda dumblą, bet baseine auga lelija - tai ir ją sugrauš
Tipo yra žuvys - amūrai lyg ir- kurie suėda dumblą, bet baseine auga lelija - tai ir ją sugrauš
[/quote]
o man atrodo kad dumblo neėda -tik žoles nu aš taip girdėjau
[/quote]
o man atrodo kad dumblo neėda -tik žoles nu aš taip girdėjau
[quote=KRISTIDA,2006 06 16, 11:42]
Sveikos,
as i si skyreli labai retai uzeinu ir tik paskaitau bet siandien neiskentejau. Taigi nuo kurmiu labai gelbsti isrugos. Geriausiai jei dar kelias dienas islaikytos. Kvapas gaunasi nekoks ir kurmiai jo ilgai bijo. Tik va as tiksliai nezinau kokia doze ten reikia i ta jo narveli supilt mat mano tevai ukininkauja ir tu isrugiu kibirais turi tai lauke kibiru ir pyla. Jokiu kurmiu nebeliko
Sveikos,
as i si skyreli labai retai uzeinu ir tik paskaitau bet siandien neiskentejau. Taigi nuo kurmiu labai gelbsti isrugos. Geriausiai jei dar kelias dienas islaikytos. Kvapas gaunasi nekoks ir kurmiai jo ilgai bijo. Tik va as tiksliai nezinau kokia doze ten reikia i ta jo narveli supilt mat mano tevai ukininkauja ir tu isrugiu kibirais turi tai lauke kibiru ir pyla. Jokiu kurmiu nebeliko
QUOTE(Ania @ 2006 06 16, 12:24)
Kvapas gaunasi nekoks ir kurmiai jo ilgai bijo. Tik va as tiksliai nezinau kokia doze ten reikia i ta jo narveli supilt mat mano tevai ukininkauja ir tu isrugiu kibirais turi tai lauke kibiru ir pyla. Jokiu kurmiu nebeliko
o tai kur mieste jų gausi.
Kristida,nu jau pas jus koks grožis sukurtas,ir tas malūnas tai super gražu
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 16, 13:34)
Kristida,nu jau pas jus koks grožis sukurtas,ir tas malūnas tai super gražu
Tas malūnas nuo Rietavo kilimo, šiose apylinkėse gana dažnas
O dėl išrūgų - tai čia surūgęs pienas? Tik nesijuokit Šiaip tėvai kaime gyvena, bet ne ūkiškai (gaus pas kaimynus eiti )
Ir dėl tų nelemtų dumblų - labai lauksiu dar patarimų
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 06 16, 11:42)
Kaip grazu Jau pradeda nebepatikt ka mes irenginejam
Super vaizdelis ir tas malunas koks grazus. Na kai kurie zmones tikrai gyslelele turi, o kai kurie buna kad knisa knisa savo sklypa visa gyvenima ir nera to isbaigtumo. Bijau del saves, kad antram variantui nepritapciau
Tik nereikia Manau, gyslelę turi visi augalus mylintys ir savo aplinką besitvarkantys žmonės. Kiekvienas kuria savitą grožį pagal savo pajautimą. Rezultatų negauna tik tie, kurie sėdi rankas sudėję. Taip kad nevarykit Dievo į medį ir nenuvertinkit savo triūso
Vaje, koks grožis,Kristida kaip norėtūs kažką panašaus turėti. Bet matyt tai ne vienerių metų darbas, juk tokiam grožiui sutverti reikia dūšios turėti. O į baseinus kažkokį skystymą pilą, bet nieko konkrečiai nežinau, paklausinėk gėlininkų parduotuvėse.
Sveikos, mes savo aplinką dar tik pradėjome kurti.
Pasodinome 3 ąžuolus, keleta vaismedžių, magnoliją. Dabar man iškilo klausimas kuom tręšti medžius? Ar tik arklio š... Ar dar būna kokios trąšos? Nes to š... ne taip lengva ir rasti
Ir dar ar ąžuolam tinka rūgštesnė dirva? Nes ten kur ąžuolai norime tą sienelę užsodonti eglučių gyvartvore.
O tas tvenkinukas pievoje, tai labai gražus Kaip iš paveikslėlio...
Pasodinome 3 ąžuolus, keleta vaismedžių, magnoliją. Dabar man iškilo klausimas kuom tręšti medžius? Ar tik arklio š... Ar dar būna kokios trąšos? Nes to š... ne taip lengva ir rasti
Ir dar ar ąžuolam tinka rūgštesnė dirva? Nes ten kur ąžuolai norime tą sienelę užsodonti eglučių gyvartvore.
O tas tvenkinukas pievoje, tai labai gražus Kaip iš paveikslėlio...
sveikos
Bežiūrėdama pro langą (į žydinčias aguonas ir rugiagėles) sumąsčiau paklausti: gal kas esat sėję ir turit vietoj/greta vejos žydinčių gėlių pievą? seniai norėjau tokio ploto, kuris būtų gražus ir nereikėtų daug priežiūros, dabar va pirmieji metai, kai žydi (apie 1 aras), bet sako, kad normaliai susiformuos per 2-3 metus. Žinau tik, kad reiks nupjaut, kai augaliukai peržydės ir sėklas išbers - kokios turit patirties, ką dar žinot, gal turit kokių nuorodų pasiskaitymui? Įdomu būtų
Bežiūrėdama pro langą (į žydinčias aguonas ir rugiagėles) sumąsčiau paklausti: gal kas esat sėję ir turit vietoj/greta vejos žydinčių gėlių pievą? seniai norėjau tokio ploto, kuris būtų gražus ir nereikėtų daug priežiūros, dabar va pirmieji metai, kai žydi (apie 1 aras), bet sako, kad normaliai susiformuos per 2-3 metus. Žinau tik, kad reiks nupjaut, kai augaliukai peržydės ir sėklas išbers - kokios turit patirties, ką dar žinot, gal turit kokių nuorodų pasiskaitymui? Įdomu būtų