gelbekit !!!!!! labai noriu bordines (tamsiai raudonos) raganes, niekur negaunu!!! gal kas turit parduot???? Ar nors zinot kur yra??? nes visur baltos arba violetines.
man atrodo yra kataloguose, kur paštu pristato...... ten mačiau visokių rūšių raganių.
o aš noriu magnolijos ant "pagaliuko".... bet turgui nerandu, gal kuri žinot ką?
o aš noriu magnolijos ant "pagaliuko".... bet turgui nerandu, gal kuri žinot ką?
QUOTE(emarcike @ 2006 05 15, 11:55)
man atrodo yra kataloguose, kur paštu pristato...... ten mačiau visokių rūšių raganių.
man ir kazkas tai tokio magnolija, as ir apie jas domiuosi ir zvalgausi, tai jei is kauno tu rai raudondvario plente yra prie IKI parduotuves. ten nuo maziausio meduko iki medzio.
jo yra florexlit kataloge bet kol man atsius koks menuo laiko praeis ir kaina brangoka
As tai jau pasisodinau magnolija. Tik dabar gaila ziuret, kaip kartais musu nenormalus vejai ja drasko. Arba kai ateis ziema, kazin kaip ji ja iskes. Pas mane ji krumelis Susan, bordine.
QUOTE(Tina* @ 2006 05 15, 12:15)
As tai jau pasisodinau magnolija. Tik dabar gaila ziuret, kaip kartais musu nenormalus vejai ja drasko. Arba kai ateis ziema, kazin kaip ji ja iskes. Pas mane ji krumelis Susan, bordine.
man ir labai gaila jos butu, nes pas mus ir nera atokios veitos nuo skersveju ir t.t.. tai net nezinau bet sakiau nusipirksiu maziuka kokiu gal 30-40 cm, jei kartais nusaltu piniginiu atzvilgiu ne tiek gaila butu, nes maziau ju kainos tai labai didels, o kokio dydzio tavoji manolija ir kiek mokejai, ar Kaune pirkai????
Man mama nupirko Maximoj nemaza krumiuka. Buvo sumaisyti barkodai, tai sumokejo kaip uz chrizantema, atrodo 4,99, nors siaip jos buvo po 25 LT. Tai juokiuos, kad cia kaip vogta gele, tai gal gerai augs. Siaip Maximoj ju kaina prieinamiausia, o ir pasirinkimas visokiu spalvu.
Aš iš Panevėžio, iš katalogų reikia laukt, maniau, kad greičiau nusipirkčiau ........, bet pas mus nerandu arba nežinau kur ieškot..... tik žinau, kad jos žiedai turėtų skaniai kvepėt........ aš mėgstu stipriai kvepiančias gėles: jacintus, pakalnutes, narcizus .......
Bet kaip gerai, kad kazkuri laiku atraset jog bugenviliju negalima sodint i lauka vasarai. O tai as jau ieskojau vieteles jai lauke
Va tai tau praziopsojau, kad i trecia dali persokot. Siandien tik pamaciau, galvoju kur gingot, ogi ziuriu tema uzdaryta ir jau jus cia. Tai gerai vel draugausim.
Galbūt kam nors bus ir idomu:
2006 m. gegužės 20 d. (šeštadienį) nuo 11 (atidarymas 12 val.) iki 19 val.
VU Botanikos sode Kairėnuose
Tarptautinei biologinės įvairovės dienai skirta šventė
Daugiau informacijos www.botanikos-sodas.vu.lt
Šventės metu įėjimas į botanikos sodą nemokamas.
Adresas: Vilnius, Kairėnų g. 43, tel.: 2317933.
12.00 val. Šventės atidarymas.
Šventės metu galėsite:
Dalyvauti žurnalo Sodo spalvos akcijoje Čia gera skaityti Sodo spalvas
Ogmios centro gėlių salono ir Vilniaus paslaugų verslo DPR centro kūrybiniuose žaidimuose
Apžiūrėti inkilų paukščiams, vabzdžiams, šikšnosparniams parodą
Paklausyti P. Ivinskio ir J. Rimšaitės pasakojimo apie sodo geradarius,
J. Balžeko apie bites ir jų produktus
Pamatyti dirbančius Vilniaus puodžių cecho keramikus
Susipažinti su VUBS Draugų klubo veikla, paklausyti muzikos
Pasivažinėti karieta, pajodinėti ir t.t.
Savo augintinius demonstruos:
Lietuvos jaunųjų gamtininkų centras
Felinologų (kačių augintojų) draugija Bubastė
Dekoratyvinių paukščių augintojai (B. ir S. Griauželiai, J. ir Č. Meškutavičiai, A. Barniškienė)
Naminių gyvūnų augintojai (J. ir V. Ozenko)
Koncertuos:
Karoliniškių muzikos mokyklos bigbendas (vad. E. Vedeckas),
Folkloro ansamblis Nalšia (vad. A. Vakarinienė),
III amžiaus universiteto ansamblis (vad. A. Petrošiūtė).
2006 m. gegužės 20 d. (šeštadienį) nuo 11 (atidarymas 12 val.) iki 19 val.
VU Botanikos sode Kairėnuose
Tarptautinei biologinės įvairovės dienai skirta šventė
Daugiau informacijos www.botanikos-sodas.vu.lt
Šventės metu įėjimas į botanikos sodą nemokamas.
Adresas: Vilnius, Kairėnų g. 43, tel.: 2317933.
12.00 val. Šventės atidarymas.
Šventės metu galėsite:
Dalyvauti žurnalo Sodo spalvos akcijoje Čia gera skaityti Sodo spalvas
Ogmios centro gėlių salono ir Vilniaus paslaugų verslo DPR centro kūrybiniuose žaidimuose
Apžiūrėti inkilų paukščiams, vabzdžiams, šikšnosparniams parodą
Paklausyti P. Ivinskio ir J. Rimšaitės pasakojimo apie sodo geradarius,
J. Balžeko apie bites ir jų produktus
Pamatyti dirbančius Vilniaus puodžių cecho keramikus
Susipažinti su VUBS Draugų klubo veikla, paklausyti muzikos
Pasivažinėti karieta, pajodinėti ir t.t.
Savo augintinius demonstruos:
Lietuvos jaunųjų gamtininkų centras
Felinologų (kačių augintojų) draugija Bubastė
Dekoratyvinių paukščių augintojai (B. ir S. Griauželiai, J. ir Č. Meškutavičiai, A. Barniškienė)
Naminių gyvūnų augintojai (J. ir V. Ozenko)
Koncertuos:
Karoliniškių muzikos mokyklos bigbendas (vad. E. Vedeckas),
Folkloro ansamblis Nalšia (vad. A. Vakarinienė),
III amžiaus universiteto ansamblis (vad. A. Petrošiūtė).
QUOTE(agni77 @ 2006 05 17, 07:30)
Galbūt kam nors bus ir idomu:
Sveikutės
Na ir aš čia pas jus apsilankysiu.Nors sodininkė dar tik pradedanti,bet įdomu.Ir pas mane kurmis taip viską rausia,kad košmaras kažkoks,veją ir tą nžn kaip reikia pasodinti nes ttiek kiek jau yra pasėtos tai vaizdelis .Tai gal pasidalinsite patirtimi,nes kažkuri ten dabar kovosite su jais.
Aš norėčiau į tą renginį,bet man per toli.
Man irgi tolokai ta paroda, o dar laiko stygius... Bet aciu uz info, visada idomu suzinoti apie tokius renginius